Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok!
Az alany egy Mitsubishi L200, Michelin CC2 SUV gumival. Az utóbbi hetekben észrevettem hogy sokkal csúszósabb az autó az úton, mint volt, erősebb fékezésnél azonnal indul az ABS, és kanyarban sem érzem stabilnak a dolgot, kicsit nagyobb tempóval mintha taknyon csúsznék.
A gumik kb egy évesek, tavaly ilyenkor kerültek fel, viszont van bennük azóta 60-70 ezer km. Ez már csereérett?
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok!
Kb két hete vettem egy Mitsubishi L200, 2019-es autó. Szerintem gyári gumi van meg rajta, ilyen a minta jelenet.
Összesen 82ezer km volt eddig benne, én viszont, mivel munkaeszközöm, nagyjából 800-1000 kilométert rakok bele egy héten. Szeretném a téli szezon előtt lecserélni, de eléggé el vagyok veszve. Gondolom 4 évszakos ez a gumi is ami rajta van (Dunlop), azt szeretnék továbbra is.
Valamennyi terepen fog járni, de nem kell semmi sárgumi meg ilyesmi. A méret 265/60R18.
Tudtok valamit ajánlani?
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok!
Mitsubishi Coltra keresek gumit (1.3, 95L), foleg varosban, olyan havi 6-700 km-t megy. Most egy Yokohama negy evszakos van rajta, azzal vettuk.
Kerdes: erdemes maradni a negyevszakosnal, vagy inkabb kulon-kulon teli es nyari szettet valasszak? Esetleg valami konkret ajanlott tipus? Kicsit el vagyok veszve a rengeteg gumi kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest