Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
Talán ide való a téma:
Seat Ateca
Egyenes úton picit balra fordított kormánykerékkel megyek egyenesen. Új autó. Van aki szerint ez normális mert feszes hangolású futómű és az utaknak szabvány szerint pár fokot jobbra lejteni kell a vízlefolyás miatt. 17-es kerekekkel még nem volt autóm, 215 szélesek a gumik. Logikus magyarázat de nem tudom tényleg erről van-e szó. Mikor hoztuk haza, 1x volt terelés az autópálya szemközti pályatestjére, akkor mintha úgy tapasztaltam volna hogy ott meg az ellenkező lejtés miatt jobbra kellett volna ellen tartani de nem tudtam nagyon tesztelni. Van aki más VW konszern autóknál azt tapasztalta, hogy gyárilag nincs jól beállítva.
Nem szélsőségesen rossz de nem tökéletes. Én is sokszor gondolkodtam azon hogy futószalagon hogy lehet pontosan futóművet állítani?
215/55 R17 gumi méret.
Ti mit tapasztaltok? -
gippazoid
senior tag
A Hankook-nál húztam meg a határt, bár annyira nem kedvelem (volt az Eco gumijával gondom bár korrektül kezelték). Az minek számít?
Csak nagy márkákban gondolkodjak?
Pirelli SF3, Bridgestone... még valami? Michelin CC már piszok drága és vegyes véleményeket olvastam róla.
Ugyanakkor paramétereiben tesztek szerint a Kléber alig gyengébb nála.
Azt érdemes? Tesók ugye... -
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Azon töprengek, hogy téli gumit vegyek majd a Seat Atecára vagy 4 évszakosra váltsak?
215/55 R17-es méret.Nincs napi használatban, ehhez az éves futáshoz a 4 évszakos megfelelő lenne, meg nehéz megszervezni az évi kétszeri gumicserét munkaidőben, meg már jó drága is.
Imádom az Atecában, hogy stabil, élvezet vele kanyarogni a gyári szerelésű Hankook Ventus Prime3 gumikkal és kérdés, hogy egy 4 évszakos gumi mennyire észrevehetően csapná agyon ezt a tulajdonságát?
Van erről valakinek tapasztalata? Elsősorban Ateca tulajokat kérdezek de mivel nem vagyunk olyan sokan, bárki véleményét szívesen veszem aki alapvetően nem kényelemre hangolt futóművel szerelt autón tért át 4 évszakosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest