- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Den: Azt, hogy az USA mit csinálna a kilépö államokkal? Azt hiszem az észak-dél háboru még a jövöben is tananyag marad!:O
Az meg hogy egy hely mennyire civilizált, az nem az anyagi joléttöl függ! Tunéziában jobban védik a nöket a törvények(egynejüség, válás-tartásdij...), mint sok europai országban. Ezzel szemben a Szaudi királyság - nos, olajmiliárdoknak hála jolét- az van, és a nök jogai a magyarországi kivert kutyáknál is kurtábbak.
Azt meg, hogy nagyobb lenne a jolét, ha az europaiakhoz hasonloan a heti 40 ora ima 1 ora munka helyett a heti 40 ora munka 1 ora ima modszert alkalmaznák!(mert bizony nem egy japán a munkamorál ott sem)
A koránrol: én akárhányszor végignéztem, oldalanként átlag kettö olyan kijelentés van benne(min:''jaj a hitetleneknek!''), amit ha ujságban jellene meg, gyülöletbeszéd cimén cenzuráznának, de szerintem egy átlagos ember betegnek tartana. Ha valakinek kizárolag ezzel tömik a fejét, nem csoda ha öngyilkos lesz!(bomba, B747vs.WTC)
Ha pedig bokorgyurirol van szo: nos kinos, hogy egy ilyen kritikus helyzetben egy ilyen buta ember kezében van a vezérpálca.
DE:
Mondjuk mi lett volna ha a münchennél a nyugati hatalmak bekeményitettek volna, ahhelyett, hogy tálcán kinálták volna fel a cseheket Hitlernek.
Törtenelem alternativmod: Chamberlin, a véreskezü miniszterelnök, több százezer katona haláláért felelös, mikor a nemzeti elvet érvényesiteni probálo, a világháborut lerzáro béke miatt még nem teljesen felfegyverzett németországot francia szövetségesével együtt - a békés megoldást kinálo területrendezés helyett -lerohanta./világháboru -I. világháboru, mert második igy már nem lett/
PS:Cartell eredetileg mogyorotermelö volt!/Vénember/
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest