Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorombilla
tag
Üdv!
Az valszeg az enyém lesz.
Pontosan nem tudom milyen, mert kölcsönbe kaptam egy haveromtól (rádiós), de olyan 384kbit körülinek tippelném, és nem tudom mennyivel tölt fel. Nem szoktam lagolni, pedig volt egyszer-kétszer, hogy nálam volt a játék-szerver, és Teamspeak-szerver is, mert a többiek bénáztak, és elbírta, persze nem húszan voltunk.
Érdekes a problémád, nem tudom mire vélni.
Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy ne tölts játék közben, ne legyen megnyitva semmi a hamachin és a játékon kívül, de gondolom ez alap. Passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Docker konténerizálás
- LEGO klub
- VPN topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosan nem tudom milyen, mert kölcsönbe kaptam egy haveromtól (rádiós), de olyan 384kbit körülinek tippelném, és nem tudom mennyivel tölt fel. Nem szoktam lagolni, pedig volt egyszer-kétszer, hogy nálam volt a játék-szerver, és Teamspeak-szerver is, mert a többiek bénáztak, és elbírta, persze nem húszan voltunk.
Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy ne tölts játék közben, ne legyen megnyitva semmi a hamachin és a játékon kívül, de gondolom ez alap. Passz.