- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
AMD-nél jelenleg a 6000 MHz aminek többé kevésbé működni illene, az EXPOs (amd xmp-je) memóriák is jelenleg eddig vannak. Tehát a 6000Mhz "illene működnie" gyári tunning, a 6200Mhz még jó eséllyel működik finomhangolással, 6400MHz meg amennyire tudom már szerencse. Én szimplán belőttem rgy finomhangolt 6000-es expot
AMD-nél elsősorban az elsődleges és másodlagos időzítések finomításával lehet játékteljesítményben jól hozni. Ehhez érdemes Hynix chipes memóriát venni. Ezek hangolásához vannak jó útmutatók. Kb ennyi, ha az ember nem akar sok időt beleölni
-
Hát nem teljesen. Sajnos a K-s proci és z-s lap kombó is sokszor még a 6400-at is neccesen veszi. 7200 felett meg már igen lutri hogy sikerüljön, a 8000-nél meg alsó hangon egy maximus apex alaplap dukál 2 ram slottal. (ott más a ramok távolsága ezért stabilabb). Nem egy fórumon és értékelésben olvasom ezeket. Csak egy példa: Asus rog strix z790-e lap qvl szerint lazán vinné a 7200-őt. A valóságban meg már 6600-nál feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged