Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurfürst
csendes tag
Michelin Crossclimate+ al járok 6 éve, 90 000+ km kilométer van benne és még nem látszik különösebben elkopottnak, sem elöregedettnek. Szerintem ez mindent elmond.
Tavaly télen kifejezetten meggyőző volt pályán amikor leesett az az egyetlen nagy hó, és próbálgathattam kicsit, egyébként is szuper. Taknyolni csak porhóban és jeges úton sikerült vele, de akkor meg mindenki csúszkált tök mindegy milyen gumija volt.
A CC3 meg általános tesztek szerint nagyon odarakta magát minden téren és én is ezt fogom venni ezután, valószínűleg már ebben a szezonban, de úgy érzem ha nagyon kellene nyugodtan beletehetnék még egy szezont is akár ebbe a gumiba.
-
Kurfürst
csendes tag
Ha 80% nyár és a kopás fontos szempont, akkor a paraméterek alapján egyértelműen Michelin CC+ a választás.
Nekem télen se volt vele semmi bajom, 2 év és 25 000 km alatt sosem csúsztam vele, de ugye nem is nagyon volt komoly tél. Kopás alig, az is inkább a hajtott kerekeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest