Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
válasz attiati #4942 üzenetére
Egy Mayweather rekord, giga meccs után csak VB címmecs, jöhetne szóba Conornál, már ha elfogadnák komoly ellenfélnek. Mondj egy regnáló bajnokot akit megverne!....... Egy kemény címvédőtöl aki szarik a sowra sokkal nagyobb verést kapna...... szerintem.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz attiati #4940 üzenetére
A b. pontal nem értek egyet, nem volt semmi baja Floydnak (szerintem) Mitől is lett volna? Tényleg eltalálta párszor tisztán McGregor de azok lepkefing pofonok voltak, nem tudom melyik bunyóst tudná kikészíteni velük.....
1. Persze, hogy befejezte Floyd. Ezt a meccs előtt is tudni lehetett. Több mint két éve nem bunyózott, 40 éves és minden rekordott megdöntött. mi a fenéért boxolna még? Nincs mit bizonyítania.
Ha McGregor bevállal még egy boxmeccset akkor tényleg a világ hülyéje. Ha valami névtelen senkivel bunyózik akkor nevetségessé teszi magát és a lóvé is kevés, komoly harcos ellen meg...... sokkal csúnyább vége lenne mint hajnalban........
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest