Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-X
őstag
Pedig nincsenek brutálisan nagy karjai, brutálisan nagy vállai (idézőjelben persze ) és az iszonyat keskeny dereka miatt mégis hatalmasnak tűnik
Nagyon tetszik a fizikuma, még régen a scitec teszten "felfigyeltem" rá
Amúgy meg rohadjon meg, irigy geci vagyok na
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Jövőhéten akarok venni egy Arimatestet Szerintetek így diétában van értelme?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz philoxenia #17226 üzenetére
Elmondom ez a srác ha komolyan edzene egy-két év alatt elsírná magát mindenki kb. úgy nézne ki... Rohadjon meg...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Shadowbull #17288 üzenetére
Csak nekem tűnik kevésnek a 101kg testtömeghez a 450gr csirke/nap? Szerintem az pics@füst...
A játék az nem játék!
-
-
Jim-X
őstag
válasz Shadowbull #17356 üzenetére
Értem amit írsz, de én inkább szilárd kajából vinném be a protein nagy részét. A te esetedben szinte több, mint a fele a különböző porokból megy...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Lábazás vót, atta nagyon
Úgy indultam neki, hogy nyűgös, fáradt sz@r vagyok és csak kis alibizés lesz... Aztán valahogy ráéreztem a vasszagra...
Guggolás:
rúd : 20+ ( )
50kg : 20
80kg : 15
110kg : 12
130kg : 10
140kg : 7,5 ( )Kurva jó érzés volt belelendülni, meg végre már nem buziedzést csinálok, alakul ez
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz spammer #17537 üzenetére
Az a doboz a "kiegészítőkkel" jééézusom... mi az valami horgászcsalis doboz?
Amúgy nesze nekünk diéta...mit össze nem zabál... Ja és a Fridays-ben nem tudja a rizst paradicsom nélkül kérni? Kitúrja a tányérból vazze... szép egy ember...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Woodslave #17782 üzenetére
Persze, egy átlagos "mekihuszár"-hoz képest jól néz ki... De ne találja már fel a spanyol viaszt, összeollózott a netről pár dolgot aztán ebből akar megélni? Büdös a meló?
(#17784) shteer: A semminél pont heti 2,5 edzéssel több Én "A" hét, "B" hét felosztással csinálnám. Vagy pedig leszarnám a heteket és 3naponta edzenék pl. A variációk száma a végtelenhez permutál...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Nightmare #18124 üzenetére
Szerinted akkoriban (20éve kb.) az izmos emberek csak az "OMO"-tól lettek olyanok? Arnoldék is (40éve) csak a grillcsirkétől, sörélesztős, nyers tojásos turmixtól lettek olyan szép izmosak...
Amúgy már Arniék korában is volt protein kiegészítő, nem hogy 20éve... Lehet itt Magyarországon még nem volt annyira elterjedve a táplálékkiegészítő ipar, de ne ezt kis gödröt vedd alapul Európa közepén...A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #18457 üzenetére
Meglesz ez idén is
Amúgy itt belenéztél valamibe, vagy csak naturál?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz Casanova* #18533 üzenetére
Én 33 Már 4. napja megy az arimatest, eddig kb. azt vettem észre, hogy gyakorlatilag egyfolytában éhes vagyok...
Amúgy mi értelme mellé még tribulust is tolni? Melyik a legjobb ár-érték arányban?
(#18535) Casanova* : Jaja ezen a képen én is mindig röhögök...nyomnak naponta egy normál kúrának megfelelő adag tesztót, aztán sok értelme lenne az arimatestnek... De a legdurvább, hogy a legnagyobb ogrék rejklámozzák az összes kieget...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
-
Jim-X
őstag
válasz Dani82 #18573 üzenetére
Majd két hét múlva beszámolok, talán addigra már csak kell valaminek lennie... (így 4nap után éhesebb vagyok kb. meg talén keményebbek az izmaim, de ez szerintem simán placebo asszonynál meg nem mérvadó, mert ő 3B-s )
Csütörtöktől menni fog akkor a tribu is, rápróbálok egy dobozzalA játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Coccolino_O #18654 üzenetére
Sógorném is nyomja a turbódiéta-port...meg az aranygaluskát, somlóit, üccsit, kenyeret, péksüteményt...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest