Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz hiperFizikus #355 üzenetére
Nem néztem el, írtam Twerk a tánc típusa!
https://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
anima libera
Tessék mégegyszer ha nem sikerült megnyítni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz hiperFizikus #350 üzenetére
Ruru is benne van 2015 fellépés lehet valszeg ahol 22 éves volt.
1993-ba született.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz hiperFizikus #353 üzenetére
Régi videók, a igazi Melbourne Shufflerek nagy részük férfiak voltak.
2006-2007 fele indult a igazi Melbourne/Malaysian shuffle.
Homemade Hardstyle - compilationIgen, amit te nézzel és linkelsz az már a mai modern "Influencer" szinten shuffle dance ahogy a mai generáció nézz. Más zene más stylus, és egy részt a csínos csajok lenge ruházata adja el a dolgot ahol a fapboyok jó testet látnak.
De szerény véleményem, Pae/Matt Hiltzy /Speedodevo/Achik/ teljesen más szinten voltak mint a mai shuffle generáció. 2009 óta shufflezok nem ma kezdtem, de Pae szintjét nem tudtam utolérni.
Hardgen - Shuffle showcase at Infekted
Brenton - Melbourne Shuffle showcase
Pae Reborn
Scooter - J'adore Hardcore (EXTENDED VIDEO MIX) (Official Video HD)
Pae és Sarah táncolt a 2009 scooter videóklipbe, azért ez nagy eredmény.Ez meg a stylus amit te képviselsz.
Best Shuffle Dance Music 2023 ♫ Alan Walker MIX 2023 ⚡ Melbourne Bounce Music 2023 #5
Amúgy az milyen hozzá állás a táncba nem a tehetség számítana?
Ha van egy adott stylus például, persze vannak kifejezetten női táncok tudok is mutatni egy brutális twerk csajt aki valóban rohadt jól tolja.
anima liberaMeg nyilván a 15 éves videók nem úgy hatnak nagy része 640x480 körüli felbontásan lett rögzitve. Ha Pae régi 2007-es tudását felvennék egy DLSR kamerával az brutálisan hatna.
Phat Rock!Persze én is nézzek női táncosokat, Kpop kategórián belül imádtam a Trend-D együtest. Ruru nagyon jól nyomja a táncot, le a kalappal előtte. Elég szép csínos csajszi, kár hogy műtette magát stb.
150703 트랜디(TREN-D) 1군단 한마음위문공연_캔디보이(루루)[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Rég posztoltam!
Kis unreleased original videó, egy Tronsmart T6 adta a zenét!
Vágatlan.
Mezőkövesd Shuffle, Divoom OnBeat 500 2ND sound test.
Pár régi videóm! Jó néha nosztalgiázni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Hát mindenhol lecsengett, főként a csámpás picsanadrágos csajoknak van mindenben nézettsége. Vagy ha youtuber vagyok ,és van rengeteg feliratkozod.
Más esetben szimplán táncal lehet bármilyen tehetséges már nem tudsz nagy nézettséget összehozni.Mert 2010 előtt a youtube algoritmusa máshogy müködött, akkoriban nem is volt sok jó táncos. A Wedancehard/Hardstyle republic volt a legjobb szerintem, akik most táncol már nem a tehetség miatt nézettek hanem mert influenszerek.
Persze azért a mai videósokat már sokkal jobb minőségben rögzitik mint anno a 360P-es High Qualitys videókat.
Mondjuk Pae volt a kedvencem, de már ő se nyomja olyan jól mint 2007-2008 idején.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Hát én se igazán táncolok már mint régen, de néha néha még-még csinálom egy kicsit. Ma is táncoltam fél órát, és remek kardió edzésnek felel meg.
Sajnos valóban a régi legjobb táncosok is leálltak már vele.
A Wedancehard is megszünt már, gondolom nem érte meg nekik videózni azért az 5-10E nézettségért. A Hardstyle Republic se létezik már, a shuffle aranykora szerintem 2005-1010 között volt.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Üdvözlettem! Vannak még itt aktiv tagok? Én is táncolok 2009 óta.
Melbourne Shuffle! Music For The People Vol.4 Mark Dekoda!Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok