Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz divot #93 üzenetére

opel corsa: felejtsd el
    ibiza: barátnőm null km-es autót vett, szalonból, egy éves most kb, épp most szakadt le a bal oldali ablakemelője (konstrukciós hiba, valami műanyag bizbasz mindig eltörik). van egy haverja akinek fél évvel idősebb ugyanolyan ibizája van, mindig hívja hogy az övén mi romlott el, szóval van ideje felkészülni:) tegnap hívta hogy eltörött a jobb oldali ablakemelő mechanizmus is, úgyhogy most készül hogy az fog eltörni neki:)
    amúgy semmi baja, megy rendesen, jól lehúzzák a szervízben kötelezőkkor, bár melyik márkaszerívzben nem?:F dolgoztam pár évet seat-tal is (megvan a saját tapasztalatom vw konszern téren), én biztosan nem vennék, de az én véleményem nem számít mert nem lehet ráfogni hogy objektív:)
    fiesta: szerintem jó kis autó, pöpec futóművel és mechanikával
    bevallom nekem a német autók közül a ford az amit bátran nyugodt szívvel merek ajánlani. fieste, focus, mondeo, a ford nagyon összekapta magát és esküszöm szimpatikus. nem sztárolják túl magukat, de nagyon jó autót adnak jó pénzért. ok, van egy két rémálmuk mint a fusion meg a c-max, de te esetedben ez nem számít:)
    yaris: én ezt ajánlanám, japán. viszont valszeg csak végszükség esetén vennék yarist, mert gyűlölöm a középre helyezett műszereket, és picsakocsinak tartom, főleg ha alapmotorral veszi az ember. mechanikailag kifogástalanok, az 1 literes is rendesen megy, pici és keveset fogyaszt és a tönkrementel, azt nem ismeri.
    szerintem amiket felsoroltál vagy fiesta vagy yaris

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák