Hirdetés
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #599 üzenetére
A takonytúrón sincs rajta mennyi cucc van benne
-
Pá
addikt
válasz God Vazzeg #599 üzenetére
''Szerinted én honnan a száraz kisf@*zomból tudjam hogy te milyet túrót vettél?''
Egyszerű, ha nem tudod nem kötelező reagálni a hszre.
Direkt úgy kérdeztem, hogy egy megközelítő érték, csak hogy a körülbelüli arányokkal tisztában legyek. Általában a kalóriatáblázatokban sem márka szerint vannak felsorolva az ételek, hanem van mindenhez egy megközelítő érték, erre voltam kívánicsi.
Amúgy, ha mondok márkát akkor meg tudtad volna mondani? Nyilván...
Nem kértem ki magamnak, csak rávilágítottam, hogy kioktató stílusban adtál egy használhatatlan választ, emiatt nem kell megsértődni, mivel ez történt.
Most legalább írtál egy tippet, amit köszönök, mivel így van egy támpont amivel tudok számolni.
Manitou: body.builderen néztem először, de valami csoda folytán nincs fent(legalábbis a kereső se a túró se a turo, szóra nem adott értékelhető találatot) ezért is kérdeztem itt meg mert azt hittem valaki kapásból rávágja és így egyszerűbb lesz mint másik táblázatot keresni.
De akkor inkább hagyjuk, annyit nem ér az egész, hogy ezen vitatkozzak. Már maga a helyzet is röhelyes, hogy a túró arányain össze vesznek emberek, lol
Amúgy is mindegy, mert már rég megettem''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
God Vazzeg
veterán
Teljesen mindegy, ne a zsírost vegyed, ennyi. A túró alapból jó kaja
Másrészt bemész egy autós topikba és megkérdezed:
- Vettem egy autót, mondjátok meg mi van benne
Pedig az alapok ott is ugyanazok, négy kerék, kormány, ablakok. Mégse olyan a zsiguli mint a mercédesz (Ismerek egy Mercédeszt, na az tényleg nem hasonlít egy Zsigához ) -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #604 üzenetére
Na jó estét Az utóbbi 3 napot kizárólag a gyerekkel töltöttem és nem ültem gép elé, de már nagyon hiányzott a PH!, előjöttek a függőségi tünetek Látom azóta sem volt hálistennek egyetlen értelmes hsz sem, nem maradtam le semmiről.
Amúgy 3-4 havonta muszáj ihenni egy hete vagy sem? Nálam 4 hónap letelt, de nem nagyon akarok pihenni, nem érzem, hogy kellene, két hét múlva meg kezdem a Masterdrolt, akkor megint nem lehet egy pár hétig. Szóval muszáj vagy kihagyhatom?
Köszi -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #611 üzenetére
Na ez lesz az első olyan hét, hogy semmi kedvem sincs kihagyni (mondjuk a 9 hónap alatt összesen egyszer pihiztem, akkor is betegség miatt), de ha jót tesz akkor kihagyom. Köszi
-
myrra
senior tag
válasz Markgx10 #612 üzenetére
én a helyedben nem hagynék ki egy teljes hetet. akkor inkább iktass be egy hétig lájtos edzéseket, hogy a mozgás azé meglegyen
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Bubee82
őstag
Myrra:
Én tapasztaltam és azért mondom. Sztem megéri megpróbálni. Tök jól fel lehet töltődni - energiával és glikogénnel. Arról nem is beszélve h nagyon jól tud regenerálódni az izom. Másrészt pedig BBTV No.2 --> Tóth Dani véleménye a 2-3 hetes pihenésről... Nézd meg.
Miért nem a barbáros avatarod van?
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
ja, és az is könnyen megeshet hogy kiesik a formájából. amúgy is kezdett kicsit visszaesni ha jól emlékszem, 105be 7 ment neki maxra, és már csak 5-6 megy... ez kérdés is, de erre emlékszem maximum majd kijavítotok szal könnyen meglehet hogy ha most hagy ki akkor 3-4 ismétlésre is visszaesik. szerintem jobb lenne ha minél erősebb szintről vágna bele a qrába. és nem azzal telne el az első két hét hogy utolérje magát.
valaki azt szokta mondani hogy ha kihagysz x időt az edzéssel akkor kétszer annyi időre van szükséged hogy utolérd magad mint ami a kihagyás volt. persze hogy ez azé nincs pontosan így, de van benne valami. főleg a rövidebb idejű kihagyásoknál. (1-3 hónap)''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Boxer001
veterán
Én is csak akkor szoktam, ha pl betegség kényszerít, vagy ha valami olyan dolgom van, ami miatt épp nem bírok lemenni. Amúgy sosem, egyszerűen képtelen vagyok kihagyni edzést.
szerk.: teszem ezt annak ellenére, hogy elhiszem, hogy egy heteket néha be kéne iktatni.
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
Godheart vagy valaki akit még érdekel:
megvan a russian girls zenéje ha kell. -
Bubee82
őstag
válasz Boxer001 #624 üzenetére
Nekem is viszket a tenyerem ha nincs benne vas, főleg hétvégén várom már az edzés nagyon, de bizonyos idő után h úgy mondjam azért el szoktam fáradni de emberesen és akkor sztem tök jól jön egy kis hawaii. És h tudd én se repesek az örömtől h jajdejómostnemkellmennemedzeni, sőt hiányzik is, de a szervezetemnek sztem jól jön egy kis idő amíg szusszanhat egyet.
És tudd meg: latymatag vagy akkó is
Hardcore-ság rulez 4eva -
myrra
senior tag
én az 1-3 hónapról azt mondtam hogy ott érvényes leginkább.
a véleményem meg az volt hogy ne hagyjon ki most. főleg ha nem is érzi magát nyúzottnak. de nem írom le mégegyszer vaze''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
LOTR
addikt
én egyáltalán nem így gondolom, mint ti
szerintem meg 1 hetet nyugodtan kihagyhat semmi baja nem lesz, nehyogy már az egy hét miatt fejlődne vissza, ez a hülyeség
jó, legyen nagyon szélsőséges az eset és visszafejlődik, de a 2. hétre már tuti visszajön az ereje
de saját példámból kiindulva, egy pár hónapos edzésciklus után 1 hét pihi nem befolyásol semmit, legalább kipiheni magát az ember, ha már belekezd egy újabb hosszabb edzésciklusba
aztán azt csináltok amit akartok, engem ugyan nem érdekelOne Ring to rule them all
-
myrra
senior tag
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Fricó
aktív tag
Tud valaki ajánlani nekem jó és hatásos zsírégetőt!!
-
Boxer001
veterán
Igazad van, vénemberen mit vitázunk tényleg. Neki már csak a csodagyószerek hatnak, hétköznapi vödrös fehérjétől nem gyúrja ki magát az ember 1 év alatt, a lényeg, hogy gyorsvonatra szálljon a kora miatt. qúra segíthet már csak szegényen, ne vegyük el az örömét.
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
kel az az 1hét teljes pihenő...én most nem pihentem már január eleje óta ..ezt a kúrát lenyomom (12hét) és utána 2hétig abszolút semmit nem edzek...a terem közelébe sem megyek...eddig 2x pihentem az elmúlt 1 évben tudatosan és egyszer sem bántam meg..csak normálisan kell kajálni...elvileg 2-3 hétig anabolizmus van még szal ha kajálsz rendesen még nősz is..
a kihagyásos elméleted meg egy faszság sztem..márcsak az izommemória miatt is..
az elméleted szerint ha kihagyok 1 hónapot és utána elkezdem az edzéseket és 2 hónap múlva érem magam útól?? elég szar lenne ha ez így lenne.. -
Fricó
aktív tag
a HCA-Chitosan jó zsírégető szerintetek?
-
Bubee82
őstag
[link]
Tömegelés rulez
Fricó:
Sztem a HCA nem éppen zsírégetésre való. Nem termogén (hőfejlesztő), inkább amolyan zsírmágnes (így is nevezték). Tehát ''magához vonzza a zsírt'' ami így nem tud felszívódni vagy valami ilyesmi (de állítólag elhanyagolható a hatása), plusz csökkenti az étvágyat. Lehet h hülyeséget írtam mert fejből mondom, de nézz utána pontosan.
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
mondtam hogy nem az én elméletem.
lehet náluk azért működött ez így mert nem kajáltak megfelelően.
amúgy meg lenne egy kérdésem:
gondoltam beiktatok heti 3 alkalommal kardio jellegű edzéseket is. mit javasoltok mikor tegyem meg? mert úgy emlékszem hogy egyszer már mondtátok hogy edzés után nem jó kardiózni asszem. tehát ha reggel csinálnám, délután meg edzenék az jó?
olyan 40 percesekre gondoltam''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
etilin
aktív tag
Nem sírok
Csak arra utaltam hogy a legális zsírégetők kb 10%-ot segítenek a fogyásban, a lényeg a diéta ha helyesen eszel akkor lefogysz!
Egy Hardcore arcnak meg se kotyan egy 3-4 hónapos diéta.
Tényleg Flessel mivan nem nagyon mutatkozik mostanában, diétájáról is hallgat.Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
buchy
tag
én is edzés előtt kardioztam,vagyis edzés elején ,de személyi edző azt mondta konditeremben h hasznosabb ha utána csinálom,persze utána turmixgecó
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest