Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Visi_570

csendes tag

válasz plus44 #7174 üzenetére

Üdv mindenkinek!

Tegnap óta olvasom a topikot, akkor vetődtem erre. 2004 óta játszom a HT-val, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
    Amit a kezdő csapatépítőknek javaslok, hogy a kívánt edzésforma szerint érdemes ifiket vásárolni, de mivel a pénz nagyban korlátozza a lehetőségeket, így én ha most kezdeném el, akkor nem határolnám be 17/30-asra (év/nap) őket, csak ha alacsony a kezdőbid, és nincs bidwar érte. Egy 18 éves ugyan valamivel lassabban fejlődik, de a különbség nem jelentős.

Az jó gondolat, hogy első szezonban nem az eredményesség dominál, viszont nem biztos, hogy rögtön két keretre költenék. Szerintem a 22 játékos anyagilag megterhelő. Két sor edzett játékos, a többi töltelék, plusz cserepad. Ha valaki hosszú időre kidől, akkor majd lehet izzítani egy új játékost.

Fiatalt nem érdemes vásárolni olyan posztra, ami jelenleg nem edzett. Kidobott pénz, és csak elkopik, de nagyon öreget (pl plus44 37 éves csatára - remélem nem vette meg, mert 8% erőnlétnél pikk-pakk legyengül) sem érdemes, mert alacsony erőnlét intenzitásnál nem bírja majd a meccset.

A bajnoki szezon most kezdődik, hamarosan tetőzni fog a piac, mert sok pénz áramlik a csapatokhoz - köszönhető a kupában megszerzett pluszpénznek, ilyenkor szoktak a "kisebb" csapatok erősíteni.

Volt még pár gondolat, ami az eszembe volt, de most nem ugrik be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés