Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAYES
csendes tag
Én is elmondanám a véleményemet, észrevételeimet a játékkal kapcsolatban, vagyis elmondom amit eddig láttam a játékból:
Ami nekem a legjobban tetszik hogy körökre osztott harc van benne mint a falloutban, ami nekem az egyik kedvenc játékom. A másik dolog hogy a pályán a falakat épületeket stb. szét lehet rombolni.
Ami viszont elgondolkodtatott: Amikor elindulok a játék elején és eltalálnak akkor az csákó egyből meghal pedig nem megy le az összes ÉP-je és nem tom hogy ez programhiba vagy valami más.
Tehát összességében ez egy jó játék lenne ha megtudnám oldani ezt a problémát. -
HAYES
csendes tag
Itt van egy pár kép:
[link] -
HAYES
csendes tag
Igen stratégiai játék, egy orosz csapat csinálta és egész jól sikerült.
Majd berakok pár képet is. -
HAYES
csendes tag
Hello mindenki!
Úgy láttam hogy ennek a játéknak még nincs topicja, ezért indítok egyet.
Szerintem egész jó játék, tetszik a grafikája meg a játékmenet is zsír.
Ha valaki játszik ezzel a játékkal akkor az írjon, nekem lenne egy pár kérdésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Nem engedik el a kábeleket a GameMax pénztárcabarát tápjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest