- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Vettem kb. 3-4 hete egy Audigy1-et. Nem kaptam hozzá driver CD-t (használt volt), gondoltam nem gond, majd szedek hozzá valamit. 5 Audigy driver közül, egy volt jó hozzá, de az sem ment egyszerűen. Az van, hogy beteszem a gépbe kiírja, hogy új hardver, meg minden, de a drivere nem jó neki. Ha elindítom a driver telepítőt, mindegy, hogy simán vagy kicsomagolom előtte, ezt írja ki:
''In order for these changes to take effect, you should reboot your system. Click 'OK' to reboot now, or 'Cancel' to reboot later.''
Eddig kétszer sikerült megszólaltatni a karit, mindig kb. 2 nap folyamatos próbálkozás után. Szokott még olyanokat is kiírni, hogy egyáltalán nem észlel Audigy-t a gépben (ugyanakkor az eszközkezelőben ott van a Creative Audigy Processor). Az már csak a hab a tortán, hogy az 5.1-et még hírből sem ismeri nálam... Mer há ugye ahhoz kell Surround mixer meg stb., de az meg nem megy fel bármilyen driver mellé... Tegnap történt még valami: egy új driverpackot szedtem le hozzá és mikor telepítette, lefagyott a gép, aztán többet nem állt fel a winfos. Próbalgattam mindegyik slotban, beraktam másik gépbe, a helyzet ugyanaz.
Keresgéltem, de ilyen probléma nem nagyon volt, mindenkinek megoldódott azzal, hogy a CTZAPXX.exe-t indította stb.stb. Na nekem nem és kezdek már arra gondolni, hogy rossz a kártya úgy, ahogy van. De akkor miért működött már kétszer is, mikor korábban ugyanígy szarakodott, de egyszercsak sikerült?
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest