Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1LLMy53Lf

senior tag

válasz tisn #196308 üzenetére

hát én inkább a mintákat szoktam elsőre, mert ki tudja... stillmass oldódású, aztán eret vágok magamon mire elfogy :D meg amúgy azért is, mert asszony finnyás ízügyileg... így meg tudja kóstolni melyik jön be neki (reménykedem, hogy legalább 1-2 íz jó lesz és akkor abból be tudok rendelni neki... azért a 5,2k/kg meg a 8k/kg között van egy leheletnyi különbség)

steviásból amúgy találtam egy szlovák gyártót, ami 10/10es oldódású és baromi finom (legalábbis az eddig megkóstolt epres-vaníliás)... és olcsó (4k/700g és ebből még lejön az allegro kupon). egy probléma van: a gyártó egyelőre leállt a gyártással (és kifogytak a boltok), kérdéses, hogy folytatja-e, ősszel kiderül... én reménykedem, mert ha igen, akkor nálam megvan a befutó... (hja... van még egy "hibája", ami probléma néhány embernek itt: van benne szilícium-dioxid is sajnos)

szerk.: groceries a natur? mert az a legrosszabb fehérje, amit eddig kóstoltam... (és nekem is van még egy zacskóval a tárolóban... nem bírom magam rávenni, h felbontsam :DDD)
    amúgy 2 év a szavidő vége... de annál jóval tovább eláll... ittam már 2 éve lejárt fehérjét is... semmi baja nem volt (szerintem zárt csomagolásban ilyen száraz, por formában nem rohad meg olyan könnyen, ha megfelelő körülmények között tárolod)

amúgy Allegro: van egy great one nevű gyártó, neki egész pontosan egy extra sweet termékvonala... amit azzal reklámoz, h eritrittel van édesítve... be is rendeltem (vaníliás érhető el allegro-n), mert gondoltam jó opció... megérkezett... erre - habár tény, h eritrit IS van benne - az utolsó tétel: szukralóz.... és ez baromira a terméklapon sincs feltűntetve sehol (semelyik allegro-s eladónál, de még a gyártó oldalán sem...)

Új hozzászólás Aktív témák