Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
userxy
őstag
válasz johnny82 #66842 üzenetére
Ez a baj a mai világgal izomban mérik a hozzáértést és nem agyban..
Egy kigyúrt állattól minden faszságot elfogadnak a termekben és vézna fasztól meg semmit azt lehet több köze van hozzá mint a meláknak.
Mondjuk az ideális az lenne ha izmos is meg ért is hozzá.. De nem mindenkinek cél a nagyon nagy méret.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz SchumiBácsi #66849 üzenetére
ehh elkezdessz egykezessel bicózni 10 kilóval 3 hónap múlva már 25 kilóval masszív fejlődés
-
userxy
őstag
válasz FIREBLADE78 #66863 üzenetére
45°os nyomás rúddal
fekvenyomás rúddal
30°os nyomás egykezessel
ferde padon csigán tárogatás ( ez nálam ugy néz ki hogy 45ről indul lefele)
alsó csigán keresztezés.Ezután vállra sztem bőven elég egy vmilyen nyomó gyakszi. pl millitary
Oldalemelés
meg fordított tárogatás és pont. -
userxy
őstag
válasz FIREBLADE78 #66865 üzenetére
hátsó deltára váll gyakszi döntött törzsű oldalemelés ha úgy szimpatikusabb bár én ezt kivételesen gépen jobb szeretem.
-
userxy
őstag
válasz FIREBLADE78 #66865 üzenetére
magamon azt vettem észre hogy a nyomóktol jobban fejlődik a végén a két tárogatás szépen letudja nyújtani is ez nekem bevált.
-
userxy
őstag
Vki aki nálam hozzáértőbb fejtse ki ezt a nagy lúgosító szarságot.
Mert amiket én olvastam cikkek meg egyebek.
Végeredménybe azt szűrtem le, hogy értelmesen összerakott vegyes táplálkozás mellet hót faszság az egész lúgosító kajálás étrend és társai. -
userxy
őstag
válasz FollowTheORI #67008 üzenetére
Erre a cikkre két másikat tudnék linkelni ami ezt az álláspontot amit a te cikked hoz röviden azt mondja rá szépen, hogy ökörség.
A sav-bázis egyensúlyát a szervezetnek sejt szinten nem tudod befolyásolni étrenddel. Mivel már a vér PH-ját se tudod elmozdítani innentől kezdve meg tárgytalan.
Én amellett vagyok, hogy marketing az egész és sok ökör elhiszi.Az ember egyen mindent ami jól esik neki vegyesen zöldség hús gabona csoki sör, mindent mértékkel. És akkor baja nem lesz.
-
userxy
őstag
válasz Woodslave #67015 üzenetére
Na amit 5 perces utána olvasással sikerült megtudjak a köszvényről.
Gyakorlatilag a vér húgysav tartalma megnő és az ízületekben a purin nevű vegyület kb kicsapódik ez a vmi miatt begyullad és fáj.
Ezt a purin nevű vegyület kb minden hús féle tartalmazza bizonyos mértékben.
A húgysav akkor lesz sok ha nagyon fehérje dús a táplálkozás ami egy testépítőnél előfordul gyakran.
A vese dolga , hogy szabályozza a vér húgysav tartalmát.
Tehát magas fehérje fogyasztás mellett javallott a kibaszott sok víz és egyéb vese támogató és vese védő növények fogyasztása és akkor nem lesz para.
[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #67246 üzenetére
Én így szoktam felhúzni.
Rúdba huzok vagy 20-at a mozgás eszembe jusson hogy ne balfaszkodjak.
60ba is 20at 90be 10et. Ez volt a bemelegités. Aztán jöhet felfele. 5x100 5x110 5x120 3x140 3x150 3x160
amikor csúcsot húztam azután jött 1x170 aztán utána még levezetésnek 8x 110.Annak amit írtál nem tudom mi a funkciója azon kívül, hogy lesérüljön benne az említett alany.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Micsoda nagy fight van. Inkabb edzetek jobban jartok.
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz gghrtz #67588 üzenetére
4 sec negatív szakasz 1 secre mellen megállítva és felső holtponton soha nem megállítva, a rudat pedig folyamatosan összefele nyomni mintha összekakarnád nyomni a rudat. Így garantáltan lesz izom érzet és fejlődés. Nem is lesz látványos nagy súlyos de annál hatékonyabb.
-
userxy
őstag
válasz marked one94 #67699 üzenetére
Csinálsz belőle krémtúrót ha édesen akarod. Vagy körözöttet.
Vagy csak simán szörppel összekevered. Vagy leküzdöd natúrba. Összekevered egy adag fehérjével meg pici vízzel.
Annyi módja van, hogy élvezetesen meglehessen enni. -
userxy
őstag
Előlguggolni én sokkal szabályosabban és szebben tudok.
Haver le is baszott hogy elfelejtettem normálisan guggolni
Úgyhogy nálam most a séma az , hogy elől guggolok nagy súllyal.
Aztán lábtoló myo reps módszerrel
Ezután jön a guggolás Kaatsu módszerrel (kb csak rúddal guggoltam)
Ugyanigy combnyujtó
Aztán merevlábas felhúzás és jóreggelt gyak, myo reps módszerrel
Egy laza kitörés myo reps módszerrel
Aztán pinatárogató befele kifele myo reps módszerrel -
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #68407 üzenetére
Én 176-77 cm vagyok ezzel sztem a nagy átlagot erősítem.
De így is a nők 90% kisebb mint én legalább 10 centivel.
Nem érzem a hátrányát hogy "csak" ekkora vagyok
A magas lányoknak egy előnyük van ha sportos és szép hosszú combja van az a gyengém
De am összeségébe a 160 körüli lányok a legjobbakmagassághoz nagyobb izom tömeg kell hogy jól nézzen ki több munka több kaja több pénz semmi előnyét nem látom
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz FIREBLADE78 #68409 üzenetére
Ha verekedni akar úgyis földre viszed ott ugyanúgy eltudod verni ha magasabb ha nem
Amúgy meg hadd örüljön neki, hogy magasabb. Sose zavart engem ha vki magasabb.
-
userxy
őstag
Voltam edzettem adta bár nem volt az igazi teljesen
aztán lekisértem jó alma nedüvel és 3 üveg sörrel
De csak mert ma van a szülinapom és kapja be az edzés ilyenkor(#68854) littlelion21
Felőlem utáhatjuk tovább
Én itt senkit nem utálok ez egy fórum ha itt bárki bármit komolyan felvesz az hülye. Úgyis csak mindenki a saját szarját szajkózza tisztelet a kivételnek
IJK sincs elszállva magától csak ilyen a stílusa a fórumon. Lehet ha edzenénk vele tök cica fiú lenne
Meg alapjában véve én ide csak nevetni járok. Tartom magam annyira műveltnek, hogy ne szoruljak a fórum segítségére a gyúrásban, meg egyéni kiváltság, hogy személyi edzővel edzek mindig.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Én szeretek vitázni ne engem akarj meggyőzni
Nekem mint írtam itt senkivel sincs bajom.Akinek magától nem esik le, hogy szúrjon vissza az forduljon be a sarokba és sírjon
Én is sírhatnék, hogy milyen gyengusz vagyok meg minden de nem adok felületet a támadásra pedig a tavaszi önmagamhoz képest ha nem is fényévekre de kilóméterekre vagyok.
A nyár teljesen leamortizált. Ugyhogy uj célokat lőttem be magamnak jöjjön vissza a tavaszi forma decemberig XD
Nem való nekem ez a sport tényleg én csak unaloműzésre használom. Aminek a mellékterméke, hogy izmosodok.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Kezd elfajulni az agymenés
Vettem chipset hozzá
Aki annyira tudományosra fogja az edzést az egyszer próbálja ki azt, hogy a cikk olvasások helyett az eddigi tudásával szétbassza a lábizmait egy massziv 2órás lábedzéssel aztán ugyan úgy 72 óra múlva ha rátud edzeni akkor gecire elkúrt vmit.
Hozzátok itt a heti többször edzünk izomcsoportot. Naturálba megnézném azt a második edzést milyen ha elsőnek szét csapod magad.
Nekem 4-5-6 napig is van izomlázam és örülök hogy nem kell újra edzeni rá.
Lábedzés után meg kb csoszogva megyek ki szarni és kapaszkodó kell hogy fel álljak a wcről.
-
userxy
őstag
válasz HussarF #68904 üzenetére
Megint belemegyünk olyan általánosításokba amibe a topic napi rendszereséggel belefut..
Elég rég óta lábazok rendszeresen és mégis izomlázam 4-5 napig tart.
Te erre állítod eddz rendszeresebben és 3 nap lesz max....Erre meg én csak annyit mondok, hogy ahány ember annyi szervezet és annyi regenerálódási idő, hadd döntse már el a szervezetem, hogy nekem hány napig akar regenerálódni.
Örülök, hogy neked 3 nap alatt ez megvan. Sajnos nekem nem.
Az egyéni tényezővel senki se szeret itt számolni csak szajkózza a saját.... véleményét.
-
userxy
őstag
válasz Woodslave #68909 üzenetére
Összehasonlítani két edzéstípust úgy lehet ha végig is csinálod a rád szabott súllyal és a megfelelő intenzitással.
Nem elméletben kell kiértékelni.
És ezután jön az emberi tényező. Amin általába vitázunk, hogy kinek melyik jött be jobban. Mert mások vagyunk.
(#68915) deniro2
És közbe szól az emberi ----- is.
Inkább megyek edzeni.
majd utána kifejtem, de idő van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest