Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz total90 #2301 üzenetére
(#2301) total90 ty. fent van tobb meretben is, vagy nem engedi letolteni igy?
(#2302) cOxeR eloszor azt gondoltam a tukornek vmi rogzitoje, de mondom ennyire nem lehetnek hulyek hogy ekkora. de tukorallitonak is jo nagy mellesleg latsz a valladtol abban a tukorben? vmi szeles vallu sofor bajban lenne lehetvaltozo, attol fugg mennyire mozdulok be a helyszinen. utobbi idoben volt sok olyan stack ahol nem is kellett utolag retusalgatni, szepen osszerakta, ilyenkor a cpu a limit nem en ezen se nagyon kellett. de ezt a viragot kb egyesevel retusalgattam ossze egyes forraskepekrol...
szooval sztem 1.5-2 h alatt osszestackeltem 6 v 7 db pokos kepet. utomunka meg sztem biztos van 15-30 perc kepenkent, legalabbis a makroknal
tegnapi csaladi banzajos kepekkel pl nem szorakoztam sokat, bar ez azert latszik is. egy ket preset, egy ket csuszka, 2-3 h volt 45 db kep.szerk: de persze neha beleszaladok egy-ket kepbe amivel elszorakozok 1-2 orat, pl a multkori pokos is amit tetszikeltetek...na meg a panoramak...
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs