Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz Djuree #154437 üzenetére
Udv a klubban
En 3 evet hagytam ki az ikrek miatt, aztan iden szeptemberben kezdtem ujra. Az ures rud mozgatasa komoly kihivast jelentett
De ezt most ugy erzem jol csinaltam, mert nem szakadtam meg az izomlaztol (volt azert, de nem olyan, hogy kinyujtani nem tudtam pl. a karom) es szepen lassan azert jovoget vissza az ero is. Karacsony elott mar egesz jol ment, persze messze vagyok meg a regi eroszinttol es formatol, de azert mar alakulgat
Aztan karacsonyi szunetben 2 het kihagyas, megint egy kis visszaeses, de ilyen ez a popszakmaA játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Mi folyik itt gyongyoson? Angel gyere mar tegyel rendet
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
Angel gyere mar valami narkos keppel, met kezd esni a szinvonal
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz neophyte79 #153290 üzenetére
És rosszul látod, ez a baj. A pubertás kori növekedés sokkal agresszívebb és erőteljesebb folyamat, mint a gyúrás és mégsem igényel semmi extrát.
Persze, mivel teljesen mas akkor az ember hormonhaztartasa... es akkor itt ki is lyukadtunk oda, ahova kell
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Zola007 #153274 üzenetére
Persze az fontos, hogy mennyit viszek be. Nalam az 5grammos adagok semmilyen problemat nem okoznak. Forro vizben feloldom, felontom hideggel es lekuldom deccit.
Calcium bevitelemmel sosem volt gond, a szazas szoget ugy harapom, mint masok a ropit
A játék az nem játék!
-
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
Hasznal valaki BT fulhallgatot edzeshez? Tudtok ajanlani valami jot?
En ezt a JBL-t neztem.
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
Hat vot, atta. A vegen felhuztam, nem buzi modon (total raw)
ps.: Back Friday
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz HussarF #152836 üzenetére
Azota van mas, de az igaz, hogy abban az idoben ezek a gyogyszerek voltak a felelosek nagyon nagyon sok ezer tonna izom felepiteseert
ps.: Es az a durva, hogy az eredeti gyogyszertisztasagu cuccokat is marekszamra szedtek sokan Emlekszem az egyik osztalytarsam a kozepsuliban hozta magaval mindig a Naposimot a kis uvegcseben
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz HussarF #152743 üzenetére
Hello!
Hetfo ota tolom a kreatint
Egy kerdes. Ugye szenhidratos kaja elott kell tolni, na most edzesnapokon no para, reggeli elott, ebed elott es edzes utan. De pihenonapokon nem gaz ha az esti kaja elott (kb 20h korul) nyomom le az 5gr-ot?
Remelem sok izmot hoz karira
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Apollyon #152278 üzenetére
Aha koszi! En is most gondolkozom, hogy veszek egy kilos monohidratot...az ugye 10grammal szamolva is tobb, mint 3 honap... Ugy azert nem veszes az a par ezer Ft.
Mondom ugy, hogy a proteinen es a vitaminon kivul semmi mas kiegeszitot nem veszekA játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Kreatint szed valaki? Aelod? Jo a sima Myprotkos monohidrat?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz Mukucs #151946 üzenetére
Ha rendesen csinalod akkor eleg. Amugy valtoztathatsz barmit ami neked a legjobban bejon, de az alapgyakorlatokat en nem hagynam ki.
Pl.: Azt mondtad ket gyakorlat mindenre, ebbol legyen egy alapgyakorlat mindig, a masikat meg tudod valtogatni. Legyen mondjuk a mell, met azt mindenki szereti Mindig csinalsz valami alap mellgyakorlatot (fekvenyomas ruddal, egykezesekkel, dontott padon stb.) meg melle valtogatsz mondjuk egyik heten tarogatsz, a masikon tolodzkodsz, athuzol stb.
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
-
Jim-X
őstag
válasz patex1983 #151930 üzenetére
Ha tulsagosan is nagy az elteres, akkor hanyagolni kell a rudas es ketkezes (labas) gyakorlatokat. At kell allni az egykezes sulyzora, vagy valtva csinalni. Termeszetesen mindig a gyengebbik oldal hatarozza meg az ismetlesszamot es a sulyt
Edzestechnikai rovatunkat lattak
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Walter_White #151918 üzenetére
Egy megjegyzes: Ugyanolyan Ikejas zuhanyfuggonyom van az egyik furdoszobamban
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Zola007 #151873 üzenetére
Pont a multkor volt. Lebattyogok szombat delutan edzeni, mondom fasza ugyse lesz senki, csaladias a hangulat stb. 2en voltak a teremben, ebbol az egyik delikvens pont a fekpadon taborozott le, de szo szerint...
Amikor ropke 3 percig tartott egy db 5kilos tarcsa beszerzese es felhelyezese, inkabb ugy dontottem megyek egykezesekkel nyomni.Mar a hatgepet huzigaltam amikor emberunk meg mindig a fekpadon pihegett...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Szoktatok enni chia magot?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz tibcsi0407 #151255 üzenetére
Akkor most en is inditottam egy szerelvenyt?
Koszi a valaszokat
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
2017 decemberben lejart sima C1000-et ti meg betolnatok? Most talaltam vagy 150 szemet meg a biotokos-bol. Amugy jonak nez ki, rendesen le volt zarva fenytol vedve.
Multivitaminbol jo a Mega Daily One 2szem naponta, vagy az karcsu?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Woodslave #150286 üzenetére
Osszegyujtottem az infokat, hogy mit fejlodott a testepites az utobbi 3,5 evben
Minenesetre jovore meg nem tervezem indulni a szuperbadin, de utana se(#150288) aelod: Azokat az atmeroju tarcsakat egyelore a tartorol nem tudom levenni, vagy visszarakni
(#150289) HussarF: Volt egy-ket dolog mar itt ami miatt az elettol elment a kedvem, nem hogy az ujrakezdestol
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Morning!
Eljott vegre az en idom
3,5ev kihagyas utan ujra belecsaptam a lecsoba
Na szoval innen indulunk:
Meglassuk mi lesz belole, de ugyerzem elkapott a gepszij ismet igy a 2. edzes utan
ps.: A vanilias karikat csak azert tettem fel, hogy ne egjek be, de amugy nem megy annyival
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest