Hirdetés

Aktív témák

• Nowhereman

őstag

Den: Azt, hogy az USA mit csinálna a kilépö államokkal? Azt hiszem az észak-dél háboru még a jövöben is tananyag marad!:O
    Az meg hogy egy hely mennyire civilizált, az nem az anyagi joléttöl függ! Tunéziában jobban védik a nöket a törvények(egynejüség, válás-tartásdij...), mint sok europai országban. Ezzel szemben a Szaudi királyság - nos, olajmiliárdoknak hála jolét- az van, és a nök jogai a magyarországi kivert kutyáknál is kurtábbak.
    Azt meg, hogy nagyobb lenne a jolét, ha az europaiakhoz hasonloan a heti 40 ora ima 1 ora munka helyett a heti 40 ora munka 1 ora ima modszert alkalmaznák!(mert bizony nem egy japán a munkamorál ott sem)
    A koránrol: én akárhányszor végignéztem, oldalanként átlag kettö olyan kijelentés van benne(min:''jaj a hitetleneknek!''), amit ha ujságban jellene meg, gyülöletbeszéd cimén cenzuráznának, de szerintem egy átlagos ember betegnek tartana. Ha valakinek kizárolag ezzel tömik a fejét, nem csoda ha öngyilkos lesz!(bomba, B747vs.WTC)
    Ha pedig bokorgyurirol van szo: nos kinos, hogy egy ilyen kritikus helyzetben egy ilyen buta ember kezében van a vezérpálca.
    DE:
    Mondjuk mi lett volna ha a münchennél a nyugati hatalmak bekeményitettek volna, ahhelyett, hogy tálcán kinálták volna fel a cseheket Hitlernek.
    Törtenelem alternativmod: Chamberlin, a véreskezü miniszterelnök, több százezer katona haláláért felelös, mikor a nemzeti elvet érvényesiteni probálo, a világháborut lerzáro béke miatt még nem teljesen felfegyverzett németországot francia szövetségesével együtt - a békés megoldást kinálo területrendezés helyett -lerohanta./világháboru -I. világháboru, mert második igy már nem lett/

PS:Cartell eredetileg mogyorotermelö volt!/Vénember/

Aktív témák