Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
az tortent velem a mult heten hogy a szigeten bandazgattam es iszogattam. mint ilyenkor szokas az ember nezelodik szimpatikus emberek utan akivel szivesen megismerkedne. Ily modon kavarodtam osze egy hatalmas szemu barna boru fiatal lenyzoval akivel jol elbeszelgettunk, de valami furcsa volt. valami nagyon ismeros volt benne es nem tudtam hogy mi. aztan kiderult hogy o szinkronizalja Cho-t tok durva. most ezert megint megneztem a tuz serlege Chos jeleneteit es tok durva igy hogy arcot es valos elet-beli hangot tudok tarsitani a szinkron moge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs