Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
wong kok wah #2350 üzenetére
Valaki írta jó az S22 ultra fólia S23 ultrára.
Nekem van S22 ultra led view tokom amit szeretek is.Akinek esetleg szintén van ilyen tokja nem próbálta rá?Lehet az is passzolna. -
bigdigit
addikt
Van valaki aki tegnap újra vagy először rendelt? Semmi mozgás ugyanúgy áll mint a szög pont mint a törölt rendelésem. Pedig már fizetve is van. Igaz 14:30-kor adtam le.
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Spigen Neo Flex fóliát rakott már fel valaki ultrára?Fent is fog maradni vajon?
-
bigdigit
addikt
Na én még nem kaptam lemondó levelet meg GLS-t sem de mivel úgy gondoltam biztos jön leadtam egy rendes diákos rendelést amit már ki is fizettem mert már nincs utánvét lehetőség sem. Nagyon jó lesz ha netán mégis feladják az extrát is vagy az újat is törlik netalán mert mire visszakapom promóciónak tényleg annyi.
A régi telefonomra meg lett vevő mára. ... -
bigdigit
addikt
válasz
TheMartin03 #1872 üzenetére
Csak korábban valaki már beírta egy S23+ diákost már vissza mondtak.
-
bigdigit
addikt
válasz
TheMartin03 #1860 üzenetére
Igen csak ezzel a tologatással az a probléma még a végén kifutok a promócióból és cseszhetem mert 517-ért se lesz meg az 512-es ultra.2 telóra meg egyszerre nincs cash most ha a drágább jönne meg előbb és vissza is küldeném utána ha megjön az olcsóbb is.
-
bigdigit
addikt
Akinek már kézbe van térerő jobb lett a snapis verzióval?
-
bigdigit
addikt
Visszatalálós ha netán ki is hozzák a rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- Philips LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest