- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz AssAssynn #21056 üzenetére
K: Mindenképpen szükséges napi szinten legalább egy óra kardiót végezni verseny előtt?
DY: Nem hiszem, hogy mindenképpen szükséges lenne, mert túlságosan katabolikus lehet. Van egy finom határvonal. Ez egy eszköz arra, hogy több kalóriát égessünk el. Ha nem edzed túl magad túl sok súlyzózással, hatékonyabban regenerálódhatsz, miközben elvégzel bizonyos mennyiségű kardiovaszkuláris edzést.
Nem szoktam túlzásba vinni, csak kalóriaégetőként alkalmazom. Általában szobabiciklizni vagy sétálni szoktamEz kalóriákat éget anélkül, hogy az egekbe emelné a pulzust, amikor már szénhidrátokat használnál fel, és átlépnél katabolikus állapotba..
K: Tehát a kardiónál csak meg kell találni a megfelelő határvonalat, ahol még nem dolgozol túl keményen és tisztán csak zsírt használsz fel?
DY: 120-as pulzusszám fölé sosem megyek kardiónál. Ne vidd túlzásba, és akkor zsírt fogsz égetni.
(#21057) Yeffy DJ: 1,5 óra kiadós súlyzós edzés után fél óra futás tényleg felejtős egy tömegnövelős kúrában. mindegy!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Nightmare
senior tag
válasz AssAssynn #21056 üzenetére
ezt így is meg lehet közelíteni. De jobb a súlyzós edzés. Egyrészt durván pörgeti az anyagcserét, akár órákon át, edzés után. Másrészt megóv az izomvesztéstől. Ezért kell egy olyan kalóriadeficit, ami 400 kcal-val kevesebb, majd jól rásegíteni egy súlyzós edzéssel, ahogy leírtam. Én így fogytam le 11 kg 3 hónap alatt, és egy centit nem futottam... Nagyon minimális erőveszteséggel. Egyébként ez nagyon jól le van írva a sárga kapszulában.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...