- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #117210 üzenetére
Pont a héten álltam bele egy veszekedésbe az MMA sokkal ...
Új edző jött és pl azt a guggolást csinálják amit ti 15 -20 ismétlés 30 40 kilóval kérdezem ennek mi értelme gyerekek..80 kilósan
mondom itt erőnek kell lennie és kevesebb ismétléssel nagyon nagy súllyal kéne dolgoznotok...Hosszú évek alatt amit láttam hogy edzenek ezek szerint a ti állítások alatt hibás volt? Hibás volt Arnold edzése s?
A másik Wood ...miért nem próbálod ki ezt az edzést? Mi veszteni valód van vele ?
A harmadik sokan osztják a táplálék kiegészítőt mi a jó ...én azt vallom mindenkinek saját magának kell rájönni..
Mert mi van akkor ha keveset edz de jó a fehérje? Mi van akkor ha sokat és jól edz , de szar a fehérje? Mi van akkor ha én tejfehérjére allergiás vagyok és idáig azt ittam ami egy részecske sem szívódott fel és a marha lenne a jó...stb..stb...ezért mindenki maga állítja be mi lesz a hatásos és mitől fejlődik, mert itt x jakab hiába írja le neki ez volt jó de nekem meg semmit nem használ. -
Radnix
senior tag
válasz
Olvastam erről, és azt mutatták ki, hogy 7-8 óránként már érdemes nyomni fehérjés kaját (min 30g), annál tovább nem érdemes húzni, gyakrabban nincs szignifikáns különbség. (nyilván feltéve hogy a mennyiség is rendben van, mert ha az nem oké, hiába tolsz 2 óránként 10 g-ot, annál jobb az egyszer eleget is)
(#117218) : szemöldöktől felfelé már nagyon hasonlítotok!
(#117212) Ijk: Neked azért óvatosnak kell lenni futással ilyen testsúllyal. Egyébként üdv a két számjegyű klubban!
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mondjuk én úgy gondolom már, hogy az átlag ember genetikai maximuma izmosodás terén annyival alacsonyabban van mint ahogy szeretnénk, és annyira nüansznyi a különbség hogy teljesen mindegy mit csinálsz, jelent össz-vissz 2 kilót izmot egy "tökéletes" program és kaja amit észre se veszel.
Azért 2 kiló izom nem kevés, azt bőven észre lehetne venni. Itt inkább az a probléma - most saját magamat hozom fel példának -, hogy olyan fizikum elérésére törekszem, amit átlag életvitellel meg se lehet közelíteni. Nem Mr. O. szintre gondolok, de az a fajta kidolgozottság, amit akár egy INBA versenyen is lát az ember csak úgy tartható, ha ennek rendel alá mindent az ember. Beleértve a munkahelyét, a családot, a szociális kapcsolatokat. Egészen addig nincs értelme genetikáról beszélni, amíg tényleg meg nem próbál mindent beleadni az ember. Nem is tudom melyik testépítővel készült interjúban olvastam egyszer, hogy az emberek szeretnek a genetikával takarózni, pedig ha egyszer megpróbálnának tényleg 100%-osan erre koncentrálni, akkor lepődnének meg azon, hogy nem is annyira rossz a genetikájuk. És ez egyébként a koxos ligában is éppen ennyire érvényes, csak mások a dimenziók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest