- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Egy hirtelen irányváltásról beszélünk. A számok embere nem szereti a 2x2 néha 5 szituációt, ugyanis az elvárt mennyiség a bizonytalan de az életünkbe határozottan s hatványozottan beleszólt.
Hja és most biztos Fakejack is örül, hogy ebben a történetben szerepel, hiába csipkelődő, de mégis róla van szó. Örül, hogy gondolok rá és eszembe jutott, még ha a fórumszabályzat kontra politika kapcsán is. A lényeg, hogy eljutott hozzám, amit előírnak, figyelek rá, de mégis elérem a célom. A káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik.
De térjünk vissza az információ hiányára, amit ott az én az az erő veled van típus vagyok környékén gerjesztettem. Mit jelent számomra az az erő veled van feeling? Bármilyen reménytelen a helyzet, elérem a célom s tudom, hogy soha nem rajtam múlik. Mert a céljaim nem az enyémek. Annak, ama hatalmasnak a céljait követem, hitem szerint azon az úton járok.
Magam is tudom, hogy sokan megvádolhatnának, hogy na de guga. Felelősségre vonni azt szeretnek, de csak is az önmaguk felmentésére, hogy érezzék különbek nálam.
Csináljunk egy felmérést, egy megmérettetést. Kinek volt szebb s különb az első gondolata? Tuti nem emlékszel rá, de ahogy a szíved verte az első miután kifejlődött, úgy az agyad is gondolta az első, egyszer csak eszébe jutott.
De honnan és mi volt az, mert maga az agy kifejlődésének az első pillanata és az első gondolat, ahogy bele jutott, az csak is kívülről érkezhetett, hisz valahonnan oda került. Érted már a skizofrénokat? Nem betegség az csak reálisan gondolkodnak
Az én első gondolatom az lehetett höbblá höwöff. Miért? Gondolod a tiéd különb lehetett? Szerintem csak magánhangzókban tértünk el, de a mással hngzó az közös lehetett. A mással hangzónak pont ezért az a neve, mert más magánhangzókkal egybehangzik a véleménye. Kérdés az, hogy később is vállalja, már a sokadik gondolat után vagy azon munkálkodik, hogy minden előző gondolatot eltüntessen és egyre tökéletesebben kigondoltnak látszódjon, úgymond tervez.
De elébb már említettem, hogy ha az első gondolat, amit elrejteni kíván az kívülről jött, akkor, na akkor?
Mt 10,33
A ki pedig megtagad engem az emberek előtt, én is megtagadom azt az én mennyei Atyám előtt.
Lk 12,9
A ki pedig megtagad engem az emberek előtt, megtagadtatik az Isten angyalai előtt.
Ha így közelítjük meg, akkor a bolondok állnak közelebb Istenhez.
1.
Préd 2,14
És látám, hogy hasznosb a bölcseség a bolondságnál, miképen hasznosb a világosság a setétségnél.
2.
1Kor 1,20
Hol a bölcs? hol az írástudó? hol e világnak vitázója? Nemde nem bolondsággá tette-é Isten e világnak bölcseségét?
3.
1Kor 1,21
Mert minekutána az Isten bölcseségében nem ismerte meg a világ a bölcseség által az Istent, tetszék az Istennek, hogy az igehirdetés bolondsága által tartsa meg a hívőket.
4.
1Kor 3,19
Mert e világ bölcsesége bolondság az Isten előtt. Mert meg van írva: Megfogja a bölcseket az ő csalárdságukban.
Hol tartottam? Hja höbblá höwöff s első gondolat.
Az első gondolat az öntudat. Én kíváncsi lennék az öntudatosodás mértékegységére. Ha valakinek öntudatosan az első gondolatát és az utolsót összemérjük, akkor van e súlya? Ha van, mi a mértékegysége? Bölcsesség?
Nem túl kommersz?
Manapság összekeverik a megszerezhető tudással.
Például pista bácsi tudja hol a kocsma. Felesége a templomot is betudja határolni.
A Felesége széles látókörűbb lenne? Vagy az öreg böffent egyet a kisfröccs után, hogy höbblá höwöff, a poharat visszarakja az asztalra és a pohár alján átszűrődik a piros festék, amivel a kocsmáros megjelölte.
Z aztán a bizalom
Megjelölte azért, hogy tudja az övé.
Vallom azt, hogy engem Jézus megpecsételt és szintén pirossal, a saját vérével fizetett azért, hogy a tulajdona legyek. Tényszerűen megvásárolt.
15.
És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,
16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
„hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek”
Komolyan mondom ne nézd annyit a tévét, vagy legalább egy kicsit kritikusan. Kész lelki terror.
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest