Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandow
aktív tag
Ma felkerültek az új Goodyear Eagle F1 gumik. A gumissal nagyon elégedett voltam (Bp. Hegyalja út - köszi focvis az ajánlást ). Vigyázott a felnire, kérdezte mekkora nyomásra fújja fel, nyomatékkulcsot használt.
A régi gumikat eladnám, mennyit lehetne kérni értük?
Contintental PremiumContact 6, 225/45 R17, dot 0418, 2 db ~6 mm, 2 db ~5 mm. -
nandow
aktív tag
Tegnap felhívtam a marsot, hogy 4-ből 1 nagyon más gyártású gumi volt, emiatt nem vettem át. Azt mondta nem gond, rendeljem meg újra, és írjam bele a megjegyzésbe azt is, hogy egyforma gyártási évűek (2024) legyenek a gumik.
Kíváncsi vagyok...elvileg holnap hozza a futár.Kár volt ennyire ráfeszülnöm a DOT számra, el kellett volna fogadni a 2023-as gyártásút, amit az automax küldött.
Viszont a marso féle 4-ből 3 egyforma, 1 különböző gumi szerintem neccesebb (pláne 2 év különbséggel). Évente változtathatnak a keveréken is stb.[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz nandow #61752 üzenetére
Múlt héten meghozta a futár a GY Eagle F1 Ass. gumikat. Előtte felhívtak az automaxtól, hogy DOT számot nem tudnak mondani, ha nem tetszik, nyugodtan ne vegyem át, nincs belőle gond.
2023-as gyártás volt, végül nem vettem át. (már kicsit bánom)Utána megrendeltem a marsotól, tegnap jött a futár. Bontom ki a kettesével összecsomagolt gumikat, kezdtem örülni, mert az első kettő 2024 4. heti. Aztán a 3. gumi 2022 17. hét...Negyedik gumi az megint 2024-es.
Szóval 4-ből 3 gumi 2024-es, 1 meg 2022-es. Szemre is teljesen más volt az állapota a 2022-esnek, ezt így neccesnek éreztem, nem vettem át.Az automaxos 2023-as gyártásúakat kellett volna elfogadni, és le lenne tudva a dolog...
-
nandow
aktív tag
válasz focvis #61730 üzenetére
Amióta emlegeted ezt az oldalfal dolgot, azóta én is nézem, melyiknek szebb...
#61735Qru
Nem megyek sokat, évi ~12e km, ebből a nyári valószínűleg azért több mint fele. Szóval hamarabb fog elöregedni, mint elkopni.Szerintem Goodyear lesz, bár a Michelinnek tényleg szebb az oldalfala.
Köszi mindenkinek!
-
nandow
aktív tag
-
nandow
aktív tag
válasz focvis #61712 üzenetére
A gumi.hu rémlett még, mint ajánlott hely. De ott meg nincs a kinézett két típus, sem Michelin Primacy 4+, sem Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 225/45/R17 méretben.
Fenti két gumi közül ki melyiket választaná? Tudom, nem egy kategória a kettő, az Eagle F1 sportosabb, a Primacy 4+ meg inkább túragumi.
Igazából túragumit keresek, a Goodyear és Michelin mint márka, szimpatikus. A Goodyear túragumija (EfficientGrip Performance 2) kevésbé muzsikált jól a teszteken, ezért nézegetem az Eagle F1 As 6-ot. Árban a Goodyear 3-4e Ft-tal olcsóbb.
(Continentalt nem szeretnék, most is az van - PC6 -, egy bajom van vele, hogy hangos.)Lehet bármi hátránya, ha sportosabb gumit választ az ember?
-
nandow
aktív tag
A téli az fiatalabb (pontosan nem tudom, mikori a dot), és bőven van rajta minta, alig kopott.
Egyébként nekem is eszembe jutott a 4S, csak az autópályás használat miatt nem tudom mennyire lenne megfelelő. (de most a jó téli szett miatt összességében nem lesz aktuális a 4S kérdése)Ha vennék most nyári gumit, mit ajánlanátok? Valami jó kis túragumi kellene, top gyártótól. Contit nem szeretnék, a mostanit picit hangosnak éreztem.
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 a tavalyi eredmények alapján szimpatikus volt. Vagy valami Michelin? -
nandow
aktív tag
válasz focvis #61038 üzenetére
Köszi a választ, neked is #61037saen!
Igen, szerelt kerék, külön felni van mindkét szettnek.
Azt el is felejtettem írni, maga a gumi Continental PremiumContact 6.Majd átnézem, mennyire repedezett esetleg. UV-t kevésbé kapja, garázsban áll, havonta általában 1-2-szer van csak használva az autó vidéki utakra.
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
A jelenlegi nyári gumikat 2018-ban vettem, szóval futottak már 6 szezont. 1 évben nem megyek sokat, kb 10e km-t szumma a két garnitúra gumival, így a nyári szettben sincs annyira sok méter. Profilmélység: 2 db kb 5 mm, 2 db kb 6 mm.
Viszont mivel már 6 szezont futottak, gondolkozom, hogy idén kellene új szett. Bár árnyalja a képet, hogy lehet jövőre eladom az autót. De ha nem is jövőre, 2 éven belül biztosan.
Mit gondoltok, vegyek idén már egy új szett nyári gumit? Vagy mivel lehet eladom az autót jövőre, vágjak neki a mostani 6 éves gumikkal? De ha meg mégsem jövőre adom el az autót, hanem 1 évvel később, akkor jobb lenne már most venni egy új garnitúra gumit.
Az autó egy Honda Accord Type-S, kb 200 ló. Felhasználás: leginkább autópálya, nyugisan vezetve. Gumi méret: 225/45 R17.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz benyovszki4 #51918 üzenetére
Pár könnyebb típus:
OZ Ultraleggera, Sparco Assetto Gara, Autec Wizard. -
nandow
aktív tag
válasz MasterMark #48716 üzenetére
Nyilván valamennyire szubjektív, de szerintem ez nem néz ki hülyén.
[kép]
Gyári 7” széles felnin gyári előírásnak megfelelő 225/45R17 gumi. -
nandow
aktív tag
Akkor én kifejezetten drága helyre vittem. Zengőnél 17es felni szett le, centrír, 17es felni szett fel (tehát gumizás nem volt), ez került 11e Ft-ba. És cserébe nem is lett jó a centrír, rázott a kormány (erről írtam itt nemrég).
Miután másodjára sem lett jó a kiegyensúlyozás náluk, másik helyre vittem, ott ugyanez a művelet 12.8e Ft-ba került...De legalább jó lett.
Nem tud valaki olcsó és jó gumist a 11. ker környékén?
Bár ezek után rá fogok állni, hogy magam cserélem a téli-nyári szetteket (veszek nyomatékkulcsot), és csak gumiztatni fogok járni gumishoz, meg ha esetleg rázna a kormány. -
nandow
aktív tag
válasz SpaceKombajn #46368 üzenetére
Én a legkönnyebb 17-es felnit választanám. 17-es méretben a 8,2 kg (ha valóban annyi) már jónak számít. A gumid ugye peresebb lesz, de nem feltétlen lesz rosszabb a komfort az összességében kisebb rugózatlan tömeg miatt.
-
nandow
aktív tag
válasz rbalint88 #46256 üzenetére
Ez a bosszantó, hogy az ember hajlandó lenne többet is fizetni, csak hogy figyeljenek a felnire. De nekem is volt már olyan tapasztalatom, hiába a magasabb ár, nem voltak kíméletesek a frissen felújított felnikkel...Aztán ha az ember szól, még ők vannak felháborodva.
A másik kedvencem a cetrírozás. A téli szettet a 3. gumis tudta kiegyensúlyozni, hogy ne rázzon a kormány...És a 2.-hoz vissza is vittem, hogy nem jó, újra megnézték, szerintük rendben van. -
nandow
aktív tag
-
nandow
aktív tag
A kinézett Continental AllseasonContact 225/60R18 nem igazán kapható még külföldön sem...
Így lehet alternatíva után kell néznem.
Ami szóba jöhet (Michelin CC+ nincs ebben a méretben, csak CC, az így kiesik):
Bridgestone Weather Control A005
Vredestein Quatrac 5Korábban linkelték a 2019-es Autobild négyévszakos tesztet 225/45R17 méretben [link] , ebből próbálok kiindulni.
A Bridgestone szimpatikus ez alapján, hiába végzett a tesztben a végefelé, a konkrét számok alapján jónak tűnik. Száraz és nedves fékútja a legjobb, hóban cserébe rosszabb mint a többi. Viszont ami feltűnt, hogy futásteljesítményre nagyon alacsonyat írnak, 39e km-t. Míg mondjuk az elsődlegesen kinézett Contira 67e km-t. Ennyire kopik a Bridgestone?Mit tudnátok javasolni, melyik legyen?
-
-
nandow
aktív tag
11. kerületben, vagy annak környékén tudtok ajánlani helyet,
ahol felnit lehetne görgőztetni? -
nandow
aktív tag
Még nem véglegesedett a döntés, Honda CR-V-re négyévszakos gumit keresünk 225/60/R18 méretben.
Sok választási lehetőség nincs ebben a méretben, eddig a Continental Allseasoncontact tűnt a befutónak. Ehhez képest a Vredestein quatrac 5 milyen? -
nandow
aktív tag
Az probléma, ha a kinézett gumi (Continental AllSeasonContact 225/60/R18) terhelési indexe 99, az autó gépkönyvében (Honda CRV) pedig 100 van megadva?
Netes táblázat szerint a 99-es súlyindex 775 kg terhelhetőséget jelent guminként, ezzel számolva is bőven a megengedett össztömeg felett vagyunk... -
nandow
aktív tag
Lehet a sok infó már félreérthető volt.
17-es felni nincs, csak a 18-as a nyári gumikkal. Szóval a 18-asra menne a négyévszakos télen, nyáron meg maradna rajta a használt nyári, amíg el nem kopik. Utána meg csak a négyévszakos maradna a 18-as felnin.
Így igaz párszor cserélni kell a gumikat a felnin, de szerintem kibírja a gumi...[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Köszönöm szépen!
Mivel a mostani nyári gumiban 1-2 szezon még biztosan van, valszeg az lesz, hogy télre veszünk négyévszakost, és felrakjuk a 18-as felniszettre, amin most a nyári is van. Aztán ha már nem vállalható a nyári gumi, utána marad csak a négyévszakos egész évre.Még azért agyalok, hogy Conti Allseason legyen, vagy CC. A CC régebbi fejlesztés? (van belőle CC+ is, nem?)
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Kicsit későn reagálok, bocsi.
Akkor is bevállalható, ha nem állandó összkerekes?
Néztem, ebben a méretben (225/60/R18) nem nagy választék van négyévszakosokból, és nem is túl olcsóak.
Vredestein QuaTrac 5 44.000 Ft
Continental AllSeasonContact 48.000 Ft
Michelin CrossClimate 50.000 Ft
Bridgestone Weather Control A005 54.000 FtPróbálok számolgatni, hogy érné meg jobban. Ezek a négyévszakosok hány szezont tudnak elmenni, éves ~15e km futást figyelembe véve? 3?
Ha két külön szett lenne, ahhoz tudnátok legalább középkategóriás gumikat ajánlani?
Nyári méret: 225/60/R18
Téli méret: 225/65/R17[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz tboy93 #33945 üzenetére
Összkerekes, de nem állandóan, csak akkor kapcsolja a hátsó kerekeket, ha érzékeli, hogy az elsők kipörögnének.
Mi is a külön szett felé indultunk el, csak a jelenlegi rajta lévő nyári gumit is 1-2 szezon múlva le kell majd cserélni, ezért is jutott eszembe a négyévszakos, mint alternatíva. -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Apumék vettek egy 4gen Honda CR-V-t, amelyen gyári 18-as felnin gyári méretű nyári gumik vannak, méretük: 225/60R18.
Mivel téli gumit, illetve másik szett felnit nem kaptak az autóhoz, elkezdtem keresni gyári felnit, amire majd mehetne a téli gumi.
Aztán eszembe jutott, lehet jobb lenne inkább egy négyévszakos gumi nekik. Éves futás kb 15e km, viszont vidéken laknak, ott azért nem mindig takarítják el a havat.Tudom kicsit korai még, de jófogáson pont látok egy jó 17-es gyári felnit, amit érdemes lenne megvenni téli szettnek.
Mit gondoltok, inkább négyévszakos vagy jobb lenne két külön szett felni téli-nyári gumikkal?
Ha minden igaz, guminyomásellenőrző rendszer van az autóban, de talán az a fajta, ami csak nagyon lapos, illetve defektes gumi esetén jelez.
Esetleg tudnátok ajánlani mindkét változatra középkategóriás gumikat?
1. Négyévszakos gumi 225/60R18 méretben.
2. Téli gumi 225/65R17 vagy 225/60R18 méretben (ez függ attól, milyen átmérőjű felnit tudnék venni).Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
205/55R16 méretben tudtok ajánlani valami középkategóriás nyári gumit? Max 15e Ft/db ár körül, ha van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került 4 db Continental Sportcontact 5 gumi, amit el szeretnék adni. Mérete: 215/45R17, 87 V.
Ebből 2 db DOT száma 4515, de lényegében nem voltak használva.
Másik 2 db DOT száma 1212, de ezek sem vészesen kopottak.Szerintetek egyben hirdessem a 4 db-ot, vagy külön-külön párban? Illetve mit gondoltok, mennyiért lehetne eladni ezeket a gumikat?
-
nandow
aktív tag
Felniken vannak a téli gumijaim.
Egyelőre csak simán fektetve vannak egymás mellett a földön pincében.
Egymásra szeretném őket pakolni, szintén fektetve. Lehet így is tárolni a gumit? (gumitartó állványt nem vennék, ha jó így is a tárolás) -
nandow
aktív tag
Csütörtökön felkerültek az új nyári gumik: Conti PC6 225/45 R17 méretben.
Tegnap jöttünk vidékre, első tapasztalat, hogy kissé hangos. Hangosabb mint a téli Goodyear UG9. Bár azt hiszem valaki írta is, hogy eleinte hangos lesz, de majd bekopik.
A másik viszont, hogy 120-130 környékén ráz a kormány. Ez is javulhat ha bekopik, vagy mindenképp vigyem el újra centíroztatni? -
nandow
aktív tag
válasz molnarpeter #25131 üzenetére
Nem eresztett használat közben. Tegnapról mára sem eresztett, legalábbis én nem vettem észre.
(#25132) lsc
Amikor megláttam, nem tudtam hogy mi ez, kívülről az sem látszódott, hogy egy csavar lenne...Azt hittem hogy beszorult valami, hasonlóan mint egy kavics.
Tegnap megjelöltem, elviszem akkor majd egy gumishoz, nézze meg.Köszi mindenkinek a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
-
nandow
aktív tag
Nemrég lett egy másik szett felnim nyárra.
Azon gondolkozom kell e külön ehhez is kerékanya csavarok?
Van bármi előnye? Vagy elég az ha a két szett felnihez egy szett csavarok vannak? -
nandow
aktív tag
-
nandow
aktív tag
Jövő héten fel lehet már rakni a nyári gumikat? Vagy esetleg erdemes még várni, lehet jön még hó?
Előrejelzés szerint már talán nem lesz olyan durva idő... -
nandow
aktív tag
válasz Speeedfire #24818 üzenetére
Többek által ajánlott bolt.
Tavaly a téli gumikat is innen vettem, nem volt semmi gond, szóval én is ajánlom a boltot.(#24819) richie900812
Köszi a tapasztalatokat!
Meglátjuk, sokat nem megyek évente, így szerintem nálam nem lesz vészes a kopás.[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz Motion_Blur #24772 üzenetére
Ez sem rossz, de maradok a Continentalnál.
Megrendeltem innen. -
nandow
aktív tag
Agyalok itt a nyári gumin még mindig...
A kinézett szett Continental PremiumContact 6, 225/45 R17 méretben.Ami miatt megy a variálás, hogy az előző széria, a PC5 gyorsan kopott. De most jobban belegondolva, ha évente nyári gumikkal 8-10e km-t megyek csak, akkor ezen nem is kéne annyira aggódnom, 5-6 szezont csak elmegy úgy, hogy nem kopik el teljesen, addigra meg már úgyis kb elöregszik. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Ezt a két márkát nézve ezek kb a túragumik?
A SportContact 5 és a Eagle F1 Asymmetric 3 pedig a sportosabbak? (jobban tapadnak de cserébe jobban is kopnak)
Lájtosan vezetek, az autó sem egy erőbajnok, szóval inkább túragumit keresek. -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Tudom még nincs nagyon meleg, de én már a nyári gumikat nézegetem.
7. gen Honda Accordra keresek nyári gumit, 225/45 R17 méretben.
Használat legnagyobb részt autópálya és országút, pici város van csak.
Teljes éves futás az kb 15e km.Két szimpatikus gumi van egyelőre:
Conti PremiumContact 6
Goodyear EfficientGrip PerformanceMelyik legyen? Vagy esetleg más?
-
nandow
aktív tag
válasz rbalint88 #23662 üzenetére
és (#23664) Qru
Igazából a 205/50 R17 azért került képbe, mert sokan mondták, hogy a 225/45 kellemetlenebb, rángatja a kormányt a nyomvályús út.
Visszaolvasva látom, hogy a Goodyear EfficientGrip Performance-ról jó vélemények vannak. (mivel télire is Goodyeart vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért vonzó ez a márka. )
Esetleg a Continental Premium Contact 6-ról van már valakinek tapasztalata?
A Conti PC5-ről azt olvastam, eléggé kopik. PC6-ra is igaz ez? -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Még tél van, de szeretnék már tájékozódni nyári gumi ügyben.
Honda Accord 7. genre szeretnék nyári gumit venni - jelenleg úgy néz ki 17-es felnire.
Méret vagy 225/45 vagy 205/50.
Felhasználás leginkább autópálya és országút, néha pici város.
Ár szempontjából hajlandó vagyok megfizetni a jó minőséget, ha az tényleg megéri az árát.Tudtok valamit ajánlani?
-
nandow
aktív tag
Ez ennyire komoly is tud lenni?
Szeretnék 7. gen faceliftes Accordra nyárra 17-es alufelnit.
A gépkönyvben csak két méret van megadva a gumiknál: 195/65 R15 és 205/55 R16.
De a 2008-ban kiadott, ugyanilyen 7. gen típusú Accordok meg gyárilag 17-es felnit kaptak.
Most akkor én a 2006-os autómra rakhatok gyári 17 colos felnit következmény nélkül? -
nandow
aktív tag
Nézem a legújabb tesztet, kicsit csalódás, hogy a Goodyear UG9 ennyire hátul van.
Én pont ilyet vettem, igaz 205/55 R16 méretben. A gumik terén mondjuk nincs nagy tapasztalatom (első autóm).
Múlt csütörtökön kerültek fel, hétvégén voltunk vele vidéken (Bp-Szeged környéke), amit tapasztaltam, hogy baromi halk a gumi, ez nagyon pozitív.
A többi tulajdonságáról (pl tapadás) nagyon nyilatkozni nem tudok a tapasztalatlanságomból is fakadóan. Meg amúgy is eléggé nyugisan vezetek. -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Holnap viszem lecseréltetni a nyári gumikat télire. A gumik a jelenlegi felnire mennek majd fel.
Mivel még nem volt autóm, így nem csináltattam ilyet, az lenne a kérdésem, mire figyeljek oda?
Pl a gumisok tudják, mekkora nyomatékkal kell meghúzni a csavarokat? (7. gen Accord)
A levett nyári gumikat jelöljem meg, melyik hol volt?
Bármi tanács?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz molnarpeter #21801 üzenetére
Köszi!
-
nandow
aktív tag
válasz focvis #21769 üzenetére
Igazából még nem döntöttem el, mit is szeretnék.
Egy szett 16-os alu felnivel vettem az autót egy szett nyári gumival, ami nem vészesen kopott, de már 7 éves. Nyári gumihoz szeretnék egy szép 17-es alufelnit. Akkor meg a mostani 16-os alu jó lenne télire. De az alu meg lehet nem a legjobb választás télre.Szerintem most csak megveszem a téli gumikat, felrakatom a 16-os alukra, ezt a téli szezont lehúzom így, aztán jövőre meglátom a dolgot.
-
nandow
aktív tag
és (#21758) focvis
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg tud valaki ajánlani Budapesten megbízható gumist, aki lecserélné a nyári gumit a télire?
Gondolkoztam, hogy télire vennék egy szett acél felnit, de ahogy rákerestem, újként elég drága egy sima acél felni is. Így egyelőre marad, hogy az egyetlen szett alura felrakatom a télit.
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra is vacillálok.
7. gen Honda Accordra akarok téli gumit venni, a méret 205/55 R16.
Goodyear UG9 vagy Continental TS860-ra gondoltam.
Az UG9 ha jól látom, pár éve a piacon van már, a TS860 meg tavaly jött ki. Ezeket közben azért fejlesztik? (az UG9 miatt kérdezem inkább, ami régebben jött ki)Az autóval inkább hosszabb távra szoktunk menni (autópálya + országút), így hajlok az UG9 felé, mert hogy az halkabb.
Minden javaslatot, tapasztalatot szívesen fogadok. -
nandow
aktív tag
válasz nandow #21157 üzenetére
Aludtam rá egyet. Feljebb megyek árban, és maradt a következő két lehetőség:
Goodyear UG9
vagy
Continental TS860Melyik legyen?
Olvastam a teszteket, mindkettő elég jó. Az idei ADAC teszten a TS860 lett az első.
Viszont az UG9 halkabb, autópályán ez előnyös lehet. De mintha azt olvastam volna, hogy jobban kopik.
Ez a peremvédős kialakítás a TS860-nál előnyös?A boltot meg úgy láttam, többen ajánlottátok, bátran rendelhetek innen?
-
nandow
aktív tag
Azt, hogy milyen stílusban vezetek, nem is tudom mit írjak erre.
Nem vagyok egy versenyző, nem szoktam padlózni. Fékezésnél is ha látom pl, hogy távolban piros a lámpa, akkor már elkezdek lassulni, és lájtosabban fékezek a végén.
Szóval nyugisan vezetek.Kb ezeket tudom elmondani.
-
nandow
aktív tag
Átfutottam az összefoglalóban lévő linkeket.
Kicsit visszaolvasva ha jól látom, prémium márkák ~25e Ft/db.
Ki tudnám fizetni, de inkább az a kérdés, hogy megéri-e?
Azért sok km-t nem megyek, lehet valami jobb középkategóriás is megfelelő lenne.szerk.
Esetleg tudsz javasolni egy prémiumot meg egy jó középkategóriást is, hogy lássam mi mennyi, és tudjak mérlegelni?[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy 7. gen Accordot, aminek csak nyári gumija van.
Szeretnék rá venni téli gumikat. Mivel nem volt még autóm, abszolúte nem értek a témához.A nyári gumi mérete 205/55 R16.
Használatot tekintve hétköznap néha a városban Budapesten, hétvégén viszont autópálya is lenne.Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest