Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz DirtyFREE #8912 üzenetére
Szépen alakul ez, látszik hogy foglalkozol a témával és azért az a 8kg se semmi, nekem 62-ről ment fel a két év alatt 73, igaz ebből legalább 6 az elmúlt egy évben, mióta "rendesen" tömegelek.
Ez mind türelem, kitartás és idő.hű de bölcs lettem köztetek
Nightmare: a méret feszítve vagy simán lógva? Most már megmérem én is....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
kNG
senior tag
válasz DirtyFREE #8912 üzenetére
Ha hiszed ha nem 65 kg-osan kezdtem el edzeni...most ugyanakkora testzsírszázalék mellett vagyok 74kg, kb. 2 év volt ezt elérni, de a 188cm-es magasságomhoz ez a súly nekem nem sok... szóval én is küzdök, olyan 90kg a cél szálkásan, szóval még pár évig elleszek! Vérbeli ektomorf vagyok, szóval tudom min mész keresztül...
Nem lesz ez rossz, majd meglátod!
Szerintem kezdj el emelni igazán nehéz súlyokat, de szabályosan, kaját ha leírnád akkor abban is tudnék segíteni, de én most 4,5 g ch-t tolok/TSKG...ha rendben van a kaja is, meg az edzés is, akkor kreatin az lehet segítene, bár sokan itt ebbe bele fognak szólni, de nekem pl. bejött anno...eddig 1 kúrát csináltam csak, monohidráttal...most fogok belekezdeni a másodikba, mert nem hiszem el hogy ne lenne elég 4-4,5g CH/TSKG + 2 g fehérje/TSKG... 3-4 hete ragadtam meg ennél a súlynál úgy, hogy izom memória jelenségnek is közbe kéne játszania... (anno 87 kg voltam, csak lesérültem...volt rajtam zsír is, mert túlzásba vittem a zabálást, méregből ettem xD ne kövesd el ezt a hibát)...
Jaj igen, és nem én szartam ki a spanyol viaszt, de azért szeretnék segíteni a srácnak, mert hasonló genetikája van mint nekem! Így legalább a saját tapasztalataimról be tudok számolni!
És újra újságírós stílusban válaszoltam szóval emiatt előre is sry! xD
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest