Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Négyévszakos:
A 2 éves ~40e km-t futott 185/60 R15 Debica Navigator 3 baromi jól tapad ahhoz képest, hogy már alig van rajt pár mm minta. Talán túl puha is ez a gumi, mert néhány nyári satu után kis "cafatok" szakadtak ki a futófelületből. Ilyet más guminál még soha nem tapasztaltam... Most Laufenn G Fit 4S LH71 lesz helyette 20.400Ft / db áron. Tudom, hogy itt nem valami népszerű a márka, de a teszteken nagyon jól szerepel ez a típus és a vevők is elégedettek vele. ~90% intenzív városi használat lesz. Meglássuk... -
válasz
7Sony7
üzenetére
MX-5-ön alapvetően rendben volt tegnap a ködszitálásban, bár induláskor tényleg könnyebben elforgatta a kereket, mint akár 2 héttel korábban esős időben (a köztes 2 hétben a garázsban állt). Egy hasonló kvalitású téli sem tapadt volna jobban szvsz. Elöl asszem 4 éves, hátul 2 éves DOT, ami alig futott 1000 km-t (kínai Goodride).
-
BaLee
addikt
válasz
7Sony7
üzenetére
Nagyon jól tapadnak a négy évszakos gumik ilyen utakon, újonnan és az első pár évben.
4,5 éves a tiéd, cserélni kell, ha ennyit bírt az nagyon jó, Michelin sem bír többet.Ha bejött, veheted az utódát, van már Nexen 4s gen 2. Hóban nagyon jó, szárazon sem rossz, nedvesen középmezőnyben szerepel.
Nekem is ilyen van egy Mazda 3-on, 2 napja volt egy vészfékezés a pályán, elég jól vizsgázott. Szerencsére volt kellő követési távolság, de majdnem összehoztak egy balesetet előttem, átterelés volt a másik oldalra, záróvonalon bevágott egy kocsi, hogy mégis átjön, majd satu fékkel előzékenyen beengedett maga előtt még 1 kocsit aki szintén a záróvonalon át ment, mögöttük meg jöttek ketten normál sebességgel 100 körül..
Valamelyik kocsiról repültek műanyag elemek. Amúgy a követési távolság fontos, esélyem sem lett volna megállni, ha a seggükben megyek, mint ahogy az előttem lévő 2 vészfékezőnek sem, ők kihúzták oldalra a kocsit a bóják közé azért nem volt csattanás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest