Hirdetés

Aktív témák

• Balinov

titán

Amugy megint van egy kinom ezzel a ****va UPC WG614 V9 komboval.

Tegnap nezegettem a speetest.net-en a my resultsokat. Na, most esett le, hgoy kb 1 hete legalabb ugyanazt a fix ip-t kapom. Nade router menuben DHCP van beallitva, ekkor nem kene uj ip-t kapni, plane, ha a routerben kivalasztom a release majd a renew opciokat?

Szerdan ujraraktam a vista-t a notin. Erezhetoen jobb lett,kb stabilabb is a net, azota 15-16mbit alatt nem tudtam merni dublini szervert kivalasztva es a pingem sem 80+ hanem 70-75. Szinte VLC-n, Utorrenten, skpye+msn liveon kivul semmit nem raktam fel. Tegnap ota viszont elojott egy olyan hiba, hogy ledobal a skype,msn, es a letoltes is meg-megakad egy egy idore. Persze wifin keresztul csak, kabellel osszekotve nem.

Hulye router! Ha belepek az admin feluletre, akkor keres friss fw-t. Na, talal is egy ujabbat 19-es verzioszamut, na, akkor toltsuk le, letoltom,chk file kivalaszt, upload.erre kiirja az admin felulet, hogy te huuuulyeee, minek akarod a 18-as fw-t a 18-assal frissiteni. :W

Persze kiprobaltam a wifi kapcsolat vs IM megszakadast kikapcsolt titkositassal, WPE-val es WPA-PSK-val, de ugyanaz a szitu. Raadaskepp nyomtam egy router resetet is. De ugyanolyan. Direkte kivettem pl. az msn ujrakapcsolodast, kabellel osszekotve tegnap este 9 korul felmentem rejtve az msn-re, de meg reggel is be volt jelentkezve. Magyaran a router wifi resze valamiert 99,9%-ban szar?!. Jol gondolom?

Mi a velemenyetek?

Aktív témák