Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborking
tag
Köszönöm a válaszokat!
Az volt a tervem hogy most veszek 2 darab négyévszakost, télen ment volna előre a 2 meglévő téli, jövő szezonban a 2 meglévő nyári, de valószínűleg veszek inkább 4db 4 évszakost :) -
Gaborking
tag
Sziasztok!
Elég érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. Ebben a szezonban kéne vennem 2 téli gumit, jövőre pedig 2 nyárit. Nagyon ördögtől való dolog lenne, ha vennék 2db négyévszakost, és télen használnám 2 téli nyáron pedig 2 nyári gumimmal? -
Gaborking
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Motion_Blur, F_Zolee:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Téli gumi vásárlás előtt állok, sajnos az anyagiak eléggé korlátozottak jelenleg.
Premiorri Via Maggiore gumiról esetleg van valami tapasztalatotok? [link]
Kis méretben vásárolnám, kis teljesítményű autóra, 95% városi használatra. Egy több éves autónavigátoros tesztben szerepelt, akkor a nedves tapadás miatt nem volt ajánlott de ma arra figyeltem fel hogy az EU-s nedves tapadási jelölés alapján egyáltalán nem rosszabb mint a többi budget gumi. [link]
Változhatott esetleg az összetétele? Lehet ennek a jelölésnek hinni?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Gaborking
tag
válasz
Kornel
üzenetére
Persze, nekem sem a reklámozás volt a célom. Kezdetben Nexenben majd Apolloban gondolkodtam. Nexen a teszten egész jól teljesített, de az alacsony futása miatt kiesett, az Apollo nem győzött meg. Goodyear, Michelin igazából az ára miatt esett ki. A BF meg a Kleber közül is csak azért valasztottam ezt mert olcsóbb volt.
-
Gaborking
tag
A Nexen N'Blue 4S tényleg olyan rossz? 205/55 R16 méretben jelentősebb olcsóbb mint a Michelin vagy akár a Kleber. Autónavigátor teszten nem szerepelt rosszul, azt nem tudom, hogy az mennyire hiteles. Köszönöm!
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Használ itt valaki Nexen N'Blue 4Season gumit? Tesztek alapján nem teljesít rosszul, de örülnék ha lenne valakinek személyes tapasztalata amit megosztana velem. Jelentősen, kb. darabonként 10000 forinttal olcsóbb, mint a Michelin CrossClimate+. Főleg városban használnám.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest