Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
az ilyen ''gizda-gézákat'' kéne móresre tanítani.menjenek MMA-ba ott keménykedjenek.megnézném ott őket fél percig nem bírnák.
nagy dolog leütni egy embert aki még hírből se hallott küzdősportról.
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
na akkor szimultán megy a két hely még valszeg, mert én a múlt héten még a huszárban tartottam edzéseket
nézd, az hogy ki hogy halad szubjektív és egyéni.
a csoportok vegyesek. én is sokat gondolkodtam hogy lehetne megoldani hogy akik jobban szeretnének haladni azoknak másabb legyen az edzés, és akik meg nyugisabban, nekik más legyen. nem lehet megcsinálni. itt mindenki akkor jön mikor ideje van.
és tulajdonképpen nekünk se volt kivételezés, úgy fejlődünk ahogy akarunk.
a matyi egy dolog, de a fő motiváció belülről kell hogy jöjjön, a matyi, ahogy a latatos peti, a tal vagy én, mi csak egy utat mutathatunk meg, de a lényeg rajtatok múlik.
egyébként az utóbbi időben én is keményebbre veszem az edzéseket, kevesebb poén, komolyabb mélyebb gondolatok és a végén fájdalom mindenkinek amennyire lehet.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
_az
senior tag
és akkor az összes csoport elköltözött oda? mert a honlapon az van, hogy tal és péter még a huszár utcában van. akkor 3 csoportnak még fenntartják azt a helyet?
mondjuk én arra leszek főleg kiváncsi, hogy tal hol fog délutáni edzést indítani, lehet hogy megyek a kezdőkhöz
Integra: sztem igenis vezessetek bazi kemény edzéseket. aki haladni akar, annak legyen meg a lehetősége, aki meg csak úgy lötyögni, az inkább válassza a kondizást, kettlebellt, vagy mit, vagy nyugisabb sportot.
[Szerkesztve]az
-
Integra
titán
na de hogy segítsen bárki is, mikor egyáltalán nem biztos hogy a jogrendszer megvédi őket ebben a helyzetben? a rendőrségen meg simán beszerezhetők a titkosított adataid, lakcímed, mert az egész egy kibaszott mappában van a jegyzőkönyvekkel, meg mindegyik elején ott van, amit kikérhet mindkét oldal védője.... szóval nonsense
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
_az
senior tag
magam előtt látom, ahogy a kravmagás kolléga épp kicsavarta a kést a támadó kezéből, te pont akkor érsz az utca sarkára, meglátod késsel a kezében és hátbarúgod...
majd a támadó megköszöni a segítséged és lelő.
nem is olyan egyszerű helyesen cselekedni. sztem a rendőröknek sem olyan eccerű.az
-
Integra
titán
az való igaz, hogy nem mindenki tudja a kontrollt végig tartani.
nálunk is volt ilyen eset, nem is egy. egyszerűen felpörögnek és no kontroll.
nézd, szerintem nem szégyen a fejvédő és ha úgy érzitek, nyugodtan használjátok....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
lesz ez egyre több is, ne aggódj
oka van amiért nem azonnal ezzel kezdted az edzéseket
most hallom tegnap kirepült valakinek a foga edzésen kezdő csoportban, belehajolt egy könyökösbe.. aki nem használ fogvédőt..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Dorian
félisten
Hö-hö. Még jó, hogy osztom itt az észt a távolságtartásról:
Az előbb az Árpád-hídnál egy alkesz csávó (de frankón, még kilógott a borosüveg is a zsebéből) elment mellettem és utánna vállon ütött, aztán ment tovább azzal a lendülettel.
Fordultam rá, emeltem a kezem, de aztán hagytam a francba szerencsétlent. Ugyan nagyobb volt nálam, de biztos nem jitsus úgyhogy össze-vissza vertem volna, de minek...
Csak utánna belegondoltam, hogy simán egy kést is belém szúrhatott vona hátulról...
2007, mi?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dictator^
veterán
hát miközbe megy el melletted, be van rugva, magyaráz magának vmit, meglegyinti a kezét és pont a te válladra esik ..
a dolgot te élted át, én csak megprobáltam elgondolni, hogy történhetett.. de akkor ezekszerint aztmondod direkt volt, és te voltál a célpontÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Integra
titán
tegnap instruktorin egyik cimbora úgy arcba vert ököllel bikából, hogy azt hittem széttörik a jobb szemem alatt az arccsontom oldalt
állok, hagyom hogy végigcsinálja a gyakorlatot erre bumm, olyat csattant hogy síri csönd lett a teremben
nagy mázlim volt asszem mert még csak fel se dagadt és még csak nem is lila.
mondjuk azért érzem keményen.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest