Új hozzászólás Aktív témák

• konczy3
    senior tag

Hello.
    Throttingról nem tudok nyilatkozni.
    Fényerő nálam automata, de háromnegyedig ha felhuzom nekem már nagyon erős.
    Hangjára eddig mindenki azt mondta jól szól, bár én zenét nem nagyon hallgatok rajta saját hangszórón.
    Valamit mindenképpen ajánlanék a védelemre, mert szerintem a festék hamar sérül, kiindulva ahogy a töltőnyílásnál nekem megkopott, + felül üveg az is sérülékeny gondolom, ha nem akarsz tokot akkor fóliát rá a hátlapra is.
    Viszont amit a mindennapokról tudok, egy hihetetlen pörgős, döccenés mentes készülék, nekem a 16 gigas van, de ha kB 20 alkalmazás is megvan nyítva, és az órákkal azelőtt tálcára tett böngészőt megnyitom, azt se tölti újra.
    Akksija elkepesztő jó, gyorsan tölt, és sokáig bírja, éjjel nekem repülőbe van és semmit nem merül, előtte amik voltak azok több százalékot vesztettek.
    Fényképezőtől csodát nem kell várni, átlag felhasználásra szerintem több mint kielégítő. Elég sokáig frissítve is lesz, és azért előbb megvenném mint a nord 5-öt, hardverbe nincs nagy különbség, cserébe több a RAM, nagyobb az akku, gyorsabban lehet tölteni, fém a ház, és fejlettebb és gyorsabb háttértár van benne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés