Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
AMD-nél jelenleg a 6000 MHz aminek többé kevésbé működni illene, az EXPOs (amd xmp-je) memóriák is jelenleg eddig vannak. Tehát a 6000Mhz "illene működnie" gyári tunning, a 6200Mhz még jó eséllyel működik finomhangolással, 6400MHz meg amennyire tudom már szerencse. Én szimplán belőttem rgy finomhangolt 6000-es expot
AMD-nél elsősorban az elsődleges és másodlagos időzítések finomításával lehet játékteljesítményben jól hozni. Ehhez érdemes Hynix chipes memóriát venni. Ezek hangolásához vannak jó útmutatók. Kb ennyi, ha az ember nem akar sok időt beleölni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi