Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorombilla
tag
Üdv!
Az valszeg az enyém lesz.
Pontosan nem tudom milyen, mert kölcsönbe kaptam egy haveromtól (rádiós), de olyan 384kbit körülinek tippelném, és nem tudom mennyivel tölt fel. Nem szoktam lagolni, pedig volt egyszer-kétszer, hogy nálam volt a játék-szerver, és Teamspeak-szerver is, mert a többiek bénáztak, és elbírta, persze nem húszan voltunk.
Érdekes a problémád, nem tudom mire vélni.
Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy ne tölts játék közben, ne legyen megnyitva semmi a hamachin és a játékon kívül, de gondolom ez alap. Passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosan nem tudom milyen, mert kölcsönbe kaptam egy haveromtól (rádiós), de olyan 384kbit körülinek tippelném, és nem tudom mennyivel tölt fel. Nem szoktam lagolni, pedig volt egyszer-kétszer, hogy nálam volt a játék-szerver, és Teamspeak-szerver is, mert a többiek bénáztak, és elbírta, persze nem húszan voltunk.
Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy ne tölts játék közben, ne legyen megnyitva semmi a hamachin és a játékon kívül, de gondolom ez alap. Passz.