- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
van vki átvette már az Ultrát?
-
Theodorci
tag
én rákérdeztem chaten erre, azt irták,hogy itthon a garanciát csak itthon vásárolt samsung termékre tudod érvényesíttetni. Pontosabban ezt írták: a készülékre vonatkozó 1+1 éves, 2 éves valamint esetenként 3 éves garanciát márkaszervizünben kizárólag a számlával és a kitöltött valamint a lepecsételt magyar nyelvű jótállási jeggyel van lehetősége érvényesíteni.
-
Kasya
nagyúr
Hivatalos forgalmazasbol szarmazo szamlaval (EU-n belul), a szarmazasi orszagban élő garanciaidon belul a magyar Samsung elvileg vallalja. De egy évet mindenkepp kellene vallalniuk. Ugyanakkor a hazai Samsung siman elterhet a nemzetkozi gyakorlattol.
-
Zototh64
őstag
Úgy tudom, hogy csak Magyarországra dedikált készüléket javítanak gariban az itthoni szervízek. Lehet ennek könnyebb megállapításához kell garjegy, vagy számla, de a samuban beütik az imei/gyáriszámot és dobja is nekik, hogy hová való a készülék.
Magyar nyelv az összes eu verzióban van természetesen. -
-
Tin
veterán
Kíváncsi vagyok hova szalad fel az ára az előrendelést követően.
-
pg1966
senior tag
Ha ez az akku teszt valós (szerintem az), akkor elég jónak tűnik az üzemidő, igen csak az iPhone 14 Pro szintjén van! QHD felbontásban nem igen veri meg semmi 5000mAh-s akkuval.
-
Kasya
nagyúr
Lassan forgathatja rolunk a TLC a Kuponozok uj evadjat
.
-
Sisco2
tag
válasz
ForRedGlory #847 üzenetére
-
acqua8
csendes újonc
Sajnos nem csak az exkluzív színek hiányoznak... Felháborítónak tartom, hogy a 256Gb-os S23 és az S23+ összes változatából hiányzik a zöld szín... Az ügyfélszolgálat válasza alapján Magyarországon nem is lesz elérhető, csak a weboldalon szereplő színváltozatok. Kíváncsiságból megnéztem a környező országok hivatalos Samsung weboldalát és mindenhol, minden modellnél elérhető az összes szín... Én pl. sima S23-at szeretnék (256 Gb, UFS 4.0 miatt) zöld színben. Így nem valószínű, hogy lecserélem az S22-t.
-
Theodorci
tag
Azt miért lehet kapni olyan One time kupont?
-
MrCsiT
addikt
válasz
Elit3Zotya #825 üzenetére
Én Redet vettem volna, az Ultrából, de az itthoni kínálatban (nem úgy, mint a német shopban) telibe hiányoznak a samu exkluzív színek.
Köszi Samu Magyarország!!Azt sem értem, hogy ha van X szín, miért nincsen mindegyikhez színazonos tok?! Remek, hogy mondjuk bézs telót vehetek, fekete tokkal, bravo..
-
adam1991
tag
válasz
Sirandrish #873 üzenetére
A válasz is lehet itt :D engem is érdekel hogy melyik verziós photoshoppal csinálta :D
-
w.miki
veterán
válasz
BusinessGuy #856 üzenetére
Garancia szempontjából nem gond, ha INS (vagy SEK) a CSC?
Illetve... hogyan lehet átírni a legegyszerűbben? Gondolom utána kell Factory Reset is.#847 ForRedGlory : Ez hogy jött össze?
#855 jololo89: Milyen kuponokkal? -
kiskun968
tag
válasz
viragdani01 #28 üzenetére
Tegnap vettem a Pólusban a Tmobilban. De volt ott a Samsungban is.
-
BusinessGuy
őstag
Én indiára szoktam (INS) azon müködött eddig minden, frissitések minimal késéssel jönnek.
jololo89: Spigen-t még nem próbáltam de ha a gyári az olyan mint ami az s21 ultrán gyárilag rajta volt akkor én arra fogok benevezni,az a fólia a 2 éves készülékemen még mindig fent van holott s21u-t is 0day vettem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Elit3Zotya #849 üzenetére
Azt a 20.000-es kuponnal hozzá lehet tenni bármikor. Kb pont ugyanannyira jön ki, de igazad van, a tok kimaradt.
-
Zototh64
őstag
-
Theodorci
tag
válasz
Oh wow. Ezt hogy?
kíváncsi lennék a 256os verziót meddig lehet letornázni
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Ez már közel 30%, ha jól számolok így hirtelen.
Ennyivel már én sem gondolkodnék annyit, hogy sima legyen-e vagy Plus.
-
válasz
De itt nincs bőrtok..
Annyival többet azért adok érte már.. -
undercover
őstag
Valaki a samsungnál készülékbeszámítással próbálta már leadni az S22-őt? Hmm kiváncsi lennék ha tényleg jó állapotban van a telefon mennyivel adnak érte kevesebbet mint amit írnak becsült árnak.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Elit3Zotya #843 üzenetére
Ma megnyomkodtam az egyik Samsung üzletben, élőben nem rossz az a zöld.
Persze ízlések és pofonok.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #843 üzenetére
Javaslok a hatuljara egy emblemat is
-
-
abcd12
lelkes újonc
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de 6 év után váltok telefont (nem közvetlen Samsungtól vagy SES-től), így nem vagyok naprakész. SES-ben ha vásárolok tokot és kijelzővédőt, utóbbit ott felteszik nekem vagy marad egy gsm? Sajnos béna vagyok a felrakásokban (nem a tokra gondolok
).
Előre is köszönöm a segítségetek!
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #839 üzenetére
Szerintem ennel lejjebb nincs arban, jol csinaltad. Eddig tied a rekord.
(elofizetes nelkul)
Más valaki, akinel mar kezben van, o SES-bol hozta ki 507k-ért. Minden más eddig felette van. -
Nem tudom, én is cseréltem azzal amit chat-ről kértem..De kérek majd másikat másik fiókkal Hétfőn és tudom kombinálni vele. Most a legjobb amit tudok magamnak kihozni belőle, az a tokkal együtt 497e az 512gb..Nem tudom van e ennél jobb jelenleg, remélem lesz még jobb is, mert ez is határ eset nekem a kommunista zöld szín miatt..
-
Tin
veterán
Na megvettem végül én is. Még rágcsáltam volna a kérdést, de már így is csak 23-ától szállítják az 512-es fekete S23U-t. Az 1TB-os modellek sorban elfogytak már, és a különböző színek szállítási határideje is csúszott. Lemaradni meg nem akartam.
Kuponozni se bírtam sehogy lejjebb, végül egy S7 (-140€) leadással 1050€ lett a vége. Picit több, mint 400e Ft.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
xsjado93 #778 üzenetére
Nyilván teli van mindenki zsével, mint a pelyva aki S23 vesz. Ez látszik itt a topikban is.... Azért keresik rá a kuponokat userek meg a kis kapukat hogy legyen olcsóbb és megmagyarázhatóbb a családban, hogy ez most miért kellett.
Az idősebb korosztályt kevésbé érdekli hogy milyen technikát hord a zsebében, de a fiataloknál igenis aránytalanul drága telok vannak. A lányom már középiskolában azt mondta, hogy nagyon gáz neki Xiaomi teloval járnia. Az egyetemre ez fokozottan igaz. -
DrDobos
őstag
válasz
A KMZ kódot honnan lehet szerezni?
-
Kasya
nagyúr
CSC váltás!
Jó hír, hogy úgy tűnik rendben fog működni az idei modelleknál is.
Forrás -
Kasya
nagyúr
válasz
Az amcsiknál kicsit jobb a szinválasztek. Csak hogy az EU megint érezze a torodést
.
-
A 22 ultra Burgundy volt a legszebb nekem, de most a buzis levendula is szép, csak abba sincs 512gb..
Most úgy állok, hogy hétfőn kérek vissza egy kódot a samsung-tól, és azt kombinálom az egyedi KMZ kódommal.. 496 ezer jelenleg amire letudom vinni az 512gb változatot.
Hétfőig hátha lesz készlet a buzis levendulából is és még jobb kuponozás.. -
Janaboy
veterán
válasz
Elit3Zotya #819 üzenetére
Krémben létezik, szerintem limitált a készlet, emiatt ennyire nagy a szórás hogy hol milyen szín elérhető.
-
Kasya
nagyúr
Nincs itt semmi trukkozes. A kinti 5% visszaterites teljesen legalis. PeteePeti meg csak viccelt.
Elit3Zotya
kommunista zöld
Én azért vettem feketét, mert ez a zold nem tetszik. Pedig regebben jobb volt (emlekeim szerint). Aztan lehet, hogy eloben szép. Én se latok levendulat. -
-
Kasya
nagyúr
En ugy nezem, hogy nem feltetlen olcsobb. 512-es ultra ugyanannyi, mint itthon kuponozva.
Az 5% afa visszateritessel pedig csak ovatosan. Csak a beregisztrált, QR-kodos tax free szamlat fogadjak el a repteren, azt meg nem mindenki ad. Azt is hozzatennem, hogy a tax refund is jár nemi koltseggel.A garancia jo kerdes. Samsung chatet erdemes lenne megkerdezned. De szerintem a nem itthon forgalmazott keszulekekre max egy evet adhatnak.
-
Akinek már megvan az ultra, pár képet megoszthatna.
Lehetőleg úgy, hogy az optimalizálást kikapcsolja.. -
Antibá
tag
Sziasztok!
Dubai-ban olcsobbak lehetnek az S23 mobilok? -
Theodorci
tag
válasz
BusinessGuy #802 üzenetére
Köszi
-
Luigi962
őstag
Pitaka tok is van már a 23-as szériára, 64,9 USD-10% kupon az oldalon. Azért az csak egy csúcs minőség aramid szállal szőve, 0,95 mm vastagság
[link]
-
jololo89
tag
Szerintetek gyári vagy spigen fólia?
-
válasz
Nagyon örvendetes hogy még mindig van lekerekítés, gesztusos vezérléshez kényelmesebb. Nem utolsó sorban sokkal, de sokkal modernebb is a megjelenése miatta, nem kell nekem a FrédiBéni megjelenés, csak azért hogy könnyebb legyen fóliát tenni rá..
-
Tin
veterán
válasz
Köszönöm
És ez az S23U lett kilaposítva a Samsung szerint?
Annak ellenére még mindig elég kerek..
Milyen lehetett az S22U? Mint az N20U?
-
BusinessGuy
őstag
Felső S21U alsó S23U. S21U "szélesebben" van kerekitve.
Theodorci: Az S21U-ra állandóan áttetsző tokokat vettem Spigentől a noname-en át a cseszett drágáig. Mind sárgul. Egyik jobban másik kevésbé....
Ez egy anti yellowinggal reklámozott alapból kékes áttetsző csoda, egy Spigen Ultra hybrided váltott ami egy Hybrid Crystal-t váltott. Mind egy végezte fél max 1 év után. Nem dohányzom, nem is járók szinte dohányos helyre, és a napra sem tette ki, szimplán használva volt a telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // 27%-os ÁFÁS Számla+Garancia//
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest