Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
válasz ribarszki #35984 üzenetére
Minden guminak romlik a havas/jeges tapadása a kopás előrehaladtával. A michelin CC+ egy kopást a vizsgáló teszt szerint a legjobb ebben.
-
rbalint88
addikt
válasz ribarszki #35984 üzenetére
Azert a sorentoban kevesbe felnek a gumizajtol, az mar elegge tisztessegesen szigetelt auto. Plusz mivel egy gurulo panelhaz, ezert a szelzaj ugyis kompenzalja a tobbit en a contit nem ejtenem ki, a harom kozul azt vennem, ami a legjobb ajanlat, szerintem kb ugyanazt tudjak.
-
Saccco
nagyúr
válasz ribarszki #35729 üzenetére
Minden kategóriában az első az adott rész nyertese. Az ott látott 100% a viszonyítási alap. Ami ettől nagyobb az jobban, ami kisebb az rosszabbul szerepelt az adott körben.
A zajban a GY és a téli Conti egyformán halk, míg a nyári hozzájuk képest hangosabb.
-----------
Én magamnak a legjobb száraz és legjobb nedves gumit keresem.(#35727) BaLee:
Jégen is nagyon elveri a négyévszakos az összes többi gumit. Valami truváj kell, hogy legyen.(#35737) TFSi:
Pont ez a minőségi erősödés keltette fel a figyelmemet ezek iránt.
Nem akarok cserélgetni, meg két garnitúrát tárolgatni.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kenguru99
senior tag
válasz ribarszki #35026 üzenetére
Kopott állapotban végzett teszt van. Egyértelműen a CC+ a legjobb. Szerintem ez is azt bizonyítja, hogy a michelin nagyon figyel arra, ne csak újonnan legyenek jók a gumijai.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ribarszki #35026 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, valószínűleg igazuk van egyes gumisoknak hogy évente cserélnek (és az alig használtat jó áron eladják). Igazán jó gumi az új gumi. Nexent nem fáj majd annyira 2 évente cserélni. Feleségem jazzén a ugyanez a nexen az első nyarat jól bírta. De majd erről is beszámolok ha nem tetszik valami
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ribarszki #34738 üzenetére
Évekig cserélgettem de az acélfelni nem olyan kényes ugye. Nekem CC van az bevált (igaz nem SUV van).
Ha téliesebb kell akkor Goodyear 4seasons Gen2 SUV (ez peremvédős is).
Ha nyáriasabb kell akkor Michelin CrossClimate SUV.
A kettő között meg a Continental AllSeasonContact van mint középút.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.