Hirdetés

Aktív témák

• Vettem kb. 3-4 hete egy Audigy1-et. Nem kaptam hozzá driver CD-t (használt volt), gondoltam nem gond, majd szedek hozzá valamit. 5 Audigy driver közül, egy volt jó hozzá, de az sem ment egyszerűen. Az van, hogy beteszem a gépbe kiírja, hogy új hardver, meg minden, de a drivere nem jó neki. Ha elindítom a driver telepítőt, mindegy, hogy simán vagy kicsomagolom előtte, ezt írja ki:
    ''In order for these changes to take effect, you should reboot your system. Click 'OK' to reboot now, or 'Cancel' to reboot later.''
    Eddig kétszer sikerült megszólaltatni a karit, mindig kb. 2 nap folyamatos próbálkozás után. Szokott még olyanokat is kiírni, hogy egyáltalán nem észlel Audigy-t a gépben (ugyanakkor az eszközkezelőben ott van a Creative Audigy Processor). Az már csak a hab a tortán, hogy az 5.1-et még hírből sem ismeri nálam... Mer há ugye ahhoz kell Surround mixer meg stb., de az meg nem megy fel bármilyen driver mellé... Tegnap történt még valami: egy új driverpackot szedtem le hozzá és mikor telepítette, lefagyott a gép, aztán többet nem állt fel a winfos. Próbalgattam mindegyik slotban, beraktam másik gépbe, a helyzet ugyanaz.

Keresgéltem, de ilyen probléma nem nagyon volt, mindenkinek megoldódott azzal, hogy a CTZAPXX.exe-t indította stb.stb. Na nekem nem és kezdek már arra gondolni, hogy rossz a kártya úgy, ahogy van. De akkor miért működött már kétszer is, mikor korábban ugyanígy szarakodott, de egyszercsak sikerült?

Vidd vissza oda, ahol vetted, mutassa meg neked, hogy mukodik! Talan tobbet er, mint ha szenvedsz vele ennyit.
    Ha meg nem akar talpra allni, add vissza, vegyel masikat/mast!
    Mast nem tudok ajanlani igy tavolrol.

• Tul
    aktív tag

Vettem kb. 3-4 hete egy Audigy1-et. Nem kaptam hozzá driver CD-t (használt volt), gondoltam nem gond, majd szedek hozzá valamit. 5 Audigy driver közül, egy volt jó hozzá, de az sem ment egyszerűen. Az van, hogy beteszem a gépbe kiírja, hogy új hardver, meg minden, de a drivere nem jó neki. Ha elindítom a driver telepítőt, mindegy, hogy simán vagy kicsomagolom előtte, ezt írja ki:
    ''In order for these changes to take effect, you should reboot your system. Click 'OK' to reboot now, or 'Cancel' to reboot later.''
    Eddig kétszer sikerült megszólaltatni a karit, mindig kb. 2 nap folyamatos próbálkozás után. Szokott még olyanokat is kiírni, hogy egyáltalán nem észlel Audigy-t a gépben (ugyanakkor az eszközkezelőben ott van a Creative Audigy Processor). Az már csak a hab a tortán, hogy az 5.1-et még hírből sem ismeri nálam... Mer há ugye ahhoz kell Surround mixer meg stb., de az meg nem megy fel bármilyen driver mellé... Tegnap történt még valami: egy új driverpackot szedtem le hozzá és mikor telepítette, lefagyott a gép, aztán többet nem állt fel a winfos. Próbalgattam mindegyik slotban, beraktam másik gépbe, a helyzet ugyanaz.

Keresgéltem, de ilyen probléma nem nagyon volt, mindenkinek megoldódott azzal, hogy a CTZAPXX.exe-t indította stb.stb. Na nekem nem és kezdek már arra gondolni, hogy rossz a kártya úgy, ahogy van. De akkor miért működött már kétszer is, mikor korábban ugyanígy szarakodott, de egyszercsak sikerült?

Aktív témák