Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
opel corsa: felejtsd el
ibiza: barátnőm null km-es autót vett, szalonból, egy éves most kb, épp most szakadt le a bal oldali ablakemelője (konstrukciós hiba, valami műanyag bizbasz mindig eltörik). van egy haverja akinek fél évvel idősebb ugyanolyan ibizája van, mindig hívja hogy az övén mi romlott el, szóval van ideje felkészülni
tegnap hívta hogy eltörött a jobb oldali ablakemelő mechanizmus is, úgyhogy most készül hogy az fog eltörni neki
amúgy semmi baja, megy rendesen, jól lehúzzák a szervízben kötelezőkkor, bár melyik márkaszerívzben nem?
dolgoztam pár évet seat-tal is (megvan a saját tapasztalatom vw konszern téren), én biztosan nem vennék, de az én véleményem nem számít mert nem lehet ráfogni hogy objektív
fiesta: szerintem jó kis autó, pöpec futóművel és mechanikával
bevallom nekem a német autók közül a ford az amit bátran nyugodt szívvel merek ajánlani. fieste, focus, mondeo, a ford nagyon összekapta magát és esküszöm szimpatikus. nem sztárolják túl magukat, de nagyon jó autót adnak jó pénzért. ok, van egy két rémálmuk mint a fusion meg a c-max, de te esetedben ez nem számít
yaris: én ezt ajánlanám, japán. viszont valszeg csak végszükség esetén vennék yarist, mert gyűlölöm a középre helyezett műszereket, és picsakocsinak tartom, főleg ha alapmotorral veszi az ember. mechanikailag kifogástalanok, az 1 literes is rendesen megy, pici és keveset fogyaszt és a tönkrementel, azt nem ismeri.
szerintem amiket felsoroltál vagy fiesta vagy yaris
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tegnap hívta hogy eltörött a jobb oldali ablakemelő mechanizmus is, úgyhogy most készül hogy az fog eltörni neki
dolgoztam pár évet seat-tal is (megvan a saját tapasztalatom vw konszern téren), én biztosan nem vennék, de az én véleményem nem számít mert nem lehet ráfogni hogy objektív