Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Tipo16V
üzenetére
nem tudom, kiJez a tag, de ilyennel én is ellennék... csakhát.. ugye vannak jelenleg hátráltató tényezők...

azt a Hooterst én is mindig Hookersnek olvasom... vajon miért?
egybk én sem értem, miért kell valakinek mindig a másik/ok dolgába belepofázni. érdekel? nem. elmégy? nem. te pénzed fogy? nem. akkor meg? kiafszomat érdekli, ha másnak meg ez bejön? hajrá, egészségére. aki ott pincér, dettó. fszt zavar az téged? tán valami problémád lesz belőle? nem mégy el, oszt kész.én, mikor olvastam róla, végigskubiztam a képeket, azt kb ennyi volt a reakcióm:
(semmi)
ha lenne feles pénzem, meg pesti lennék, kíváncsiságból spanokkal lehet benéznék. azt cső.tényleg agyérgörcsöt tudok kapni az ilyen tipikus, mindenbe beleugatunk, mer'azjau' emberektől... a halálom. mindig mindenkiről mindent jobban tudnak... akinek inge, kurvagyorsan vegye magára

nyócker, hehe... jó kis film volt, az idézett rész nem mond hülyeséget...

uff, leültem...
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egybk én sem értem, miért kell valakinek mindig a másik/ok dolgába belepofázni. érdekel? nem. elmégy? nem. te pénzed fogy? nem. akkor meg? kiafszomat érdekli, ha másnak meg ez bejön? hajrá, egészségére. aki ott pincér, dettó. fszt zavar az téged? tán valami problémád lesz belőle? nem mégy el, oszt kész.