Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz Dani82 #86665 üzenetére
Teljes testes erő gyakszik nagy súllyal. Planck + plussz kimondott has gyakszik. Ezeket toljad baszki mert akkor azér nincs kocka mert lapos a hasizom és így tényleg csak akkor lesz kocka ha az izmon csak bőr van. Oda is kell tömeg, hogy szépen látszódjon. Pici zsírral is.
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #86996 üzenetére
Igen csináltam. Erőt hoz jobban vagyis nekem azt dobta meg. Semmivel se sérülés veszélyesebb mint máshogy. Csak kibaszottul fárasztóbb.
Nem tudom elképzelni csak ilyen edzéssel a komplett napi edzést. Én elképzelésemben a napi egy két gyakszi ezzel a módszerrel pont ideális, hogy változatos erőhatások érjék az adott izomcsoportot.(#87008) Alpachino
Itt aki okoskodik mindenkiről láttunk képet. Ennek tudatában heti 5 edzés mellett te is vállalj képet vagy ne oltsad az olyanokat akik képpel vállalják magukat. Akár gyúrós akár nem gyúrós fizikummal rendelkeznek.
Egyenlőre még nem teszel képet mindenkinek több hitele van, aki tett magáról képet még ha nem is swarci fizikummal.
[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
NA jövőhéttől újra edzek osztott edzéstervvel az elmúlt két hétbe teljes testes átmozgatás volt
Gondoltam megosztom veletek
Ja meg a kaja is rendbe lesz
-
userxy
őstag
válasz IMIIKE1998 #88991 üzenetére
70 kiló környékén már izmosnak fogsz látszani ne aggódj Addig meg kitartás.
És szard le a kaját zabálj mint egy disznó bármit. Benned még a levegő is izommá alakul. -
userxy
őstag
válasz Zola007 #89147 üzenetére
Ja ja végre meglett az új avatar Sok idő volt de fasza lett.
Lemértem centivel. A legkisebb lyuk 78-as derék a legnagyobb 98-as. nekem a derekam 80-as.
Azt hiszem M-es az övem. De nincs ráírva, shop-builderes méret tábla alapján gondolom.
75% hogy az enyém M-es. Már rég vettem nem merem 100%ra mondani.
Én az utolsó előtti lyukba szoktam berakni az pont jól tart.
Ha 90 alatti derekad van akkor sztem az S is elég de én jobb szeretem ha nem kell kicentizni az utolsó lyuk köré úgy meghúzni se lehet normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
válasz szőröscica #89663 üzenetére
DHL-nél olyan sötét emberek dolgoznak mint az éjszaka. A csomagokat akik rakosgatják van aki olvasni se tud.
Nálunk a cégnél szín kódolni kellett a csomagokat, mert nem elég a 3 matrica rajta amire rá van írva....
Nem kell sok jóra számítani az ilyenektől.
-
userxy
őstag
válasz IMIIKE1998 #89666 üzenetére
Felülés közben nagyon homorítod a hátad és túl erősen feszíted a lábad az akasztóba gondolom az erőlködéstől.
Egyszerű tanács hagyd a gecibe azt a gyakorlatot. Rengeteg gerinc barátabb és jobb has gyakorlat létezik.
(#89669) IMIIKE1998
planck
lábemelés
hasprés
harangozás
haskerék
különböző hasgépek
és a többi.[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Na ahogy olvasom, lassan odaér a topic amit féléve mondok Több zöldség kevesebb hús
Úgy megvagytok ezzel áldva.
Haverom amikor napi kiló húst nyomott le akkor se volt izmosabb mint most, hogy csak zöldséget zabál.
Zöldség fehérjétől is lehet vki izmos. Hústól is. Ember emésztő rendszere a zöldségesebb étrendet jobban tolerálja.
-
-
userxy
őstag
válasz HussarF #89768 üzenetére
Ajánlom a guglit vegan bodybuilder szavak párosára azért akad izmos példa
Személyesen csak haveromat ismerem aki így tolja ő is hozza az izmos formát. Versenyezni is szokott járni
Mutattam már róla is képet. Meg egyszer már magamról is raktam fel képet.
Majd ha pozitívan változik akkor majd szólok.
Én megvagyok magammal elégedve a többi meg nem érdekel.
-
-
userxy
őstag
válasz kk831228 #89777 üzenetére
Szerintem a topic átlagot hozom, sőt
Ha az utcákon az én formám lenne a legszarabb akkor igen egészséges emberek lennének a Földön
(#89778) Zola007
Eszik ami jól esik verseny óta semmit se számol csak ami jól esik lassan 4 hónapja és még egy deka izom se esett le róla és izmos a zőccségtöl (#89779) aelod
(#89779) aelod
Igaz milyen szomorú tény, hogy vki így is izmos tud lenni[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #89782 üzenetére
Ezzel fog pedig. És az eddigi tapasztalatok szerint nem is lesz vele gond
Én csak azt tudom mondani amit ő mond nekem. Én meg csak azt tudom mondani amit látok is, hogy működik a dolog. Attól még nem mondom, hogy követendő magam sem teszem azt. Ellenben tényleg jobban érzem magam mióta sok zöldséget gyümölcsöt eszek
(#89783) Peti78
Jó fűszerezéssel olyan hamburger hús pogit lehet belőle csinálni, hogy megsem mondod, hogy nem húsbol van
Én se hittem el de tényleg finom
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Ne akard már újra feltalálni a táplálkozás tudományát.
Olvass mielőtt balgaságokat állítasz.
Simán megoldható veganként is a megfelelő fehérje bevitel. Igaz többet és változatosabban kell enni.
A ződ evő állatokkal is elfelejtették közölni, hogy azon nem tud megnőni több mázsára... aztán mégis megnőnek.
Hétköznap halandó átlag 80 -90 kilós férfinak simán veganba is lehet testet építeni. A 140 kilós koxos állatoknál már más kérdés. De ez a topic és a világ sem arról szól.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
2x is elolvastam mit írtál, másodjára se találok kérdést a hsz-be.
(#89797) BÁ Nutrition
OK
(#89800) Zola007
Van az a 8 órás fizetés amiért vállalnám
(#89801) BÁ Nutrition
Maradjunk a natural vonalon.
Meg olyan emberrel még nem találkoztam aki egész nap melegszenyát eszik.
Továbbá abból is minden további nélkül simán lehet builder kaját csinálni csak alapanyag kérdése.[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz FollowTheORI #89959 üzenetére
Én csak azt mondom amit látok a terembe, jómagam nem élek vele.
Topic mércével a már elfogadott 100+ kilós méretes gyúrósoknál láttam
Szóval ha faszság akkor ők nem tudnak róla
Múlthéten láttam pont a 250 kilós guggolás előtt azzal is melegített.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest