Hirdetés
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #44045 üzenetére
De Drága vagy, hogy így segítesz a kisebbeken.
4 nap múlva elfogy a fehérjém, még csokis Twinlab.
Van valami best buy javaslat a következő vödörre?A végén még kipróbálom a Scitecet, mert az olcsóbb...
-
Vandit.
addikt
válasz penene #44054 üzenetére
Éppenséggel nem maradtál le róla. Akciós görög út van számodra teljes ellátással.
Szerk: Viszlát.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
penene
őstag
Szerintetek ez még élhet, vagy csak fennmaradt???
ON akció -
Möhe
addikt
válasz penene #44062 üzenetére
igen, ha állandó regisztrációs accountal rendelsz akkor az összes rendelésed értéke összeadódik és kapsz kedvezményt: kedvezmény
én már 6%nál járok ,és így már igencsak jó árusítanak pár dolgot -
penene
őstag
Aha.
Én eddig mindig BBshopból rendeltem, de ott nem igazán hűségeznek, pedig elég sokat befizettem.
Viszont kényelmes volt, és megkaptam, amit meg akartam.Árakat nem hasonlítottam össze, gondolom túl nagy elütés nincs a két shop között...
Ahogy látom, egyedül Scitec terméket nem tudok venni sportikán, mondjuk abból csak a Vitragot szoktam veszegetni...
De ugyanígy van extremfit is, meg ki tudja mi...
Apropó, eddig szinte bármelyik termékre kattintottam, mindig ezt írja:
Eredeti ár: 12 720 Ft
Kedvezményes ár: 11 448 Ft (10% megtakarítás)Ez most alapból van, vagy van egy ilyen első regisztrálóknak 10%os kedvezmény? (tényleg bármire kattintok ezt írja)
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
SAN Infusion reklámszöveg. 12 k ért 1 kiló elég sok.
"Az Infusion annyira hatékony, hogy fogyasztásakor tényleg ÉREZNI FOGOD, HOGY SZEDSZ VALAMIT! "
Ilyen kell. -
Atomgeszi
veterán
válasz penene #44064 üzenetére
Olvasnál kicsit
De hát egy szánalompatesztől mit várunk akinek az utóbbi 10 hsz-a szinte egymás alatt van.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
penene
őstag
Mondjuk ahogy nézem, van ami tényleg megéri sportikán, de van ami nagyon nem.
Pl. a Twinlab fehérje efit, bb tekintetében is drága..De az animal flex pl. jó ár nagyon bbhez képest!
-
penene
őstag
Dunkel: amit javasoltál Nutrisport fehérje, az nem a tejsavó, hanem a tejfehérje kategóriában van...
Nem vagyok benne biztos, hogy nekem ez kell edzés utánra és reggelre. ez inkább ilyen éjjelre, nem?Boxi: De, most untam meg!
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
glutamin
őstag
válasz Vandit. #44076 üzenetére
Azóta már a gyilkost is megtalálták. Asszem a sárgán volt róla hír. Oda kéne adni a fószert egy 5 percre Victornak egy ablak nélküli szobában. Rögtön megérezne helytelen cselekedetének súlyát.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
penene
őstag
válasz Vandit. #44078 üzenetére
Ha már hírek, akkor végignéztem őket...
Találtam [szép dolgokat ] is. -
God Vazzeg
veterán
-
8nemesis8
veterán
válasz God Vazzeg #44080 üzenetére
Ez te lennél?
Ha igen rakhatsz fel még magadról képeket. -
Möhe
addikt
válasz God Vazzeg #44083 üzenetére
God
a Methyl vagy nemtom miféle kémiakúra, hogyan sikerült?
-
nrgia
őstag
válasz God Vazzeg #44080 üzenetére
Hú, de összenyálaznám....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Vandit.
addikt
Valaki nem akar mostanság rendelni sportikáról? Kéne nekem kreatin, de nincs kedvem postát fizetni.
-
8nemesis8
veterán
válasz God Vazzeg #44083 üzenetére
Hát ha téged nem is , de a kép eléggé hívogató
-
God Vazzeg
veterán
Elég jól, még szedem (2. doboz), de mikor balcsin voltam nem szedtem, nem vittem el. Utána elkzdtem megint, és érezhetően keményebbek az izmok, teltebbek, jobban feszülök mint nélküle, tehát tuti jó a cucc
Egy barátom is kipróbálta, és neki is hasonló eredményeket hozott, spontán bedurranások, izomkeménység, álló cerka stb...
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #44090 üzenetére
Szerintem az is van ennyiért, ha az árnak megfelelő mennyiséget veszel.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #44093 üzenetére
Én tudnék adni ennyiért simán fél kilót. Csak nem eladó.
-
P00By
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #44015 üzenetére
Nem baj, nem szégyen az
-
harry
veterán
válasz penene #44070 üzenetére
Te jó ég, most nézem, mi ez a spam hadjárat, gondoltam írok már rá, viszlát Az olcsó gagyi fehérjében amúgy én is gondolkodok, a poverprotkó helyett valami jobbat csak lehetne találni.
igazából csak azért írtam, mert a listám alján volt a topic, és fel kellett hoznom
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #44095 üzenetére
Még nem ellenőriztem, kéne?
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest