Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
dudika10
veterán
Egyéb kategóriában van egy olyan, hogy hobby elektronika topik. Ott keress szerintem egy segítőkész Pesti fórumtársat.

Egyébként ha több utas (van kisebb meg nagyobb hangszóró is) akkor szerintem a hangváltó szállt el és csak a magas hangszóró kap jelet. De nem tudom így látatlanban, hogy mi lehet a baja.

-
dudika10
veterán
Valami baja van az autómnak. Tudtok valakit aki foglalkozik ezzel? Lehet egyáltalán javítani?
Valami konkrétum nem ártana. Ha nem szól az egyik oldal akkor az valószínűleg megtört kábelre utal. Ha a potméter csavargatására néha szól néha nem akkor az a potméter cseréjének szükségességét jelzi.
Akárki megcsinálja neked aki tud forrasztani kb. Keress egy olyan ismerőst akinek van egy kevés elektronikai tapasztalata, egy forrasztópákája, és szereti a sört, és 200 forintból + anyagköltségből (új kábel vagy új jack dugó) megúszod a javítást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi