- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
titta73
tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok tokot S23 Ultrára. Kettő is kellene. Jelenleg S10+-t használok a gyári, talán legnagyobb védelmet adó elég bumszli tokkal, aminek két kihajtható tartó van a hátoldalán, egy rövidebb és egy hosszabb. Igaz, ezzel elveszti a telefon vékonyságát, de eddig 3 éven át megvédte és valami hasonlót keresnék. A másik a lányomnak lenne, egyetemista, 20 éves. Ő olyat szeretne, ami védi magát a kijelzőt is, az S10+ -hoz neki a ledes gyári tok volt, azon kinyitás nélkül is látta, hogy ki hívja.
Köszönöm.
-
Lipigab
tag
Sziasztok,
Tervezek rendelni egy S23+ telot, milyen hasznalhato kuponokat lehet igenybevenni ha mar nem vagyok diak?
Probaltam utanaolvasni, de sajnos nem talaltam olyan hozzaszolast, ahol roviden ez ossze van foglalva.
Elore is koszi a segitseget! -
válasz
TheMartin03 #2368 üzenetére
Hát nekem megvan megjelenés óta és nincs rajta semmi. Tollal is használtam, zsebbe hordom etc, de egy mikor karc sincs rajta.
Azért, ha lesz Whitestone fel pattintom rá, de eddig még nem érzem szükségét. -
Saját esti kamera teszt.
Iphone 14 plus vs s23 ultra -
Gardaai
senior tag
Ötletem nincs mire írod. Én leginkább drag&drop, másolás ide-oda, app váltások húzkodással és játékra használok. Soha nem tapasztaltam olyan, hogy nagyon ragadna. Pedig általában az olcsóbbat veszem. Vettem minden feléből nem látom értelmét a drágábbat venni. Pár év alatt teszteltem őket, nincs nagyon különbség.
Akkor volt egy viszonylag fura élmény, amikor elővettem 1 év után a párban rendelt fólia második példányát. Az ragadt egy kicsit, az anyag összeállt a fiók alján. De nagyjából 1 hét és elkopott ez a felületéről. -
Teal'C
veterán
válasz
MobilGuru33 #2390 üzenetére
A számlát küldik mailben amint a gls visszaigazolja a kiszállítást, a garjegyet kell kérni emailben.
-
MobilGuru33
tag
Sziasztok !
Ha átvettem a telefont mikor küldi a Samu a számlát?
Gari levelet tudom hogy külön kell kérni . -
Yany
addikt
válasz
Gardaai #2388 üzenetére
És borzasztóan tapad. Olyan biztos, hogy ne vegye, aki sok drag&drop műveletet csinál a telóján, vagy játszik. Anno egy S7-esre próbáltam ilyet tenni, de a puhasága teljesen tönkretette a képernyő könnyed simítását (swipe), nem tudom, magyarul mi erre a legjobb kifejezés.
Ellenben a méregdrága Whitestone (amit itt fentebb már ajánlottak) gyakorlatilag teljesen megfelel a gyári élménynek és az S9+omon is 5 éve feszít egyetlen apró karc nélkül. Imádom. Ja és az S9+ íves felületű ugye, tehát nem csak sík képernyőre gyártanak.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Elit3Zotya #2387 üzenetére
Mindig is Samsungom volt. Mindig is utáltam ha csak a közepén egy sávban van rajta fólia. Mivel gesztusokkal navigálok, mindig beleakad az ujjam.
Ezért a létező összes alis fóliát végigpróbáltam és végül a hydrogel fólia tetszett a legjobban, mert ez volt akkoriban az egyetlen ami teljes képernyőt lefedte és valóban nem jött fel (volt ami 2 évig rajta volt nekem és szélén feljövés nélkül).
Ráadásul amióta erre sokan rájöttek és nagyon elterjedt, már pár éve úgy gyártják, hogy óvoda egyszerűséggel lehet felrakni.
Egyetlen hátránya volt (S21U), hogy az S Pen nem annyira kímélte. De az is csak azért, mert utólag kiderült amit vettem egy utángyártott xar volt és jobban rá kellett nyomni. Illetve ha ezt az egyszerű felrakást is elrontja valaki, esélytelen, hogy újra igazítsd. Az megy a kukába.
Ezen kívül nem tudok rosszat mondani róla.
Persze eséstől nem fog védeni, de a mindennapi karcokat simán elnyeli + önjavító.
Tehát ha esetleg egy kulcs odanyomódik akkor egy bizonyos mértékig kiegyengeti magát. -
-
w.miki
veterán
válasz
Elit3Zotya #2383 üzenetére
Azt hittem van bevált ali store.
Hidrogel miért jobb? -
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
TreXesZ #2360 üzenetére
Nekem a speedshopban rakták fel 3000Ft-ért a Spigen neoFlex-et két napja.
Számomra hibátlan. Nincs buborék, a széle is letapadt, nem látok karcot rajta és a Spigen Tough Armor tokban tökéletesnek tűnik.
Tény, hogy nem ér le a kijelző oldaláig de azt amúgy sem érem el a tok védő kerete miatt. -
Valaki esetleg készíteni benti képeket? ( a kinti nappali képek elhiszem, hogy nagyon jók, azokkal eddig sem volt gond)
Pl bent gyereket fotózni nagyon gáz az előző szériával. Tiszta festményszerű pl a haja..
-
w.miki
veterán
válasz
Elit3Zotya #2367 üzenetére
Honnan rendelted?
-
xhege
veterán
Kiegészítettem az albumot néhány éjszakai képpel az albumot, ha valakit érdekel.
[link]S23 Ultra vs Pixel 7 Pro
-
TheMartin03
aktív tag
Kicsit korán örültünk, amikor valami random videó alapján úgy tűnt, hogy a karcteszten a 6-7-es sem karcolta...
JerryRigEverything - Galaxy S23 Ultra Durability Test – close your eyes...
Szerk.: Bocs, most látom hogy korábban már beküldtétek -
-
TreXesZ
csendes tag
Lehet én hibáztam, de ha most pl nem lenne buborékos se meg tételezzük fel hogy lehet tud jól illeszkedni is. Az anyaga mint valami jó párszázas kínai fólia... tanulópènznek leírtam, spigen meg kap egy nag, minuszt, pedig eddig sose csalódtam bennük...
Remélem ebben a whitestoneban már nem kell, meg is kérik az árát(30k) -
TreXesZ
csendes tag
Na Spigen Neoflex fólia s23 ultrára.
Kerüljétek, ez egy vicc kategória, be se fedi a kijelzőtteljesen(spigen tokkal pedig) és jó biborékos is maradt hiába nyomkodtam ítéletnapig, 6k körüli ára meg nonsense... hatalmasat csalódtam a márkában
Plusz felhívtam a sansung boltot(Debrecen), ajánlásuk szerint a gyári samsung fóliát is kerülni kell.
A Whitestone dome fóliát ajánlották, be is rendeltem. Majd mondom az mit tud... -
DrDobos
őstag
Bárhol a számlát, garanciapapírt megtaláltátok? Regalaxyhoz is kelleni fog gondolom
-
autotaxmo
őstag
válasz
wong kok wah #2350 üzenetére
Oriasi listaarbol konnyebb nagyobb engedmenyt adni, en az s23 simarol beszelek, azokra annyira nem gondolnak
-
bigdigit
addikt
válasz
wong kok wah #2350 üzenetére
Valaki írta jó az S22 ultra fólia S23 ultrára.
Nekem van S22 ultra led view tokom amit szeretek is.Akinek esetleg szintén van ilyen tokja nem próbálta rá?Lehet az is passzolna. -
wong kok wah
senior tag
-
David3
őstag
válasz
Janaboy #2316 üzenetére
Ha megengedsz egy tippet... próbálj valami jó párás (azért lehetőleg ne gőzfelhős
) helyet keresni, ilyenre jó példa a fürdőszoba zuhanyzás után. Szinte az összes ilyen fóliához adnak törlőkendőket, alkoholosat és simát is, ha a megfelelő sorrendben törlöd a kijelzőt, nem tudod elrontani.
-
jololo89
tag
Sziasztok!
Kijött a 2023-as AYCM kupon: S10AYCM
Elvileg mindenre ad -10%-ot.
(Nyugi, Diákkal nem működik) -
oAcido
aktív tag
Nem hinném. Legyen csak szó a Genshin Impactról. Az összes Gen 2-es telón stabil 60 fps 30 perc játék után. S23U kb 5 perc után droppol 30-40 FPS közé és semmi nem indokolja, mert a telefon csak langyos. Videók is vannak a neten, plusz én is tapasztalom.
Ha szoftveres hiba lenne, akkor szar lenne az összes Gen 2-es telóval.
-
doooo
veterán
válasz
autotaxmo #2324 üzenetére
Foglalta a fenét. Aki még mindig azt képzeli, hogy a Huawei-nek bármi köze volt/van bármihez is... arra már nehéz mit mondani.
Elég megnézni miket ad ki a Huawei (mert szerencsére még mindig megvan a cég). Ugyanannyi változtatás generációnként, mint máshol (vagy még kevesebb).
Lelassult a fejlődés az egész iparágban. Másrészt meg "túl jók" a készülékek, és nem váltanak sűrűn az emberek. Ezért zsugorodik a teljes piac. Ennyi az indok. A Huawei önmagában se nem oszt, se nem szoroz. -
Senser87
tag
Sziasztok!
Tegnap belefutottam egy videóba [link] a battery bypassról és azóta nem hagy nyugodni. Valakinek van, valakinek nincs. Nem egyértelmű, hogy mikor jelenik meg az opció. Valószínű, frissítéssel nem fog megjönni, hiszen S22-n ugyanez a helyzet, valakinek már ott is volt. Elvileg PD töltő függvénye, valaki ki tudná ezt próbálni, hogyan hozható elő? (még nincs PD töltőm)
"For those who don't see the option, try plugging in a PD charger and running a game, then see the settings. Initially, the option wasn't present on my S22U either."
[link]Köszi!
-
gery14
senior tag
válasz
TheMartin03 #2313 üzenetére
Úgy gondolom nincs veszíteni valóm ha megkapom nyerek ha nem nem.. holnap is rakerdezek ugy tapasztalom ha nem baxogatod oket leszarnak..
Telóm lesz bár hozzateszem az s22u egy bitang jó teló es lazán kiszolgálna az s24u ig is. Esetleg aki írt nekik mint én majd írhatn hogy áll pm ben is akár.stylex1 tube tele tipp videókall jó lesz (majd én is rakok a 23ra) a 22u rol marad 1 uvegem.
-
Teal'C
veterán
Amúgy felöltöztettem a telót
Spinen ThinFit Black tok és gyári fólia. Nagyon passzolnak méretben. A fóliát nagyon pontosan be kell állítani középre az aplikátorral különben a tok felnyomja. Szerencsére sikerült. -
gery14
senior tag
válasz
TheMartin03 #2304 üzenetére
Megkeresését továbbítottuk illetékes kollégáink részére. A válaszadásig szíves türelmét kérjük!
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben vagy pedig a díjmentesen hívható 06- 80/773-6486-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármely, Samsung Webshoppal kapcsolatos kérdés esetén.
Tájékoztatjuk, hogy megkeresésének adtunk egy nyilvántartási számot: xxxxxxx A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében erre is hivatkozhat következő megkeresésünkkor.
Üdvözlettel, Samsung Webshop ÜgyfélszolgálatKözben kaptam egy emailt a 494es rendelés (tegnap esti) már a gls nél van).... átveszem aztán 14 napig csak kiderül a diákbugot meg e kapom/kapjuk akik utánvéttel rendelték.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2265 üzenetére
nem küldték még el senkinek tudtommal a törlésről a levelet
Nekem elküldték, hogy törölték. Hiaba látni a "rendszerben ". -
gery14
senior tag
Dome van az s22u n tokeletesen megy az ujlenyomat egy nyitja van. Amikor uv zod az uveget lekel takarni egy sávot. Aztán ha minden kész rányomni erosen az ujjadat kinyomja onan a vastagabb loca ragasztó réteget rá az uv 3 percre aztán letakarod ujbol ahol a szenzorl van és lámpa megint 10/10 az ujlenyomatom ja és legyen benne az uveg nélkuli lenyomat is 1db legalábbAztán 1 hetente tanincsd ujra az ujjadat pl 2hétig minden vasárnal es onantól nekem honapok óta tökéleted a cucc
! Picivel erosebben kell rányomni de aztán csak jobb lessz.
-
gery14
senior tag
Hova érdemes küldeni melyik email címre a panaszt ?
A 494 ezres rendelesem már a gls nél van..
Én arra a mailre válaszoltam ahol leírták hogy a bugos diákot nem hozzák ki. ( webshop@samsung.com )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB 2026.09.29. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // 27%-os ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest