Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
A harmadik nekem nagyon bejön. Sose tudom eltalálni az ilyen záridőket és k*vára idegesít. Múltkor esküvőn volt ilyen és borzasztóan zavart. Mentünk kocsival a leánykéréstől a ceremónia helyszínére, egy kocsi (tetőablakos smart) videósoknak, egy (mezei opel astra) pedig nekünk fotósoknak. Barátom vezetett, én meg kitaláltam, hogy csinálok jó kis svenkelgetős, bemosódós képeket. Lőttem vagy 50-100at de csoda, ha egy jó lett. Vagy túl alacsonyra vettem a záridőt és nem lett éles a jegyespár kocsija, vagy túl magasra és nem mozdult be a háttér eléggé. Ilyen 1/15 és 1/60 között mozogtam, de valahogy sosem találtam el és borzasztóan idegesített. Persze foghatnám arra, hogy "hát ha a 18-105-ben nem VR1 hanem VR2 lenne akkor ment volna", de jobb szeretem magamat hibáztatni, mint a technikára fogni.
Off az offban: Vicces volt amúgy, amikor a párral csináltunk utolsó közös fotókat (menyecskeruhában meg ilyenek), akkor nagyon megköszönték a munkánkat és megkérdezték, hogy kiadhatják-e a számunkat másoknak. Persze, miért ne, de miért kérdik? Kiderült, hogy azért, mert a násznép teljesen le volt nyűgözve a kocsibó derékig kihajolós, smart tetőablakából videózós művelettől, meg pusztán a ténytől, hogy 2 fotós 2 videós volt és nem hiszik el, hogy milyen profik vagyunk
Na majd ha a képeket meglátják, akkoreltűnik a mosoly az arcukrólakkor jönnek csak rá igazán"Super perfundo on the early eve of your day."
-
m3ss
veterán
nekem az elso jon be legjobban. tobbi ff is jo. szineset nem ertem, nekem nem jott at a forgatos muveszkedes
"Tapasztalatból mondom, hogy egy szorosnál tűző napsütés semmilyenné teszi a képeket."
sajnos igen. de mar turistakepek gyujtohelye lett a flickrem, mind1 is"Zuhatagokhoz még hiányzott pár FÉ-t sötétítő ND szűrő, ha ellenfényesen ténykedsz."
jaja, erre most en is rajottem. olyan szinten kontrasztalanok, fakok voltak a kepek alapbol, nagyon nehezen tudtam ertelmesnek mondhato kepet csinalni beloluk. nem is igazan tetszenek. azt hiszem ott bent volt 1-2db gel nd szuro is, lehet az sem segit ilyenkor sokat...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
nem, de neha besoroltak ok is. volt h meg kellett allni
ezt mondjuk jol beraztam, ugy fujt a szel, h kesobb 1/125-on lovoldoztem 15mm-en
eleg jo felhok voltak. ez 1300m kornyeke. lehet be kellene tennem az exifet, akkor latnam terkepen is hol keszultek[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest