-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
üdv!
Anyám Toyota Yaris-ára nézegetek 4 évszakos gumit 175/65/r14 méretben.Az autó nagyon keveset fut évente 90%-ban csak nyáron.Mi lenne a legjobb ár/érték arányú vétel szerintetek a 15-20k közötti ársávban illetve honnan lenne érdemes megrendelni ahol nem pl. 1 éve áll már a raktárban vagy hasonló.Nézegettem már teszteteket(öamtc,adac stb) de gondoltam megkérezem itt is hátha van vkinek belsőbb infója.Előre is thx
-
Gyick
őstag
válasz yodamester10 #26636 üzenetére
Pont ezt szeretném elkerulni. Tudod ki adna 1000ft-ot 1 darab csavarert....
-
Gyick
őstag
Hali.
Új felninek amit vettem ahol a csavar megy bele ott kicsit vastagabb az anyagvastagsága. Van erre vmi szabály hogy mennyire kell kilógnia?100 % hogy kell vennem új csavarokat csak nem tudom mekkorát... Astra H Gtc -
Gyick
őstag
Hali!
Mit tudnátok ajánlani 175/65 r14-es méretben nyári gumit?.Anyámnak a 1gen Toyota Yaris-ára kellene ilyen helybeni futkozásra.Az autót nem használja hosszabb utakra, 20 km-es távnál nem megy többet egyszerre,autópályán szintén nem megy.Lehetőleg minél olcsóbb kellene de még megbízható minőség...Érdemes lenne-e ilyen esetben gondolkodni 4 évszakoson?
-
Gyick
őstag
Nekem két napja lett felrakva az új Hankook w452 Rs2 azóta úgy érzem hogy sokkal jobban megy gép sokkal jobban szeretek vezetni azóta valahogy .Most vagy az van hogy:
A: Placebó
B:Ennyit számít a téli gumi.A nyári gumik(Falken Ziex Ze914) is relatíve ujjak mert májusban vettem őket újonnan de ebben a november végi hőmérsékletben már bekeményedtek és már nem kapaszkodnak úgy az útba....Sok volt értük az a 83k de legalább most tudom 4-5 évig van normális téli gumim.Feltéve ha nem cserélek autót vagy nem töröm össze stb
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Általában kb mennyibe kerül 4 gumit leszedetni a felniről+másik gumit felrakni+centiroztatni most a gumisoknál?
-
Gyick
őstag
Ismer valaki olyan nagyobb webshopot aminek Somogy esetleg Zala megyében van raktára?
-
Gyick
őstag
Hali!
[link]
Ezt a gumit néztem ki télire külünböző tesztek (öamtc/adac) alapján.Ár/érték alapján jónak tünik.Olcsóbb árfekvésbe van-e más opció?205/55/16 méretben kellene.Másik kérdés.Honnan érdemes megrendelni ha nem olyat szeretnék ami 1-2 éve már ott áll valahol egy raktárban hanem ha lehet idei gyártásút. Ennél a tipusnál több helyen láttam hogy valamely webáruházban c kategoriában volt a nedves úton való tapadás valahol B-ben.Több tipus van akkor a w452-n belül?Mire kell itt vigyázni?
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Hali!
Úgy néz ki egy kicsit rá...sztam.Ausztriában dolgozom és nem rég tudtam meg hogy majd csak november 5-6 fele mehetek haza szabadságra és itt nov 1.-től kötelező a téli gumi és én meg még nyári gumikkal jöttem ki.Nem tudja vki véletlenül mennyire nézik ezt itt kint a rendőrők?Pl hogy ha nincs hó/fagy akkor is nézik?
Persze hogy ha olyan idő lesz hogy kell akkor veszek nem probléma végül is, csakhát otthon meg van egy relatív jó állapotban lévő téli garnitúrám...
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Hali.Van annak jelentősége hogy az ember hol raktja fel?Autószerelőnél vagy gumisnál aki csak ezzel foglalkozik...Van vajon különbség a kettő közt vagy teljesen mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Még egy off kérdés.A helyi gumissal érdemes megrendeltetni vagy netről jobb inkább?Általában ti hogy csináljátok?
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
láma kérdés: A peremvédő az miért jó? Ez ilyen "must have" dolog vagy jó az anélküli is?
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Üdv!
Kikellene lassan cserélnem az autómon(Opel Astra H GTC) a gumikat.(205/55/16 nyári).Vmi jobb minőségűt szeretnék ami azért nem olyan drága(kb 20-25k között).Van most ebben a kategóriában vmi "best buy" a piacon?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest