Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honnan rendeltétek..?
Szolgáltató vagy Samsung.com..?Ha sikerül szereznem holnap a Samsung-tól DMP kupon kódot, akkor veszek én is.
Kíváncsi vagyok hány nap mire kihozzák majd, mert tavaly mikor rendeltük a 22 ultrát, a samsung.com-al elég rendesen megszívták egy páran.
Ja igen, Csak a burgundy... -
Hát ez az, hogy én sem tudom eldönteni..Nagyon nem mindegy melyik szín lenne ha dbrand fóliát vennék rá, mert ha zöld, akkor az nagyon elütne és csúnya lenne..
Na meg védelem szempontjából is sokat számítana, mert gondolom ez is olyan könnyen karcolódik mint a 22 ultra... -
autotaxmo
őstag
A burzsuj tenyleg eros volt, elnezest, de sajnos messze Budapest az ami mindig kiemelt figyelmet kap es itt centralizalodik minden. Sajnos Magyarorszag nagyon Budapest kozpontu, nagyon sok videkinek a mai napig fel kell jonnie Pestre ha valamit el kell inteznie mert csak itt van olyan uzlet, korhaz, stb
-
Kasya
nagyúr
Nem kell ehhez pesten lenni. Siofoki és kecskemeti rokonaim is ezt tapasztaljak suliban. Ugyanakkor tobb oldalu a dolog, hogy a gyereknel miert van draga telefonja...pl:
- Szulo levedlette, ujat vett, regit lepasszolta a hálás gyereknek.
- Gyerek kisirta, hiszen a suliban mindenkinek az van, neki is kell, hogy ne logjon ki.
- Szulo megteheti, mert keres annyit...vagy gyerek megdolgozott erte (pl. nyari munka).
Nem feltetlen lehet ezt felroni a fiatalsagnak, vagy a szulonek.En már kozepsuliban is PDA-t hasznaltam. Igaz, akkoriban engem neztek ki a "felteglaval", meg "minek az" szlogennel. Mennyit valtozott a vilag
.
-
Terraxx000
csendes tag
Azért az 1 hónap az durva. Az vajon miért volt?
Felhívtam őket. Sokat nem tudtak mondani. Ők elvileg azt látják a rendszerben, hogy már kapott szállítási azonosítót. Azt nem tudják hogy a saját felületemen a rendeléseknél miért nem módosult a státusz. Innentől pedig a futárszolgálattól várjam majd a kézbesítés időpontját.
Annyit még megtudtam, hogy a GLS hozza. Velük meg mostanában azt tapasztalom, hogy nem kapok SMS-t, ha csomagom jön csak csenget a futár a csomaggal. Szóval akkor ezek szerint ma vagy hétfőn jönnie kéne. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Akció!!! - Samsung Galaxy S23 FE független - 8/128GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest