- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunapart
csendes tag
Eltaláltad.
Teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki csak úgy hobbiból kitanulja az orvoslást!
Nem tudom, ki szeretné azt, hogy egy olyan orvos gyógyítsa, aki csak úgy autodidakta módon tanulta meg az orvoslást.
Én BIZTOSAN nem. Még azok az orvosok is sokszor hibáznak, akik 6-10 évig tanulják a szakmájukat. De ha Te akarsz, nyugodtan szedj mindenfélét, amit egy autodidakta "orvos" ajánl. De aztán ne lepődj meg... A jó természetgyógyászok szintén hosszú éveken keresztül tanulják azt, amit csinálnak: nem csak úgy "ma van egy szabad fél órám, tanuljunk természegyógyászatot" módon.
Tényleg van néhány hozzá nem értő ember, aki hamar kinevezi magát természetgyógyásznak.
Persze azt nem kétlem, hogy a jó fodrászok tényleg sok pénzt kereshetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest