- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
AssAssynn #21056 üzenetére
K: Mindenképpen szükséges napi szinten legalább egy óra kardiót végezni verseny előtt?
DY: Nem hiszem, hogy mindenképpen szükséges lenne, mert túlságosan katabolikus lehet. Van egy finom határvonal. Ez egy eszköz arra, hogy több kalóriát égessünk el. Ha nem edzed túl magad túl sok súlyzózással, hatékonyabban regenerálódhatsz, miközben elvégzel bizonyos mennyiségű kardiovaszkuláris edzést.
Nem szoktam túlzásba vinni, csak kalóriaégetőként alkalmazom. Általában szobabiciklizni vagy sétálni szoktamEz kalóriákat éget anélkül, hogy az egekbe emelné a pulzust, amikor már szénhidrátokat használnál fel, és átlépnél katabolikus állapotba..
K: Tehát a kardiónál csak meg kell találni a megfelelő határvonalat, ahol még nem dolgozol túl keményen és tisztán csak zsírt használsz fel?
DY: 120-as pulzusszám fölé sosem megyek kardiónál. Ne vidd túlzásba, és akkor zsírt fogsz égetni.
(#21057) Yeffy DJ: 1,5 óra kiadós súlyzós edzés után fél óra futás tényleg felejtős egy tömegnövelős kúrában.
mindegy!
-
Nightmare
senior tag
válasz
AssAssynn #21056 üzenetére
ezt így is meg lehet közelíteni. De jobb a súlyzós edzés. Egyrészt durván pörgeti az anyagcserét, akár órákon át, edzés után. Másrészt megóv az izomvesztéstől. Ezért kell egy olyan kalóriadeficit, ami 400 kcal-val kevesebb, majd jól rásegíteni egy súlyzós edzéssel, ahogy leírtam. Én így fogytam le 11 kg 3 hónap alatt, és egy centit nem futottam... Nagyon minimális erőveszteséggel. Egyébként ez nagyon jól le van írva a sárga kapszulában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest