- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
6000 - 5901
36948 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-06 20:33 Téma összefoglaló
IP Kamera kérdéssor: ezt töltsd ki, hogy tudjunk segíteni!
Kérjük, hogy olvasd át az összefoglalót is, mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spuri2000
senior tag
-
krx21
nagyúr
-
Spuri2000
senior tag
Hello
Van valami olcsó jó ár/érték arányú kínai külső ip kamera ami mostanában ajánlott?
-
AcCEsS
senior tag
-
Gondwana
addikt
-
espista
senior tag
-
AcCEsS
senior tag
-
AcCEsS
senior tag
Kísérletezett már valaki a Xiaomi Mijia 1080p kamerán az rtsp protokoll engedélyezésével? Van rá egy kezdetleges hack, ami itt található. Több helyen is utánaolvastam, és a leírások szerint fel kell másolni egy image fájlt az sd-kártyára, majd tápot adni a kamerának. Az image a legújabbról (3.3.9_0139) egy korábbi firmware verzióra (3.3.6_0099) állítja vissza a kamerát. Utána fel kell másolni a hack könyvtárat az sd-kártyára, újra tápot adni a kamerának, ami elvégzi az ssh, az sftp és az rtsp engedélyezését, majd az 554-es porton már elérhető a stream. Ez így is van, sikerült minden lépést végrehajtanom, működik is minden mindaddig, amíg ismét fel nem kerül a legújabb firmware. Onnantól megint nincs ssh + rstp. Viszont a leírások szerint a hack után már nem probléma a kamera frissítése újabb firmware-re, nem veszik el az rtsp. Sajna nálam mégis. Valakinek van ezzel valami tapasztalata?
-
IG55
senior tag
Üdv!
Otthonra (beltér) keresek Hikvision márkájú kamerát. Igényeim minimálisak, mozgás érzékelés esetén email értesítés (képpel), sd kártyára rögzítés legyen. Esetleg forgatható, esetleg kétirányú hang. Ár max 30-35, ha indokolt, lehet több kicsit. Az nem tudom megoldható-e, hogy mozgás észlelésekor egy a routerre kötött USB HDD-re mentse a képeket, esetleg a videót is.
Ezeket preferálom:
- mozgásérzékelés pontossága
- éjjellátás
- látószög minél nagyobb legyen
- képminőségKöszi!
-
krx21
nagyúr
Az a kamera tényleg jó volt, jó szenzor és kiolvasó egység van benne. (abban, nem mindegyikben)
A Viedosec kamerák OME gyártmányok... Tehát ilyen márka nincsen. Az ott latható videósec nevü kamerát a Uniview gyártja oem termékként, enyhe butitással... Tehát az gyakorlatilag egy Uniview kamera volt...
-
sasi1
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mivel abszolút analfabéta vagyok kamera kérdésben.
Adott egy terem, melynek egyik végében előadásokat tartanak, és én az előadást szeretném "átvinni" élőben egy másik teremben levő televízióra. A kamera az előadó teremben az előadóval szemben levő falon lenne elhelyezve kb 6 méterre, az előadótól, tehát viszonylag távol, ezért gondolom kellene valami zoom.
Ip kamera, vagy ahd, vagy valami egészen más kell nekem?
Köszönöm a segítséget. -
urban racer
senior tag
-
kbhuinfo
tag
Anélkül esetleg? Kínai nálam is idő előtt bekrepált, márkás SD kártyák minipc-kben sokáig bírják (több év), pedig ott nem szekvenciális olvasás-írásra van használatban.
-
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
-
Gondwana
addikt
SecuriForum kiállításon, a tesztpódiumon láttad-e esetleg a Darkfighter mellett a Videosec starlight kamerát? Amikor ki volt minden világítva, kb. minden kamera képe rendben volt. Amikor viszont az összes fény az volt, ami a függönytartó alatt beszivárgott, valahogy eltűnt a többszörös árkülönbség nyújtotta előny.
-
urban racer
senior tag
-
hzsolee
őstag
Köszönöm. Mivel fűzöd össze a képeket?
-
urban racer
senior tag
Hát igen, elbtam... Kőművesek vagy nem adtak ajánlatot vagy idén nem vállalták. Végül generál mellett döntöttünk, mert soha nem lesz kész, ha mi keresünk szakembert. Így zéró felelősség, határidőre meglesz.
FTP-n küldök a kameráról egy képet 10 percenként reggel 7 és délután 6 között.
Most még elég uncsi, mert idén össz-vissz a csatornát kötöttük be(látszik), vízóraaknaépítés(látszik), kerítést betonoztunk 70 méteren(ami nem is látszik a videón) egy melléképületet alapoztunk(szintén nem látszik, mert 50 méterre van) illetve apróbb munkálatok(favágás, tereptisztítás, stsbtb)
[link] -
hzsolee
őstag
Hát itt nem nagyon lesz még idén költözés
Az elapse-t mivel/hogyan csinálod? -
urban racer
senior tag
-
Elemental
addikt
Köszi!
Ez a 2,8mm-es? full hd?
-
urban racer
senior tag
Holnap majd csinálok egy 2332-essel(régebbi modell, 3MP, turret, viszont külön van az exir ledje) is képet meg hozok egy 2155-öt (dóm, 5 MP). Van egy 12 vagy 16 millis kamera is, ügyfélnek kell áttelepíteni, megpróbálok azzal is egy képet lőni.
-
Elemental
addikt
és bigrock
Köszi!Igazából átgondolva én sem tudom, hogy mi a célom. Meg hülye is vagyok, mert nálam is van a boltban, meg faternél is van a cégnél, szóval lenne viszonyítási alapom. Csak azokat biztonságtechnikus telepítette, ezzel meg én fogok játszadozni, lehet, azért parázom túl

DS-2CD2120F-I a kiválasztott, és 4 kamera teljesen lefedi a kertet és a bejáratokat..
Közben néztem videókat ami ezzel a kamerával készült, szerintem elég lesz. -
urban racer
senior tag
-
krx21
nagyúr
-
bigrock
Topikgazda
Kérdés, hogy milyen szélességű/magasságú tárgyat akarsz 30 méter távolságban látni.
Egy 2.8-as fix optikával nem fogsz 30 m-en arcot, rendszámot felismerni, pláne éjszaka, hogy ha nem EXIR LED-es a kamera.
Nem elsősorban a felbontás számít, inkább az optika és a megvilágítás.
#5970:
Ipari SD -
AcCEsS
senior tag
Érkezik egy új típusú Xiaomi Miija 1080p kamera ami az Aqara termékcsaládba tartozik, tehát a saját gateway mellett ZigBee kompatibilis is. Szinte minden irányban állítható 180°-os halszem-objektívvel szerelt. 36.99$ presale.
-
mutyi
senior tag
Nem cél a folyamatos felvétel, igazából az üzlet nyitvatartás alatt kellene maximum, azaz 8-12 órát és akár 1-2 naponta törlődhet is a felvétel és az új mehet rá.
Én nézegettem Arlo meg Xiaomi IP kamerákat is erre a célra, de nem vagyok biztos benne hogy olcsóbban jövök ki,mint egy Hikvision kamerával. A kérdés, hogy Hikvisonból pl. melyik típus az,ami sd-t tud, nem kell hozzá NVR hanem csak a mobil nettel kiszolgált routerre csatlakoztatom és távolról mobilról is tudom nézni és hallgatni?Most látom hogy Bigrock konkrét típust linkelt.
öszi! -
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
Mi lenne a kiválasztott egyed?
Nekem 2120-asom van, ha hazaérek tudok küldeni egy kameraképet, éppen pont a kiválasztott távolságparaméterekkel.
Fontos lenne tudni azt is, hogy mi a célod vele. Nekem elég volt a fent említett egyed arra, hogy timelapse videót készítsek majd az építkezésről illetve hogy nézegessem, hogy éppen hogy dolgoznak a csatornások. De hogy pontos (tűéles) kép legyen egy esetleges tolvaj fejéről, hát... szerintem arra nem 3 kéne, hanem inkább 5 vagy afeletti 30 méteren 2,8-as optikával. De megjöttek a 3 Mpixeles turret kamerák, amúgyis belvárosban lakok, csinálok neked azzal is egy képet nagyon szívesen(csak azok 4mm-esek) -
mutyi
senior tag
Nekem még mindig az lenne a kérdésem, hogy milyen megoldás lenne viszonylag olcsó, abban az esetben ha szeretnék 1 darab kamerát egy kb 15 nm-es üzletbe hanggal együtt?
Nem akarok NVR-t venni, hanem olyan kamera kellene ami tud SD kártyára felvenni, továbbá online rá lehessen nézni, hallani.
Csak mobil net jöhet szóba, így kell hozzá egy sim kártyát is fogadó router. -
Elemental
addikt
Bocs, hogy neked címzem a kérdést, de a leírtak alapján láttál már kamerát.

Otthonra, kertes házhoz telepítenek 4 kamerás rendszert, syno nas lesz a rögzítő. Kinéztem full hd hikvisiont 2.8-as széles látószögű kamerát.
A kérdésem, hogy szerinted/szerintetek elég a full hd max 30 méteres távolságra, vagy jobb lenne a 3M? -
urban racer
senior tag
Igen, egy megrendelőlap volt, pár csőkamera 1-2 dómkamera és egy turret. Beírtad az oszlopba hányat kérsz belőle. Van komplett termékkatalógusuk, ha még nem ismernéd fel számozásról. Helyszínen csak megrendelni tudod, átvenni nem. De van demófaluk, ott meg tudod nézni, hogy mégis miről van szó.
A roadshow-s ajánlat elég szűk, nem biztos, hogy lesz neked való. Hogy Sümegen mi volt éppen akciós nem releváns, mert azok az árak és azok a termékek csak azon a napon és ott voltak érvényesek. -
urban racer
senior tag
Volt magán és volt céges is, így egybe adtuk le a rendelést. Van egy családi vállalkozás, ott kidobjuk a seccamos rendszert, oda kell 1 NVR, 6 kamera, szüleim nyaralója 1 NVR 5 kamera, szüleim háza 2 kamera-itt synora megy a rögzítés), nekem épül a házam, oda is megvettem 6 kamerát(itt még nem döntöttem el, hogy syno vagy hik rögzítő) Céges megrendelés is volt bőven, sőt lehet megyünk még pestre, hátha lesz valami jó ajánlat...Lehet kérni a szállítást viszonteladó partnerhez vagy saját részre is.
A roadshow egyaránt szól az új telepítőknek, a meglévőknek és a profiknak is. Volt ott is olyan, aki még nem hallott a hikvisionről vagy a satelről...
Ez roadshow-s kedvezmény, csak azon a napon és csak ott érvényes... -
maci25
aktív tag
Meg néztem az oldalukat és valóban 17 én itt lesznek nálunk. Van egy megrendelő lap amin ki kell választani a kamerát. Te melyiket ajánlanád az én elvárásaimnak leg megfelelőbbet? Helyszínen is lehet vásárolni ez a lap nélkül is?
-
bigrock
Topikgazda
Magánszemélyként, vagy cégesen vettél ilyen szép számú eszközöket?
Kíváncsi vagyok, melyik az a Hikvision disztribútor, aki nagyker áron ad el magánszemélyeknek cuccokat.
Ha tényleg van ilyen, akkor csókoltatom. -
urban racer
senior tag
Ha hikvisiont szeretnél, akkor mindenképp EXIR ledeset. 2 nap múlva lesz nálatok road show, ha van rá lehetőséged, regisztrálj, menj el, ott van lehetőség alkalmi vételre... Én is vettem 15 kamerát meg 3 NVR-t

Ugyan nem alkalmi és nem is olcsó, de a darkfighter kamerák nagyon brutálak(sajnos ár szempontjából is)

-
urban racer
senior tag
-
krx21
nagyúr
-
maci25
aktív tag
Kellene nekem egy kamera a szobába. A kamera képe szinte csak este volna érdekes. Viszonylag nagy felbontásút szeretnék, hogy az apró részletek is jól látszódjanak rajta kinagyítva. Ja és a látószöge ha minél nagyobb az nem volna hátrány.
Esetleg van valami jó vétel?
Az nvr szerepét egy s y nology nas látja majd el.
Konkrét kamera is jöhet de ha esetleg mondanátok, hogy mi az a paraméter ami fontos egy kamera kiválasztásánál azt is meg köszönném. -
jézusom
addikt
Mi az a SLA? De most tényleg?

-
nyogo83
senior tag
Azert kicsit tulzasnak erzem, hogy "erolkodnek"...
Elsodleges szempont a jelenlegi kameranal a pontosan beallithato latoszog/tavolsag, nem a +1MP felbontas vagy a markahuseg. Jo lenne a Hikvision is, de fix lencses, a hasonlo tudasu vario lencses meg nem 40-45k korul allna meg itthon.
Nem annyira lenyeges penz szempontjabol, mert megtudnam venni Hikvision-bol is a hasonlo parameteru fix lencsest. De... jelenleg a kulonbsegbol pont kijon meg egy jominosegu 64-128Gb-os kartya bele, valamint POE injector es egy wireless AP amivel kulterrol csatlakozik majd a halozathoz.Ha a penz szamitana, akkor eleve nem belfoldrol vennem.
Ha nagyon nem leszek vele elegedett, akkor meg lecserelem Hikvison-re, ennyi.
-
elszabi
tag
az a pár ezres jelen esetben azért majdnem dupla felár.

-
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
-
bigrock
Topikgazda
-
jézusom
addikt
Milyen z a bujtatott ip?

-
nyogo83
senior tag
-
krx21
nagyúr
-
nyogo83
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a Dahua kameraval ? [link]
Ehhez a Hikvision-hoz kepest mennyiben marad el? [link]
Nem innen vasarolnam, csak hirtelen itt talaltam mindkettohoz linket
Ebbol Hikvision-bol 3-at uzemeltem be nemreg egy helyen, 2.8-as lencsevel, szoval ismerem. Tok szuperul, siman mukodik minden(minden gond nelkul be lehetett allitani a tavoli IVMS meg mobilos appot is), SD-re frankon ment.Viszont most szeretnek itthonra parkolo figyelesre egyet nem ennyire dragan, es megakadt a szemem ezen a Dahua-n. Azon kivul hogy nem 4 hanem csak 3MP, nagyjabol hasonlonak latom, sot ami nekem plusz lenne az a variolens, mivel a helyen szeretnem beloni a megfigyelt teruletet(nem annyira a nagy latoszog a fontos, inkabb a megfigyelt teruleten a felismerhetoseg).
-
Elemental
addikt
Köszi!
Akkor ilyet veszek. -
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
-
jézusom
addikt
Próbálkoztam, hogy helyi ftp-re rögzített a kamera, egy mappába rendesen pakolta videó fájlokat. Ezt nem törli ki szerintem, ezeket neked kell kezelni, ha megtelik. A kamerán belül lehet állítani azt is, hogy csak mozgásra rögzítsen, ehhez ftp oldalon nem kell semmi csak egy ftp szerver progi.Lehet ez spórolós megoldás, de nekem elég rapszódikusan működött, szerintem ez eléggé zabálja a kamera hardverét, másra nem tudtam gondolni. Végül is van rendes nvrem

Android boxszal is próbálkoztam, de több féle kamerám van, és kevés az az app, amely mindent kezel egyszerre. Mondjuk az onvifer elég jó. Itt amúgya baj az usb tárolómmal volt, valami green beállítás miatt leállt egy idő után.
-
hzsolee
őstag
-
tibibi
őstag
-
sugarforce
addikt
-
mutyi
senior tag
Tudtok olyan korlátlan mobilnet csomagot/szolgáltatót, ahol biztosan fog menni az IP kamera ha egy olyan routerbe teszem a sim-et,ami képes fogadni?
-
motrola
aktív tag
-
bigrock
Topikgazda
-
elszabi
tag
-
hzsolee
őstag
-
Elemental
addikt
-
tibibi
őstag
-
elszabi
tag
-
tibibi
őstag
-
motrola
aktív tag
-
tibibi
őstag
-
kirkri
addikt
-
motrola
aktív tag
-
kirkri
addikt
-
elszabi
tag
ilyen digoo-t én is használok egy helyen. igazából nincs vele különösebb gond. 6500-ért best buy (ali-n kb. ennyiért adnak egy sima hi3520d-s pcb-t, amihez még vmi ház is kéne) ráadásul a gyártó oldalán van fent új fw is hozzá, amitől okosabb nem igazán, de picivel szebb lesz.
-
kirkri
addikt
-
markussandor
senior tag
-
kbhuinfo
tag
Szükségem lenne egy időjárásálló forgatható és zoomolni tudó (4x) kamerára, amely >=2MP-t tud, éjjellátó, wifi és ha lehet, SD kártyára rögzítsen, továbbá tudja a szokásos onvif és ftp alap dolgokat (kép-video feltöltés). Fontos a minőség és a megbízhatóság. Köszönöm az ajánlatokat!
-
Dudee
senior tag
-
kirkri
addikt
Igen én is így vagyok vele.
Elvileg a napokban meg kellene érkeznie az NVR-nek. 2 terrás HDD kerül bele, így a négy kamerám képét nagyjából egy hétig tudja folyamatosan rögzíteni.
Ha bármilyen probléma lenne, akkor az úgyis látható lesz a felvételen, így pedig visszaléptetve a felvételt, majd óránként belenézve, látható lesz, hogy történt-e változás az előző órához képest.
-
mutyi
senior tag
Az 5903-as kérdésre valakinek ötlete, tanácsa, javaslata?
-
Dudee
senior tag
-
elszabi
tag
-
bigrock
Topikgazda
-
kirkri
addikt
-
Hexán
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.

Kinéztem magamnak a Foscam FI9900P kameráját. Mit gondoltok róla? Képminősége érdekelne igazán.Valakinek volt már vele dolga? 36-37.000 Ft környékén mozog az ára. Ebben az árkategóriában van szerintetek jobb választás,ami jobb képet produkál?
-
Dudee
senior tag
-
espista
senior tag
Nekem Xiaomi Mijia Xiaofang van. Mi Home appon keresztül tudsz élő képte nézni. Mozgásérzékelő van benne, így az alkaklmazáson keresztül jelez is. (macska mellé nem ideális
) -
elszabi
tag
Én a legtöbb helyről azt hallom, hogy nem célszerű csak a mozgást felvenni. Kimaradhatnak ugyanis fontos momentumok. Ha van rá kereted, tényleg inkább külön NVR javasolt, folyamatos felvétellel. Itt van egy kalkulátor, hogy mekkora tárhellyel kell számolnod: [link] - Mint látható, H.265 esetében kb. 2x jobb tömörítéssel kell számolni, persze a hw is drágább.
-
motrola
aktív tag
A riasztásokat a kamera elküldi e-mail-ben és ha beállitod csatolja a képet hozzá. Ugyan ezt a NAS-on kialakitott ftp re is fel tudja tölteni. Többre nem igen van szükség, de ha van rá kereted vegyél egy NVR-t és az rögzit azok erre vannak kitalálva, és nagy biztonsággal végzik a rögzítést.
A nas felületén kialakított ftp tárhely hátránya, hogy időnként 2-3 nap ki kell törölgetni a felvételeket mert elég nagy méretűre tud duzzadni. -
Dolphine
addikt
-
Dudee
senior tag
akkor a live view böngészős kérdését nagyjából tisztáztuk, kicsit összefoglalva:
- Win alatt menni fog IE-vel, vagy más böngésző alól IE pluginnal. Illetve elvileg Firefox alól is, de ahhoz a configban kell valamit mókolni. Illetve lehet pl VLC-vel, vagy a Hikvision saját SW-ével
- Android alól nem gond a dolog (pl Hik-connect, ivms-4500, tinycam) , van rá tehát cucc.
- Linux alól böngészőből nem fog menni (ha jól értem), illetve van linux alá is van kamerás SW (ingyenes vagy fizetős, Xeoma, Zoneminder), azzal meg elvileg mennie kell, de az eddig hsz-ekből konkrét tapasztalatot nem olvastam ki.
másik kérdésem:
meglevő NAS-ra (netgear readynas) nagy tudomány azt megcsinálni, hogy mondjuk az elmúlt X nap felvételeit tárolja? Illetve csak olyankor rögzítsen, amikor mozgást érzékel? (ezt a kamera kezeli, vagy a kliens oldali SW?)
Vagy egyszerűbb, megbízhatóbb, de drágább megoldás venni egy gyári NVR-t, és akkor az tudja ezeket?Köszi szépen!
-
motrola
aktív tag
-
mutyi
senior tag
Szeretnék egy IP kamerát egy üzletbe, ahol kb. napi 10-12 órát vannak bent.
Valami olcsóbb megoldás érdekelne, nem akarok NVR-t, meg Hikvision-t. Én egy Xiaomi vagy esetleg Arlo kamerára gondoltam, utóbbó mondjuk drága.
Hagyományos net nincs, vagyis használhatatlan sebességű, ezért mindenképpen mobilinternettel működne.
Két opció van. Az egyik hogy veszek egy routert,amibe be lehet tenni a sim kártyát és akkor wifiről működne, így a kuncsaftok is tudják használni a wifit.
A másik opció hogy a sim kártya közvetlenül az IP kamerába menne.
Szóval ajánlani kellene nekem olyan IP kamerát, amibe be lehet tenni a sim-et, van rajta SD kártya hely.
Egy 64GB-os SD kártyára kb. hány óra felvétel mehet rá?
Full HD felbontásban gondolkodom és legyen hang is hozzá, hogy bele lehessen hallgatni a dolgozók beszélgetésébe.
Jelenleg melyik szolgáltató mobilinternet előfizetését érdemes használni? Nyilván fontos hogy olcsó legyen,de az is fontos, hogy működjenek is a kamerák ha távolról rá akarok nézni.
6 ezer Ft körül a Teleonrnak van már korlátlan netje. -
Dolphine
addikt
-
motrola
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6000 - 5901
36948 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az elapse-t mivel/hogyan csinálod?

vacs