Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer
tag
válasz
Hacked_4009
üzenetére
Tisztelt Dévényi Úr!
Ahhoz én igen kevés vagyok, hogy befolyásoljam a döntését, de véleményem azért lehet
Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy a normális értelemben vett ''profi hacker''-rel Ön soha sem fog érintkezni semmilyen formában sem, pláne nem egy interjú erejéig. Az ''elég profi'' kategória szeretné elkerülni a nyilvánosságot (Nyilvánvalóan. Lehet hogy ő a sarki boltban az őszhajú néni...), a ''kőkemény profinak'' pedig - akinek nem okoz gondot a nyilvánosság, azaz nyugodtan tud kommunikálni a neten nyom nélkül - miért állna érdekében nyilatkozni? 
Hogy kicsit építő jellegű legyen a hozzászólásom, bár a cikk pontos témáját és a kérdéseket nem ismerem: esetleg olyan ''hackert'' kellene keresni, aki nem rombol, csak tesztel, azaz a daganat jóindulatú, netán ezzel keresi a kenyerét. Valószínűsíthető, hogy némelyik, speciálisan ezzel foglalkozó biztonságtechnikai cég szakembere ugyanannyit tudhat a témáról, mint fekete barátja, viszont neki nem okoz gondot nyilatkozni. -
CsendPenge
őstag
válasz
Hacked_4009
üzenetére
Nos, én nem vagyok hacker (egyátalán, mi a hacker?). Nem tartom valószínűnek, hogy tényleg fog jelentkezni egy hacker, szerintem nem is lenne értelme, mert hozzászólásodból gondolva rossz szemszögből közelíted meg a témát. Várod azokat, akik már betörtek ide vagy oda. Ennyi? Csak ennyi? Ha igen, akkor nem fog sikerülni a cikk megírása, legalábbis minőségi értelemben nem (szerintem). Szerintem ha valóban egy jó cikket akarsz írni, ami eloszlat egy keveset az előítéletekből(amiből ugye van jó sok), akkor próbáld meg tisztázni a fogalmakat. Pl. egy érdekes adalék lehet ehhez a http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=5206 linken elérhető topicban a 23. hozzászólás (Toxic). Az első hozzászólás gazdája meg arra jó példa, hogy mit fogsz találni, ha változatlan irányban mész tovább. Ha meg kész lesz a cikk, akkor -ha lehet- tedd közzé légyszíves, hogy hol érhető el neten.
-
McJames
senior tag
válasz
Hacked_4009
üzenetére
Pontosítsunk. A szó régi, avagy új értelmében vett ''hackert'' keresel? Azt hiszem, hogy inkább ''crackerek'' vagy ''scriptkiddie-k'' az a csoport, akikkel beszélgetned kellene. Ezek az emberek pedig nem ezen a ''szájton'' találhatóak, inkább valamilyen chat-helyen nézz körül...
Igazi hacker esetleg még elő is fordulhat a PH-n - én tutti nem az vagyok, sajnos (a szakmai ismeretét irigylem)
-, de ilyen ember meg nem fog itt - itt pláne nem - megnyilvánulni erről a témáról. (Étkezőasztalra csizmát?) -
baroczp
tag
válasz
Hacked_4009
üzenetére
Na, szerintem ez a topic sem lesz hosszú életű...
Rossz helyen keresgél, Dévényi úr!
-
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4009
üzenetére
Ez most vicc, vagy provokáció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy a normális értelemben vett ''profi hacker''-rel Ön soha sem fog érintkezni semmilyen formában sem, pláne nem egy interjú erejéig. Az ''elég profi'' kategória szeretné elkerülni a nyilvánosságot (Nyilvánvalóan. Lehet hogy ő a sarki boltban az őszhajú néni...), a ''kőkemény profinak'' pedig - akinek nem okoz gondot a nyilvánosság, azaz nyugodtan tud kommunikálni a neten nyom nélkül - miért állna érdekében nyilatkozni?