- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz bambano #4347 üzenetére
Nem tudom te hol láttál digit így szerelni, mert láttam pár helyet mindenhol nekik is a fali volt elvíve a gépig dugóval,én iptvt szerelek és itt is ez a szokás ez az előírás így kell szerelni, semmi mást nem adnak hozzá, sőt még toldót se ne toldozgasd..... szval zárjuk le nem szabad a nagykönyvbe de működik ennyi!
-
poli27
veterán
válasz bambano #4345 üzenetére
Mint írtam tudom hogy nem ezt tanítják, de lehet és nincs baja (több év tapasztalata ezt mutatja)Egyik nagy cég se lengőkábellel szerel ,csak szólók (Telekom(itt dolgozok),Invitel,stb stb) Szval ha nekik jó és nincs belőle probléma akkor miért is ne szereljek?Azért mert a nagykönyv úgy tanítja?....... Amúgy meg az emberek 90% falikábelre krimpeli a dugót,mivel ha utp-t kérsz ezt adnak a villanyszerelési boltban 10-ből 11 helyen kb!
-
poli27
veterán
Tudom hogy nem ezt tanítják, de működik a dolog ennyi!A kontaktos kábel meg valszeg rossz krimpelés miatt van,nem a fali kábel miatt, valszeg nem ért be teljesen a szál stb stb.... Amúgy meg tegyél fel egy csatlakozót egy patch kábelre lefosod a bokádat szinte, annyira hajlik alig lehet beletuszkolni a csatiba....
-
poli27
veterán
válasz Core2duo6600 #4304 üzenetére
Ha ezt se tudod, akkor neked nem kell managed switch sztem!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Hali
Egy ilyen hálózatom lesz a jövő héten,mint ami a képen látható.A kérdésem az volna jók e ezek a hardverek erre a célra, a cél minél gyorsabb net átlövése 300m el arrébb.Az antennák wds brigbe lesznek.Ahonnan átlövöm ott a 3600 ason kéne sávszélességet korlátozni (netért cserébe tutam oda bekötni a UPC-t és átlőni) openwrt vel (qos külön hálózat) ezt simán megtudom csinálni.A hálózatból eddig a 4300 as van meg,ha valakinek lenne hozzáfűzni valója ötlete szívesen meghallgatom.a 3600-ason az openwrt ben hogyan tudok dmz-t állítani a 4300 as routerre (ezt majd megkérdezem az openwrt topicba is )? Hogyan állítsam be a 3600 ast, ha kikapcsolom a 4300 as ba a dhcp szervert,és a 3600 ad mindenkinek ip-t, utána nem tudom elérni a 4300 at ugye, vagy ez megoldható??
-
poli27
veterán
válasz Blaze71 #3127 üzenetére
Ja, nincs teszterem, sőt igazából nem is ezt vállaltam, csak a villanyszerelést. Most végeztem vele és mivel hirtelen nincs más, aki megcsinálja, elvállaltam. Aztán a mellékelt rajz szerinti segítséget kaptam hozzá...
Ezt hogy utálom, ha valamihez nem értek nem vállalom el,mindig a villanyszerelők után kell javítani uncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest