Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Érdekelne valakit kis fogyasztású netezős/letöltős P4 konfig? Fekvőházas Fujitsu Siemens, teljesen passzív hűtéssel, hangtalan, bővebb infót tudok mindenről adni, de meglepően pörgős gép, youtube 360p-ben megy szépen, de addig is nagyjából a paraméterek: P4 Northwood 2.00GHz, 768MB DDR333, 40+20+15GB HDD-k (opcionális vagy egyben), AGP8x GF4 64MB DDR, DVD-RW, hang, usb2.0, lan...
Ára fix, mert ígx id szinte ingyen van: 5000FT. -
Kis Joe
senior tag
pot neked is
Időben kelhettél
-
G@ben
addikt
Jó reggelt fiatalok!
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Jazzos #19686 üzenetére
Nekem egy jó gigabyte-ot sikerült kifognom és tuning nélkül jelentős volt a memória kezelés sebessége.
Meg fontos volt az usb3 és mac os supportSzerk.:
Speedfire: DD-wrt pedig már jópár routeren jön gyárilag is. Sok buffalo meg 1-2 asus is van. Meg jól lehet az oldalukon tájékozódni
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #19666 üzenetére
Én a helyedben kinéznék egy olcsót ami támogat főzött romot és azzal jó darabig el leszel
Én egy N-es Linksys/Cisco-t okosítottam DD-wrt firmware-el mivel a gyárival brutálisan szarakodott. Elég durva változás és minden gyorsabb is.Jazzos: Tudod itt is az a lényeg hogy a nyers adatok legyenek meg, az már nem lényeg hogy egy jó minőségű alaplap jó chipset-el gyorsabb is lehetne akár
Én 2 éve nem bántam meg hogy 40 körül vettem egy z68-al lapot miközben kapni lehetett akkor már 15 körül is s1155-t. -
zsigee
aktív tag
válasz
Bobrooney #19681 üzenetére
Nos igen, igazatok van!
Egy SSD sokat dob egy átlagos rendszeren. 4mag untig elég 8Gb rammal, meg egy értelmes vga-val. Nekem az utóbbi hiányzik, "csak" egy 240GT van a gépben 512Mb DDR5-tel. Nekem pont elég. Ha egyszer lesz fölös pénzem, talán veszek egy izmosabbat.
De, hogy ellenetek is beszéljek, ha SATA3-as a HDD, az is sokat segít egy jó alaplappal! Ez pedig tapasztalat. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #19677 üzenetére
Gondolom viccnek szántad Szabi, de semmi értelme a 8 magnak
Szerk: Illetve de, hogy növeld az egódat, "el tudom mondani h nekem ilyenem van"
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #19677 üzenetére
Ma már játékról van szó, az ssd-t meghálálja, viszont az 5-8. magokat nem.
Én már nem tudnék sima vinyós géppel szenvedni, nem fehér embernek való az. -
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #19676 üzenetére
Azon, csak ugye általában határidő van, ami jelen esetben túlórát jelentene. De most nincs, illetve nem tudok róla.
Néha azt kéne... és sajnos sokáig magyarázott is közvetlen nekem, hogy azt nem így gondolta, a szája meg... izé... szóval fejlesztettem a levegővisszatartási képességem. -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #19667 üzenetére
Ne is mondd! Ma eddig kétszer kellett volna gondolatot olvasnom. Egyszer a munkaadóét (külsős), egyszer munkatársét. Munkaadó kérdezte, hogy akkor ma ugye megyünk hozzájuk? Én meg nézek hülye fejjel, hogy minek? Hát dolgozni! Mert ő gondolt rá. Abban maradtunk, hogy gondoljon rá hangosabban, hogy én is meghalljam.
A másik meg munkatárs, miatta csak a pénteki meg a mai munkámat kell újracsinálni, mert amit elmondott, azt nem teljesen úgy gondolta. Hát kösz...
Bár igazából nem izgat, mert nincs határideje a melónak, így nem sietek túlságosan. -
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #19671 üzenetére
Nah itt kezdődnek a gondok, minek a 8 mag? 220 azért sok mindenre nem elég ám.
Nem lehetne úgy, ahogy írtam? SSD a gyors rendszer miatt, nagy vga a gamék miatt, a többiből meg ami kijön 220-ig?
-
sladka_pani
senior tag
Még valami: Cserélném Kingston 4GB DDR3 1333MHz modulomat 2x2GB-osra, vagy többre (3x2 vagy 4x2GB) még akár 1066MHz-esre is, mert a HTPC-m csak eddig támogatja úgy is és a 4GB-s modullal valahogy nincs kibékülve, BIOS frissités után is kiirja POST-nál, hogy nem támogatott memória típus és F1-el tudom nyugtázni. Ennek ellenére teljes értékűen tudom használni mind a 4096MB memóriát, csak idegesítő, hogy bekapcsoláskor nyomkálni kell. 1:1 cserébe vagy több memória esetén felfizetésben (részemről) benne vagyok. Tesztgarancia van a memóriámra. PÜ-ben jöhet ajánlat.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #19668 üzenetére
Reklám és puncsolás a kedvezményekért.
tands.hu
Ez a "legdzsunkább" tetszett. De a helyi garancia valóban vonzó, legalábbis nekem. Ha baj van intézkedjen a "bótos".A linket pedig inkább sladka kollégának küldeném, tplink 5 év garral...A 340-es amit tőled hoztam, Zoli, azóta is tökéletes, a 20/10-es netet kezeli, asztali+ két lapos+két teló. És az egyéb hulladékok...
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #19665 üzenetére
Csak nagyságrendileg: min. 120gb ssd+egy vinyó mellé, corei3-i5 proci, brutál nvidia vga (vagy ati, én nem szeressem
), minimum 8 gb ram, közepes-olcsó alaplap. Pontosat nem akarok számolni, gondolom úgyis a legolcsóbban akarja megvenni a legdzsunkább árgépes cégtől, dolgozzanak meg ők a pénzükért. Ha mégis a helyi garancia mellett döntene, akkor szívesen látom őt a boltunkban, és megbeszéljük a részleteket.
-
Balinov
titán
Potkivanok ezen a csodalatos hetfoi munkanapon.
-
sladka_pani
senior tag
Hali!
Vennék CSAK és KIZÁRÓLAG 100%-os állapotú/működésű WiFi routert. Egy hét próbagarancia kéretik.
Szerintem a legegyszerűbb is megteszi, ha könnyen konfigurálható és mindenféle laggolás nélkül eloszt 2-3 eszközre (asztali pc, tablet, telefon) egy 8Mbites kábelnetet.
Várom az ajánlatokat privátban! Max. felső keret 5K ! Ezt azért írom, hogy tudd behatárolni melyik kategóriát keresem. 5990-ért már a 'hülyeazértnemvagyok' bótban hozzámvágnak egy 2 antennástGyőrbe érte tudok menni mondjuk. Köszi!
-
memphis221
tag
válasz
memphis221 #19664 üzenetére
Van valami nalad/otlet?
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #19662 üzenetére
Mire használná? Játék?
-
memphis221
tag
Udv urak. EGYIK baratom rakatna gepet. Kb 220.000k van ra. Sztetek milyen gepet lehet ebbol rakni. En arra vagyok kivancsi mit lehet bele tenni. Proci lap vga stbstb. Koszi aki raer valogatni
-
vlcsko82
senior tag
Keresek Dell D620-as notihoz HDD takaró burkolatot max.1-1,5k-ig
Ill.min.1/h-tól a csillagos égig tartó aksit olcsón -
vlcsko82
senior tag
válasz
memphis221 #19654 üzenetére
S.Dávid kolléga a te embered az Ebay-os rendelés végett,neki küldj pm.-et
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #19653 üzenetére
Oké amint tudom megírom a címet!
-
sagesz93
addikt
válasz
memphis221 #19654 üzenetére
csáó
küld el privibe mit akarsz venni, tudok rajtad segíteni szerintem -
memphis221
tag
üdv az uraknak!
ebay-ről hogyan van a rendelés? postaköltség mennyi vagy hogy van?
üdv
-
ssolitude
őstag
Keresek 2x1G 667-es notiramot.
-
Smile8822
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Srácok a segítségeteket szeretném kérni. Egy agydaganatos kisgyereknek gyűjtök műanyag kupakokat, pl ásványvizes üvegekről stb...
A kislány már a gyógyulás útján van, de minden pénzük elment az orvosokra.Köszönöm szépen mindenkinek aki tud segíteni és hajlandó is segíteni!
-
Füleske
addikt
-
vlcsko82
senior tag
Csak Győri fórumtagoknak 100k moncsival együtt holnap estig
csapjatok rá,mert hétfőtől már 110k lesz az alja vagy marad porgyűjtőnek
Noti beszámítás lehetséges
-
golya32
senior tag
Felesleges kishibás n9 valakinek eladó?
Kis Joe! nekem van, de nem leélt és 8Gb-os
-
Kis Joe
senior tag
Keresek hibás/hulla/törött/leharcolt Nokia N95-t (Nem, nem Microsoft N95-t
)
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lenne 2 db laposom:
Asus X5DAD típus nagyon szép karcmentes állapot
AMD Athlon 2 320 2100MHZ proci
ATI HD 4570 512MB VGA
2X2GB DDR2 800MHZ memória
Toshiba MK 320GB HDD Sata3 ÚJ Garanciális HDD
15.6" HD-led
Optiarc DVD-író
Wi-Fi
Web camera
Magyar bill
Akku 8%-elhasználódás kb 2óra üzemidőLenovo B550 szép állapot
Intel Mobil dualcore Pentium T4500 2300MHZ
Mobil Intel GMA 4500M
3GB DDR3 1066MHZ memória
Toshiba MK 320GB Sata3 ÚJ Garanciális HDD
15.6" HD-led
HL-DT-ST DVD RAM Író
Wi-Fi
Web camera
Némt bill
Akku 0%-elhasználódás kb 2-órás üzemidő
Lenovo Win 7 home gyári termékkulcsÉrdeklődés privát üzenet vagy telefon
-
delikvens025
csendes tag
Ps 3 Super slim még mindig senkinek? Gta4, Fifa 13, Grand turismo 5. Dobozos, minden tartozékával. 80 gb os winyoval. Lehet megkéne hirdetnem. Ez a legfiatalabb alaplapos gép.
-
MR_Joe
senior tag
Váz... kint a kertben garázdálkodott néhány egerentyű, ezért kiraktunk csapdát. Fogtunk is, de a biztonság kedvéért kiraktuk még. Folyamatosan eltünedezett belőle a csali, ezért rajzszöggel odatűztem a kenyérdarabot, aminek meglett az eredménye....fogtunk egy B*tt nagy meztelen csigát.. az egérfogóval...azthittem dobok egy hátast
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Kersek Supreme FX hangkártyát Asus Maximus II alaplaphoz: [link]
-
sladka_pani
senior tag
Hali autó-hifisek!
Eladó egy felső kategóriás Kicker CS675 16.5cm-s 2 utas /mélyközép+magas/ hangszórópár, 22 hónap garanciával! Magyarországon 1 kézen meglehet számolni a forgalmazókat, szóval akárhol nem kapsz ilyet!A minőségről, terhelhetőségről meg nem is kell mondani semmit, aki ismeri az amerikai gyártót. 300W zenei terhelhetőség, 100W RMS, 91dB érzékenység, tényleg hatalmasat szól egy átlaghoz képest! Fél áron, mint ahogy vettem: 12.500FT!!! Aki gyors, az 12-ért is elviheti. Csere kizárólag első szettre érdekel /mély+közép+külön magas/.
-
Dorien
veterán
Régi, de jó.
-
Balinov
titán
Nincs valakinek Krupps fele Nescafe Dolce Gusto-s kavefozoje?
-
ftc
nagyúr
Olympus E520 eladó...
-
Kis Joe
senior tag
Felújított Apple iMac G5 20" eladó!
Részletek privátban -
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem.
Keresek dell gx620 fekvőházs gépezetbe alaplapot, amin a pci-e foglalata nem csak nyákterv, hanem ténylegesen helyén van. Lécci irjon akinek van. Fontos lenne nagyon, meg sürgős is -
Smile8822
senior tag
Lenne egy WD 320Gb os Sata Hdd -m ha érdekel valamit 100%100 os !
5000Ft ért,akit érdekel írjon -
Ukraan
aktív tag
A szerkesztési idő lejárt, a laptop pedig X59 nem X51, bocsánat!
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Ismerősöm Asus X51 laptopja holnap bontásra kerül. Vincsi kivételével szinte minden eladó lesz belőle. Valakinek valami? -
Kis Joe
senior tag
Mármint a ketyere vagy amit írtam?
Nem lesz ez rosz kenyere de ez is csak egy divat hullám lesz sok ember számára.
Én például nem valószínű hogy használnám mert az életmódom fojtán én heti szinten tennék tönkre legalább eggyet. Ezt kb ahhoz tudom hasonlítani hogy szifont és s3-s4-et használnak olyanok akiknek egy 6210 nokia is elég lenne -
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Samsung Galaxy Gear: [link]
Én úgy érzem hogy ennek mint ha nem lenne még itt az ideje, kb mint egy jó prototípus.
90.000 Ft körül van
+ a 800Mhz-es cpu nem egy erőgép így eléggé akadozósnak tűnik. És franc tudja hosszabb távon mennyire maradna még ennyire is stabil -
ftc
nagyúr
LCD display menynibe kerül egy Lenovo ideapad Z560-ra?
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #19603 üzenetére
Pl. én
lassan esik le
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #19597 üzenetére
Van, több is.
-
Dorien
veterán
válasz
memphis221 #19600 üzenetére
SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest