Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Continue sör & disznó way utóirat (A szék)

Üljetek le!

Életem leghosszab, legmondanivalóbb, leginstruálóbb, legmenstruálóbb, legkinetikusabb, legcsúcsosabb púposkondenzátorúasabbik mondata pattant ki a fejemből az elébb. De már elég régen, mert már éppen írom és csak az emlékeimben él. S eszembe jut az a pillanat, amikor réges régen viaskodtam magammal, hogy eszembe jusson vagy ne. Gondold el ha úgy döntök, hogy ne jusson eszembe, akkor ezt most nem olvashatnád. De az egyik énem győzött, mint a több millió sperma közül egy, ami átszakította a gátat és mindent elsodorva magával ragadott: engem, s ez most én vagyok. Eddig is én voltam, csak mindenütt ott vagyok, ezért nem találhatott mást, mert az engem az én vagyok és én vagyok itt egyedül én vagyok s néha magamra találok. Olyankor jön a harc, hogy gondoljam e avagy mégse, majd végül az egyik győz és ismét magával ragad, de ezt már ismered. S ha nem csak ismered, hanem érted is, akkor olyan vagy, mint én.

Hja, hogy mi volt az, amire gondoltam?

N/A ezt figyeld: Szép vagyok, szék vagyok, tesszék.

Gondoltad volna? Én gondoltam, de nagyot vívódtam magamban, hogy közre adjam avagy sé.

Az a sperma ott és akkor olyan volt, mint az életben egy utolsó gondolat. S utána többé már nem vagy itt. Hanem? Ha nem itt, akkor sehol, de az is van valahol, mert amint kimondod már el is helyezted valahová a fejedben és benne a semmiben lakót. Üresfejű vagy, az üres fejedben van a nincs semmi és abban lakik valaki.

Nem semmi. Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Van ott valaki? Vagy éppen halott? S utána mit fog csinálni? Meddig akar ott halasztani, halódni, elodázni és magát halottnak tetetni. Hisz él, ébresztő, megveregetem a pofiját és most élénkebben kezdesz el figyelni, mert kíváncsi vagy mi lesz, vajon mi fog történni? Hevesebben ver a pulzusod, koncentrálsz és a külvilág megszűnik létezni számodra. Most tényleg rám figyelsz és várod a pillanatot, amikor eme feszült görcsből feloldalak, de ez rajtam múlik, rajtam áll. Én döntöm el, hogy mikor oldozlak fel, ha akarom, akkor úgy írok, hogy végig feszült legyél és a szemeid kipattannak a nézéstől, annyira figyelsz.
    De én nem ezért írok, hanem éppen ellenkezőleg, azért hogy lazítsál.

Engedd el magad, engedj el engem is, mert megint magaddal ragadtál. Lehet te vagy Isten és mikor sperma voltam...tudod, magaddal ragadtál. Kiragadtál abból a millióból és most itt vagyok, ezt csak neked köszönhetem, s pont ezért neked írom.

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Van ott valaki? Vagy éppen halott?

Ha Isten vagy, akkor nem lehetsz halott, ha halott lennél, akkor én sem lennék s te sem tudnád ezt olvasni. De most olvasod és ott vagy a túloldalon, mert gondolkodsz rólam s amiről írok. Harcolsz a fejedben, hogy amit rólam gondolsz az kipattanjon a fejedből, gondolkodj róla avagy sem. Mértékeled, hogy melyik helyes, melyik nem, lelkiismeret. Még mindig ketten vagytok? Skizofrén állatok!!!

Egyszerűen Isten vagyok, meghajlok előtted. Nyugi van, látom nagyon figyelsz, de ezt nem azért írtam, hogy ennyire magával ragadjon. Szép dolog az ha az ember pár sor alapján, amit egy másik ember (ember? Hisz olvastad az előbb.) csak úgy megszületik, sőt nem megszületik, mert már eleve megvolt, eleve újjá születik.

Hisz mondtam hogy ez életem leghosszab, legmondanivalóbb, leginstruálóbb, legmenstruálóbb, legkinetikusabb, legcsúcsosabb púposkondenzátorúasabbik mondata pattant ki a fejemből az elébb.

Emlékszel még rá? N/A melyik volt? Mondjuk együtt!

Istenek vagytok, hja én is. Valakinek meg kell hajolni, főleg ha Te én vagyok.
    Látod a Te nagy betűvel, az én meg kicsi. S mégis én győzök feletted, az orrodnál fogva vezetlek.

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Van ott valaki? Vagy éppen halott?

Mindegy, most én vezényelek!

Üljetek le és ébresztő, térjetek magatokhoz! Én vagyok az Isten!!!!

Félek egyszer ezt nekem is elmondják és én akkor leülök.

Ugye mondtam, hogy a legcsúcsosabb púposkondenzátorúasabbik mondata pattant ki a fejemből.

Tovább is van mondjam még?

The End.

(De ezt is én írtam :)

Ha így folytatom ennek sohasem lesz vége.

Tegyél pontot ennek az ügynek a végére. Zárd be a böngésződ, csak így lehet megszabadulni tőlem.

De az is hiába, mert még utána is vagyok, csak te nem olvasol.

Olyan ez, mint a Biblia, aztán egyszer már csak úgy nem leszel.

1Kor 7,31
    És a kik élnek e világgal, mintha nem élnének: mert elmúlik e világnak ábrázatja.

Azért egyre megkérnélek, ne érezd úgy, hogy bármit is tanítani akartam, hisz alázatos szolgád vagyok, csak néha gyerekes, tudod, hisz te teremtettél Atyám, ezért írok pont neked, mert nincs kinek, egyedül vagyunk.

Én vagyok s te lettél. Vagyok, aki vagyok.

Bekaphatod!

Aktív témák

Hirdetés