Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz Apollyon #132249 üzenetére
Én egy picit ellentmondanék, szerintem nem a tápkiegekkel van baj, hanem azzal amit várnak tőlük. Ha helyén kezelik ezeket teljesen jók, vitatkoznék a kreatin hatásos-e vagy nem témában is, nekem nagyon sokat dob ha épp fogyasztom.
A baj azzal van hogy irreális elvárásai vannak az embereknek, azt gondolják hogy egy szteroidokkal évek alatt felépített izomzatot fognak ezekkel pár hónap alatt felrakni. És persze kiábrándulás van amikor lófaszt se ér nekik, pedig ér az, csak se edzeni nem tudnak még, se ezeknek a cuccoknak az előnyeit kihasználni.
Pont ami drasztikusan tud segíteni izom építésben, és formába hozásban egyik a kreatin, másik az l-karnitin. Ha ezt nem érzed, és nem látod a hatását, akkor nem vagy még kész ezekre, vagy valamit elkúrsz. Nyilván némi izomtömeg nem árt, ezért se értem aki nulla edzésmúlttal rögtön kreatinozik, mikor a kreatin az izomszövetben fejti ki hatását (amit várunk is ugye) de ha nincs izom, mi legyen?
Lehetne ezt ragozni, meg most tuiti rám ugrik a fél topik, de a fehérje, a BCAA, a kreatin, L-karnitin, arginin, ezek pl mind érezhetőek és jó hatásuk van. Ha te nem érzed, vagy szerinted hatástalan, akkor lehet nem jól időzíted, nem jó mennyiségben használod, vagy simán balfax vagy.
Viszlát
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #132249 üzenetére
Ez a lényeg: tápkieg.
Józsika ha menza koszton van tökminegy milyen fehérjét fog meginni edzés után.
Az, hogy élsportolókkal reklámozzák a tápkiegeket a marketing sara. Nézz meg egy szemránckrém reklámot. 20-30 éves manökenekkel van reklámozva. Ági néni 50 évesen hiába veszi meg nem lesz belőle palvinbarbi. Na ez ugyan az."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest