Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Balinov
titán
Amugy megint van egy kinom ezzel a ****va UPC WG614 V9 komboval.
Tegnap nezegettem a speetest.net-en a my resultsokat. Na, most esett le, hgoy kb 1 hete legalabb ugyanazt a fix ip-t kapom. Nade router menuben DHCP van beallitva, ekkor nem kene uj ip-t kapni, plane, ha a routerben kivalasztom a release majd a renew opciokat?
Szerdan ujraraktam a vista-t a notin. Erezhetoen jobb lett,kb stabilabb is a net, azota 15-16mbit alatt nem tudtam merni dublini szervert kivalasztva es a pingem sem 80+ hanem 70-75. Szinte VLC-n, Utorrenten, skpye+msn liveon kivul semmit nem raktam fel. Tegnap ota viszont elojott egy olyan hiba, hogy ledobal a skype,msn, es a letoltes is meg-megakad egy egy idore. Persze wifin keresztul csak, kabellel osszekotve nem.
Hulye router! Ha belepek az admin feluletre, akkor keres friss fw-t. Na, talal is egy ujabbat 19-es verzioszamut, na, akkor toltsuk le, letoltom,chk file kivalaszt, upload.erre kiirja az admin felulet, hogy te huuuulyeee, minek akarod a 18-as fw-t a 18-assal frissiteni.
Persze kiprobaltam a wifi kapcsolat vs IM megszakadast kikapcsolt titkositassal, WPE-val es WPA-PSK-val, de ugyanaz a szitu. Raadaskepp nyomtam egy router resetet is. De ugyanolyan. Direkte kivettem pl. az msn ujrakapcsolodast, kabellel osszekotve tegnap este 9 korul felmentem rejtve az msn-re, de meg reggel is be volt jelentkezve. Magyaran a router wifi resze valamiert 99,9%-ban szar?!. Jol gondolom?
Mi a velemenyetek?
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest