Hirdetés
Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
válasz God Vazzeg #795 üzenetére
te most nem azért.. de vissza lehet olvasni.. asszem olyan 3-4 gyúrós topikkal ezelőtt, még direkt be is írtam, hogy ilyen csíkok vannak a mellizmomon.. és akkor még foggalmam sem volt róla, hogy mi az.. direkt emlékszem mert Attilamal dumáltam akkor. Ő írt róla valamit, és azt úgy el is fogadtam, aztán nem hoztam többször szóba.. de ma is terembe megfigyelemte, hogy ahonnan középről elindul ugye a mellizom, ott kb 3-4 cm-ig látszódnak.. bázz csinálok róla majd fotót.. nem hazudok.. nem szoktam.
Egyébként meg nem tudom miért kell csodálkozni.. átlagos férfi embernek a 10-15%-os tzssz a norm.. nah nekem 10%-al.. valahogy el is várom, hogy ne a zsírfoltokat mutogassa a bőröm..
bár a hasam alsó része sztem kegyetlen tré.. bár ha belegondolok mekkora volt.. de akkor is sajna oda zsírosodok legelőször.. ez van. most legalább jó, mert nincs pénzem pizzára szóval így legalább nem eszek többet, és kénytelen vagyok megenni a finom gyúrós kaját amit viszek suliba Szóval most így nem lesz lelkiismeretfurdalásom
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
válasz God Vazzeg #797 üzenetére
vazze! ezen gondolkodom én is
úgyis gondolkodtam rajta hogy hagyom a francba ezt a köcsög tesztózást''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #804 üzenetére
Röhögjetek csak, majd meglátjuk melyik válik be jobban
-
pöpö
tag
Nemtalálok
De ,hogyha nemhisztek nekem kérdezzétek meg googlét ő a haverom
Nála egyébként tuti van kép!!!!
De nem bizonygatni szeretnék hanem tanácsokat
Ja egyébként szobafestő vagyok!!
(Képzeld magad a létra helyébe ) -
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #777 üzenetére
Tudjátok, én mindig tömegelek, csak néha napján nyomatok egy kis diétát
Egyébként üdv mindenkinek!Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #813 üzenetére
Szerinted olvassa valaki a sz@hr blogodat? Csodálkoztam hogy az enyémre is reagált egyáltalán valaki
-
Moddingfan
senior tag
válasz Markgx10 #814 üzenetére
Örülök, hogy ízlik, fogyaszd egészséggel
u.i.: Én is örülök, hogy látlak, rég jártam erre.
God: képzeld, olvassák Sőt, valaki ez alapján diétázik
Janesz: Te se Nekem Kedvességed a régi
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Janesz
őstag
válasz God Vazzeg #818 üzenetére
-
Janesz
őstag
válasz Moddingfan #819 üzenetére
nem hiányoztál..
-
Bubee82
őstag
Ehhhe Hát ez nem jött össze Ő egy helybéli úr, akit szintén elcsábított Janesz a reklámszövegével - általam. Én csak átadtam az infót neki meg felcsillant a szeme -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #822 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, ma olyan a topic mint régen volt Magyarul jó
-
myrra
senior tag
-
Boxer001
veterán
Eladom a szekrénysorom és bevásárolok a qúrához. Nagy lóbaszó leszek.
myrra
mindegy, csak cuccot ide ez nem pálya így
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
I'am not Géza
Boxi
vagy Bika....
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Moddingfan
senior tag
válasz Markgx10 #826 üzenetére
Csak mert megjöttem
Remélem a héten már mehetek vissza edzeni, a vállam tökéletesen rendbejött, kíváncsi vagyok, hogy fog menni az edzés. Diétát is pihentettem kicsit, ha nem edzek nehéz betartani, de azért igykeztem.
Egyébként egész máshogy nézek ki bizonyos pólókban, mint tavaly ilyenkor és ezt nagyrészt Nektek köszönhetem, mert állati sokat tanultam itt mind edzés, mind pedig diéta terén Arról nem is beszélve, hogy sok új barátot is találtamSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
myrra
senior tag
nah megyek alfa helyzetbe csá!!
anabolikus növekedést mindenkinek.''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
God Vazzeg
veterán
válasz Moddingfan #831 üzenetére
''máshogy nézek ki bizonyos pólókban''
Inkább ''másnak'' nézel ki
''sok új barátot is találtam''
Ki az? -
Markgx10
őstag
''Arról nem is beszélve, hogy sok új barátot is találtam ''
Azt biztos nem ebben a topicban -
etilin
aktív tag
Arról nem is beszélve, hogy sok új barátot is találtam
És annál több ellenséget
Banyek ebbe a mondatba mindenki belekötött.
[Szerkesztve]Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #830 üzenetére
Hát ja, le.
De a vékony csontozatomhoz mekkora durván néznék már ki pl 47es karokkal, stb...sztem elég ütősen. Nekem nem hosszúak a karjaim, az alkarom se hosszabb pl a tieidnél.Nem olyanok, mint Flessnek(ahogy régebben olvastam), nem ilyen orángután karok. ÁÁÁ, akarom ezt az állapotot!
Köszi Janesz a bíztatást!!!
szerk.:
Jajj mekkora állat vagyok! most írtam ilyeneket, amikor a legdegecibb a hangulat áh, szétkap a nép most tuti
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #838 üzenetére
Addig örülök én is amíg ránkcsukják De nézd meg ma este kik írogatnak, csupa régi degeci. A nosztalgiázástól szinte könnybe lábad a szemem
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #844 üzenetére
Köszi emberek az eddigi aranyosságokat!
Dehogy nem könnyezik, a nyerítéstől. -
LOTR
addikt
válasz Moddingfan #813 üzenetére
opsz elnézést
mondtam, ma a reggeli gyúrás elmaradt, sz@r voltam, nem tudtam felkelni, este megint elmaradt, és ráadásul -mivel nem mentem gyurmázni- el tudtam volna menni röplabdaedzésre, de azt is kihagytam, nem tudom mi volt ma velem
ha a holnapi váll+láb is ilyen le........ nem az nem lesz ilyen, megint 90kg-mal fogok gugolni, jupíOne Ring to rule them all
-
Moddingfan
senior tag
válasz God Vazzeg #834 üzenetére
Másnak mi, na sürgősen tessék aludni menni
Mindenkinek, aki belekötött az utolsó mondatomba: Rohaggyatok meg, a fene azt a dózsás formátokat És még én hittelek Titeket a barátaimnak Akkor is szén szálkára gyúrom magam, csak hogy egyétek a kefét Jó éjt, ennyi elég volt belőletekSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest