Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visi_570
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap óta olvasom a topikot, akkor vetődtem erre. 2004 óta játszom a HT-val, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Amit a kezdő csapatépítőknek javaslok, hogy a kívánt edzésforma szerint érdemes ifiket vásárolni, de mivel a pénz nagyban korlátozza a lehetőségeket, így én ha most kezdeném el, akkor nem határolnám be 17/30-asra (év/nap) őket, csak ha alacsony a kezdőbid, és nincs bidwar érte. Egy 18 éves ugyan valamivel lassabban fejlődik, de a különbség nem jelentős.Az jó gondolat, hogy első szezonban nem az eredményesség dominál, viszont nem biztos, hogy rögtön két keretre költenék. Szerintem a 22 játékos anyagilag megterhelő. Két sor edzett játékos, a többi töltelék, plusz cserepad. Ha valaki hosszú időre kidől, akkor majd lehet izzítani egy új játékost.
Fiatalt nem érdemes vásárolni olyan posztra, ami jelenleg nem edzett. Kidobott pénz, és csak elkopik, de nagyon öreget (pl plus44 37 éves csatára - remélem nem vette meg, mert 8% erőnlétnél pikk-pakk legyengül) sem érdemes, mert alacsony erőnlét intenzitásnál nem bírja majd a meccset.
A bajnoki szezon most kezdődik, hamarosan tetőzni fog a piac, mert sok pénz áramlik a csapatokhoz - köszönhető a kupában megszerzett pluszpénznek, ilyenkor szoktak a "kisebb" csapatok erősíteni.
Volt még pár gondolat, ami az eszembe volt, de most nem ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő