- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
gyuri860213 #163197 üzenetére
Egyszerű a teszt. Egyél egy falat házilag készített rántott csirkemellet. Utána egyél a mirelitből. Semmi hasonlóság nem lesz. Sem ízre, sem állagra.
Volt egy ismerősöm, Aki vágóhídon dolgozott. Azt mondta, hogy csak a kommunális hulladékot szállítják el Tőlük. Mindent felhasználnak, ami az állatokból származik. Még a tollakat is bedarálják. Fel lehet azt ütni ízfokozókkal, hogy ne érezzed. Vajon mitől alakul ki a sok étel allergia, intolerancia és egyéb gyomor problémák?
Értem én az elvet. Ha már meg kell ölni az állatokat, akkor használjuk fel teljesen. Ne kelljen kidobni semmit.
Ha jól tudom a Valdornak van frankó mirelit rántott csirkemellfiléje. Olyat már ettem. Annak másr hasonlít az íze és az állaga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- BestBuy ruhás topik
- Star Citizen
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minduntalan az iPhone-hoz hasonlítgatja magát a OnePlus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Black Myth: Wukong
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI FPV Combo drón + Goggles V2 szemüveg
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Avi Loeb Csillagok között Földönkívüli civilizációk és az emberiség jövője az univerzumban
- Keresek Wantuch Ferenc és Sándor Valéria: Repülésmeteorológia könyvet
- Intelligens akkumulátor DJI Air 3 és Air 3s drónhoz, új, garanciával
- Dji N3 Goggles, új, 2 év garanciával eladó/ Neo, Avata2 típusokhoz
- Veterán Autó és Motor magazin 21 lapszáma egyben eladó
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest