Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
runner 125 #19096 üzenetére
A plázánál a szultán kebapos mellett elméletileg van autóhifi bolt. Szerintem ők tudnak segíteni neked.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Győrben tud valaki autó multimedia-val foglalkozó szakit?
Egészen konkrétan egy gyári monitort (középkonzol tetején ott van a gyári helye) és egy ilyen gps box-ot kellene összekötnie, és beépíteni.
Örülnék, ha olyat találnék, aki dolgozott már CAN bus rendszerrel, nehogy a beépítés után folyton valamilyen hibát dobáljon.Köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #19092 üzenetére
HTC az egyik legjobb gyártó. Nagyon jó telókat gyárt. Bár a reklámozást nem viszik túlzásba.
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #19088 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Gyönyörű az új HTC teló. Speeed ajánlom figyelmedbe
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne egy IBM thinkpad R40-es masinám 512-Ram Intel Mobil P41900MHZ cpu hibátlan kijelző,80gb hibátlan hdd dvd-olv cd iró.wi fi töltő van
Hibái memória takaró fedél hiányzik billentyűzet -1gomb akku 0percÁra16500Ft
-
boogie84
veterán
Rövid nyelű habtenisz szettet hol találok Győrben??
-
vlcsko82
senior tag
Lenne 2db DVD-íróm eladó egyik IDE másik SATA,mindkettő fekete áruk 2,5k/db vagy egybe a kettő 4k
-
vlcsko82
senior tag
válasz
memphis221 #19069 üzenetére
Egy 10k nekem is lenne egy 60Gb SATA3 SSD-ért
-
memphis221
tag
üdv!
Valakinek esetleg egy SSD-je eladó??? Kevés a keret de egy 10-esem van rá!
Üdv Riki
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek egy hozzáértő emberkét:
VGA-biost kellene frissíteni az Acer laposomhoz vásárolt videókártyán.
Laptop: Acer Aspire 5920G jelenlegi vga: egy NV 9500GS-haldokló állapotú
A kártya amit szeretnék beletenni egy : Nvidia Quadro FX 770M 512MB GDDR3 G96-975-A1 MXM II. 2.0 hpsapre: 502338-001Minden megoldás érdekel Pü-ben vagy telefonon .
-
Kis Joe
senior tag
Valakinek 15,6"-os noti javításra? [link]
Részletek privátban! -
MR_Joe
senior tag
Van némi eladó ledszalagom, 60led/méter, hideg fehér 1100Ft/m áron. Esetleg érdekel valakit?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv
A droidon a galèriába lehet könyvtárat lètrehozni ès beállítami, h oda mentse a kèpeket?
-
sagesz93
addikt
válasz
Smile8822 #19056 üzenetére
Kis Joe kisegít ezügybe, de köszi azért.
vlcsko82: a zte blade-nél volt ilyen hogy az első generációs gépek szoftveresen korlátozva voltak 256 ramra, aztán fel lehetett oldani 512-re
szerintem semelyik másik gépnél nem lehet hasonlót véghezvinni
Én tudnék dobni rá neked Jelly bean-t, mert tuti csináltak a solára valamit, de az általánosság az, hogy fél év múlva elkezd használhatatlanná válni egy moddolt rom. (rosszabb esetben 2-3 hónap) -
MR_Joe
senior tag
válasz
vlcsko82 #19053 üzenetére
Általában lehet, de nem érdemes. Anno a Blade órajelét húztam fel 600-ról 680-700ra, de rettentő instabil lett, plusz csökkent az üzemidő. Viszont egy jó főzött rommal nyerhet az ember plusz teljesítményt. Nemrég toltam.fel az Y300- ra egy romot, hát a gyárihoz képest ég és föld. :-)
-
vlcsko82
senior tag
Hy all.Urak ki tudna nekem frissíteni egy Sony Xperia Sola (MT27i)- OS-t? 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)-t kellene frissíteni valami 4.1.X-re
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #19047 üzenetére
Ahogy Speeed is mondja, megbízható eladótól kell venni. Nekem sincs bajom vele.
Jó, hát aki meg hülye az meg is érdemli, mert írták, hogy Vettem egy 128GB-os pendriveot és csak 32GB-os. Aztán kiderült, hogy kb 4000Ftot fizetett érte. Mit várt, hogy ketté választja vele a Vörös tengert?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Tuningeren1 #19042 üzenetére
Én a helyedben nem rendelnék onnan. Nagyon sok a gond velük. Pl.: a 8gb-os kiírja 2gb-nél hogy megtelt
-
ftc
nagyúr
Lassan a Duna is kiapad... vazz
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Üdv! Itmediától rendeltem 16GB class 10-es maxellt nem volt 3600Ft...
szerk. már felment az ára..
-
sagesz93
addikt
válasz
küldjeeeed. tudom rendelni a címedre. azért az sd-vel csak okosan kínából.
ezt be kéne tenni az első hsz-be, ki mire jó -
Tuningeren1
csendes tag
Hello Győriek
Olyan kérdésem lenne hogy itt Győr és környékén tudna rendelni nekem Ebay-ről ? Paypal-on tudnám kifizetni. Konkrétan Micro SD kártyát szeretnék vásárolni, és ahogy néztem jóval jutányosabb áron lehet hozzájutni a neten.
Előre is köszönöm segítségeteket.
-
sagesz93
addikt
Emberek.
Valakinél "régi" iPhone adatkabel esetleg? Nem a lighting csatis kene. Havernak kene egy apropenzert -
jamba
aktív tag
Üdv All eladó Lenovo X60 Tablet: [link]
-
Kis Joe
senior tag
Ki ismeri fel milyen (volt) sporteszköz látható a képen?
Fáj... -
Bobrooney
senior tag
Skacok Tablettel van kis gond, haver elrontotta sokszor a képernyőzár mintát, így most a google acc-al kéne belépni, mindent megad "állítólag" helyesen, de ennek ellenére nem engedi tovább. Járt már valaki így, lehet valamit ilyenkor vele tenni, vagy almás (bár gondolom nem).
-
zsigee
aktív tag
Ilyen cucca senkinek sincs? Egy ideje keresgélek már...
-
Kis Joe
senior tag
-
sagesz93
addikt
Normálisan használható táblagépet a népnek. Topiklakóknak olcsóbban adom.
-
Jazzos
őstag
Bali, hogy bírod a 40 fokot? Isten hozott Afrikában.
-
Kis Joe
senior tag
Van itt Star Wars rajongó? Lenne egy erekjém eladó
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó pár alkatrész
Samsung 500GB HDD 3.5" hds 100/100 8500Ft
Samsung 200GB HDD 3.5" hda 100/100 6000FtToshiba 1TB HDD 2.5" (laptop) hds 100/100 13000Ft
-
vlcsko82
senior tag
válasz
knifemaster #19009 üzenetére
Hy all
Jelen pillanat Békéscsabán vagyok és ha valakinek netán kellene innen valami az jeleze és én vasárnap el tudom vinni Győrbe.
-
Dryman
őstag
válasz
knifemaster #19006 üzenetére
Mikor gondolod a találkozót gépügyben? számom a régi!
-
knifemaster
tag
Jóestét kívánok mindegy kinek
( Itt is régen voltam...)
Megoldást keresek.
Adott egy dell optiplex 745-ös sff fekvőházas masina aminek úgy néz ki elszállt az alaplapja.(pupos kondik csikozó vga?)
(775 DDR2 int.Intel® Graphics Media Accelerator 3000 )
Egyilyet keresek,vagy valami másikat amivel helyettesíthető.Vagy esetleg Rácz úr rá tudna nézni a lapra/gépre valamikor?
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #19001 üzenetére
Bemész a jelenleg is működő routered menüjébe, kinézed belőle a WAN mac address-t, eddig biztosan megy, majd felteszed a új csodát, belépsz a menüjébe és ott ahol a setup setup wizard-ban clonozni lehet, ott nem azt mondod neki hogy a rácsatlakoztatott gép hálókártyájának mac-ét clon-ozza clonozza, hanem azt mondod neki legyen a mac address legyen az általad megadott: (ide beírod a régi router már kiollózott WAN mac-ét és kész!
vidanet 2-3 óránként ad új ip-t. vagy fapados módszer, kicseréled a cuccot este, és az új coccon reggelre bizton van net....ekkor is kell setup vizard, ahol el sem ronthatod, dinamic ip oszt készBár nem értm minek neked 3G stick fogadására képes router xaros vidanethez....
-
Balinov
titán
SRacok, valaki leirna nekem szajbaragos bolondbiztos modszerrel, hogy mi a menete, ha a vidanetes kabelmodem (scientific atlanta) moge a wr340GD helyett egy TL-MR3220-t allitanek be. mit kell,milyen sorrendbe kihuzkodni, majd visszadugdosni - asztali gep eseten.
Gezabá 2oras modszere nem valt be, valszeg kihagytam 1-2 lepest
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Witcher topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest