- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát én inkább a mintákat szoktam elsőre, mert ki tudja... stillmass oldódású, aztán eret vágok magamon mire elfogy
meg amúgy azért is, mert asszony finnyás ízügyileg... így meg tudja kóstolni melyik jön be neki (reménykedem, hogy legalább 1-2 íz jó lesz és akkor abból be tudok rendelni neki... azért a 5,2k/kg meg a 8k/kg között van egy leheletnyi különbség)
steviásból amúgy találtam egy szlovák gyártót, ami 10/10es oldódású és baromi finom (legalábbis az eddig megkóstolt epres-vaníliás)... és olcsó (4k/700g és ebből még lejön az allegro kupon). egy probléma van: a gyártó egyelőre leállt a gyártással (és kifogytak a boltok), kérdéses, hogy folytatja-e, ősszel kiderül... én reménykedem, mert ha igen, akkor nálam megvan a befutó... (hja... van még egy "hibája", ami probléma néhány embernek itt: van benne szilícium-dioxid is sajnos)
szerk.: groceries a natur? mert az a legrosszabb fehérje, amit eddig kóstoltam... (és nekem is van még egy zacskóval a tárolóban... nem bírom magam rávenni, h felbontsam
)
amúgy 2 év a szavidő vége... de annál jóval tovább eláll... ittam már 2 éve lejárt fehérjét is... semmi baja nem volt (szerintem zárt csomagolásban ilyen száraz, por formában nem rohad meg olyan könnyen, ha megfelelő körülmények között tárolod)amúgy Allegro: van egy great one nevű gyártó, neki egész pontosan egy extra sweet termékvonala... amit azzal reklámoz, h eritrittel van édesítve... be is rendeltem (vaníliás érhető el allegro-n), mert gondoltam jó opció... megérkezett... erre - habár tény, h eritrit IS van benne - az utolsó tétel: szukralóz.... és ez baromira a terméklapon sincs feltűntetve sehol (semelyik allegro-s eladónál, de még a gyártó oldalán sem...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Videós, mozgóképes topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest